Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí
17.4.2015 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Ford vypada porad celkem dobre, ale to vsici tito frajeri s chlapeckym usmevem. Hamill nevim jak vypada naposled jsem ho videl ve wing commanderovi a to uz je par let. Nicmene vim jak vypada v soucasnosti Fisherka a to neni zrovna hezky pohled. Snad ji poradne vyretusujou. A snad tam nebude pobihat v takovym topu jako mela v sestce. To by opravdu zkazilo vzpominky na vlhke sny z mladi.
-
Kdo měl podobnou reakci? :D
http://youtu.be/PYHdQUyOunA -
svet SW je tak velky, ze by mohli natocit sto filmov a stale by mali co natacat. a to vsetko bez luka a spol. Osobne by som bol za priame pokracovanie epizody 6 teda sfilmovat knihy: dedic imperia, temna sila na vzestupu a posledny povel. nasledne prizrak z minulosti a vize buducnosti. a neskakat 30 rokov do buducnosti. Samozrejme s novými hrecami, radsej nova tvar Luka skrypat zubami pri tom ako za 90minut zlikvidovali desiatky hodin co som stravil pri citani knih z SW univerza
-
Mmntík. Musím si vzpomenout. Snad do večera ti to sem hodím. Fakt se to dobře četlo. Ale bylo to spíše povídková "kniha" cca 80 stránek.
-
precital som ich asi pedesiat, a ktomu nieklko stoviek komixov, ale ani vjednom luk nebol zabit. ano stal sa ucenikom Palpatinovho klona atd.. niekolko krat mal zivot na vlasku. ale vzdy to prezil. Ale rad si precitam knihu kde zomrel ak mi teda das jej meno.
-
ale originalne, nechali nanho spadnut mesiac. pardon za spoiler.
-
osobne som bol sklamaný, keď som sa dozvedel, že v ňom bude hrať nie len Ford ale celé trio s Hamillom a Fisher, nehovoriac o tom, že Hamill sa začína podobať na Vadera. Je to smutný pohľad a takto si na tieto geniálne postavy nechcem spomínať. Zostáva dúfať, že toto bude ich SW finále a neskončia ako Arnie ktorého tak ako som zbožnoval, dnes začínam nenávidieť (Genisys).
Nostalgia je dvojsečná zbraň a síce rozumiem tomu, že s rastúcimi nákladmi idú viac na istotu a nechce sa im príliš experimentovať ale raz sa to bude musieť prelomiť. Trailer sa mi inak páčil. -
len necelých tisíc.
-
Těch knih je. V jedné zemře, v jiné žije atd. V jedné je Luke zabit, v druhé propadne temné straně, ve třetí hledá skryté armády staré republiky atd.
-
nechali ho chudáka utratit? :(
-
chewbacca je dva roky po smrti, takze nie. VAROVANIE : necitajte knihy, nebude sa vam pacit film.
-
Ta kampan probihala stejne jako MP.. nehral si zadnyho typka kterymu se rozvijela pribehova linka nebo tak.. proste rezba s respawnama a obcas vyskocil Jedi :)
-
Nevím kolik by mu už bylo, ale zase ovládá obě strany síly, mohl by se dožít klidně déle (možná).
-
Taky se mi hned vybavil Revan jak jsem to videl :D
Akorat by mu uz bylo cca 20k let? -
Neměl by být Chewbacca celý šedivý ? *1*
-
To neni pravda, Battlefront 2 mel vynikajici SP kampan a spoustu modu pro jednoho hrace. Celkove jsem tam stravil desitky hodin a MP jsem nikdy nehral :)
-
Darth Revan ?
Vypadá to že to teď opravdu bude mýt světlá strana těžké. -
Tak tam se snad i s tím počítalo, že se zabíjejí mezi sebou:-D Neznám nějakého Sitha, co by někoho nezradil nebo nebyl někým zrazen. I když stejně je zvláštní, že Temný Jedi=/=Sith, protože Temní Jedi se se Sithy spojili a já jsem si vždycky myslel, že je to jedno a to samé.
Zase Spam? Ten Váš podělaný systém funguje zcela skvěle....Může mi někdo říct, který človíček to má na starost? By zasloužil vyrazit i s dveřmi.... -
teda čtyřka
-
horší než Indy trojka to bejt nemůže *4*