Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Já ty bugy nevyužíval, ale ony tam byly a to stačí. Když v moderních hrách uvidíš levitující postavu, buglé prostředí, atd.... tak si taky řekneš, že to mohli vývojáři domakat.
  • fallanga
    Ano na draky to bylo užitečné, ale když jsi šel na vlkodlaky, mágy, duchy, titány, atd... tak to ohromně zlehčovalo hru. Nebyla to zábava, jen si létal, střílel a házel nějaké meteory nebo další plošná kouzla.
  • Ale ty tve 'bugy' (ktere nize sam popisujes) jsi vubec nemusel vyuzivat . Ja jsem celou hru dohral poctive. Proc bych si ji proboha dobrovolne kazil,kdyz se jim v pohode slo vyhnout?
  • fallanga
    Já je nevyužíval, ale problém byl, že tam byly. Je to stejné jako s dnešními hrami. Uvidíš levitující postavu a najednou začneš nadávat na to, že tam jsou bugy, ale ty si té postavy nemusíš všímat.
  • Tak mas moznost hrat tu hru normalne alebo ako ty vyuzivat bugy a tym si uplne znicit hru.
  • prave to bolo na tom super ked si dostal lietanie a hvezdnou spoust a isiel si cistit vsetky lokace. A povedz mi ako by si vyzabijal vsetkych drakov keby nemas lietanie? By ta zabili do 2 kol. Vdaka tomu plynulemu pohybu bolo MM6 uzasna hra. A preto patri do top 10 najlepsich RPG.
  • fallanga
    A to, že v MM6 byly bugy a chyby zapříčiněné volným pohybem ti nevadí? Navíc se na to kouká dobře, je to přehledné a jen tak na okraj, tohle není tahová hra. Tohle je krokovací dungeon.
  • Co asi. Je to otravne,neprehledne a spatne se orientuje a vubec se na to diva. Tahove hry jsou fajn,ale ne z 3D person pohledu. Mozna v dungeonech se to da prezit,ale venku vynikaji vsechny vady tohodle systemu. A btw. Tahovych her zase tak malo nevychazi. Ale krokovacich her (nastesti) ano. Neplet si ty dva pojmy
  • fallanga
    Co všichni máte proti pohybu po čtverečcích? Vždyť hra s takovým systémem už hodně dlouho nevyšla a tohle by mohla býti revoluce v RPG hrách. Co mě spíše vadí, je to, že se to odehrává v Ashanu a že to nemá možnosti příběhových voleb, ale jelikož to neměly ani minulé díly, tak to hodlám akceptovat.
  • fallanga
    Nezapomeň na Ultimu *3*
  • Vsichni to porad prirovnavaji ke 4-5 dilu.Za sebe muzu rict,ze si pripadam jako bych hral MM6. Beta me opravdu bavila. Co me naopak vadi,je nepochopitelny pohyb po ctvercich.
  • Este ozivit seriu Wizardry a budem stastny ako blcha :)
  • Kinet1c
    Aky HOMAM ???, toto nie je heroes toto je might and magic, ZAKLAD pre vznik HoMaM a nie opacne, co kurvia na tomto aka dojna kr*va ? A vjednom mas pravdu, Heroes boli skvele uz tak velmi nie su a MM sku*ily uz s castou IX a nie tymto. Toto je skor cast sktorou sa reputacia serie MM moze iba napravit po nie celkom uspechu deviatky.
  • fallanga
    A to, že v MaM VI byly bugy, které byly zapříčiněné plynulým pohybem ti nevadilo? Například kouzlo létání. Sice to není úplně bug, ale když jsi létal a střílel ve vzduchu tak na tebe byly monstra krátké a když některá vystřelila, tak jsi klesnul dolů nebo vlétl výše nahoru. To se už v tomhle díle stát nemůže, protože monstra jakoby neútočí přímo na tvou družinu, ale na čtvereček kde stojí. Navíc v plynulém pohybu jsi mohl běhat kolem monster a střílet, takže jsi takového titána ustřílel na první úrovni. Taky jsi mohl zatáhnout monstra tam kam jsi potřeboval nebo jsi je mohl s trochou vynalézavosti bugnout do textury. To se tady už stát nemůže a proto vítám pohyb po čtverečcích.
  • hele asi takhle, legend of grimrock je samostatná hra bez předcházejících dílů, ale M&M má bohatou historii a prostě je to tak že zahodili důležitou fíčuru která úplně mění gameplay a je to krok zpátky a proč ho dělat? 6tka byla úspešná právě díky tomu že zavedla plynulý pohyb. Ať si klidně vzniká 50 čtverečkových dungeonů za rok je mi to jedno ale nazívat to might & magic je prostě kopání do mrtvoly. V těch "zlatých časech" jsem se modlil aby vyšlo něco v čem se dá lépe orientovat a neskáče to po obrazovkách a naštěstí jsem se dočkal skutečných zlatých časů - izometrických rpg
  • fallanga
    Ono je to možná i lepší, protože takováhle hra za poslední dobu nevyšla a navíc v dílech VI+ se strašně dalo využívat toho pohybu. Monstra sis tam mohl nalákat kam si chtěl a těch bugů co ulehčovaly boj bylo mnoho. Proto se mi zamlouvá návrat ke kořenům, protože bugy co se objevovaly v dílech VI+ tak zde nebudou díky těm čtverečkům.
  • presne a pokracovani slo v jejich slepejich, take mne desi ze tohle ma bejt vic jako prvni dily....
  • No grimrock se blyštěl jak psí kulky.Možná tedy M&M není zrovna technologický výkřik do tmy , ale především exteriéry ji graficky posouvají daleko před schyzofrenni Grimrock ..
  • Asi tak, jako skalní fanoušek se nechám překvapit... bohužel je tu vždy možnost že z toho vznikne Grimmrock 2.0 ...
  • Trosku me desi ten navrat az ke korenum serie. Dily 1-5 pro me byly nehratelne uz pred deseti lety. Bohate by stacil navrat k 6-9. Ale nechme se prekvapit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit