Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí
17.4.2015 | Adam Homola
96 příspěvků
-
A i Sithové mezi sebou :)
-
Edit znova...Nejedná se o Sithský křižník, protože není to je imperiální křižník. Sithské impérium nebylo obnoveno. Sice vládl Sith, ale není to to samé jako Sithské impérium, které vedlo válku se starou republikou. Navíc zde nedošlo k otevřené válce, ale pomocí intrik byla republika zavlečena do občanské války, kdy obě strany konfliktu řídil Sith. Jinak imperiální křižník vychází z jedijského křižníku, kdy byla použita kostra pro základ. Změnil se systém můstků a spodního hangáru, který už nebyl tak zranitelný.
-
Ten sithskej křižník v písku byl prostě skvělej.
-
Ani nevím jestli ty nové SW chci vidět, mám strach co z toho vznikne vzhledem k tomu co už vzniká pod disneym.
-
"Multiplayerovou (jenom?)" To ja spis doufam ze bude jenom multiplayerova.. singlac by byl stejne zbytecnej jako v battlefieldech. Radsi at si daj poradne zalezet na MP. Battlefront klasickej pribehovej SP nemel a ani ho nepotrebuje.
-
Jak jsem uviděl na konci Forda.... slza mi ukápla a to mi táhne na 40.... *5*
-
Zatim jen kino rip :/
-
epic!
-
mrkněte raději na teaser k Batman v Superman
-
bude na to někde live stream? mohl bych to najít ale jsem si jistej že je tady dost fandů co už dávno zná odpověd *1*
-
kdybys byl pojistenej, tak si muzes tyhle zbytecny socialni interakce odpustit *5*
-
len nech tam nestrcia radoby vtipnu postavicku, Chewie + Han budu stacit
zatial uloha toho cernocha je byt prekvapeny a dostat na prdel, podla teaserov -
Ale jo když to bude na úrovni Star trek... tak se to dá. Děda Ford vypadá stále dobře. *3*
-
Po prvním traileru jsem si řek akorát: "Hm..Star Wars je v hajzlu.."
Ale z tohohle na mě zase úplně dejchla ta stará dobrá SW atmosféra *14* Začínam se i těšit *15* -
Ukápla? Já musel k sousedům o patro níže,že se omlouvám za vytopení jejich bytu *1*
-
Slza nostalgie ukápla *14*