Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí
17.4.2015 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Co bylo špatné na novém Star Treku? Jediné, co se mi nelíbí bylo zpracování Klingonů. Viděl jsem i staré filmy a nový Star Trek se mi líbí.
-
Ale oni to respektovali:) Vem si Obiwana a jeho lásku, kterou mu zabili. Miloval a přesto nedopadl jako Anakin.
-
Tak jsou to suchaři a ne nadarmo se říká, že cenzora dělají lidé bez humoru, bez znalosti souvislostí atd.....Mimochodem, Luky jenom přepsal to, co Žvejkal řekl na konci taseru. To že si to cenzor neumí přeložit a je suchar, jenom ukazuje, co jsou cenzoři zač....
-
Poslední klonoví vojáci v imperiální armádě byla 501. armáda a zbytku elitních klonových komand. 501 vedla útok na chrám Jedi. A i ta byla před IV. dílem rozpuštěna. Většina byla buď mrtvá nebo díky genetickému kódu zemřela.
-
Ahoj, ne že bych ti to smazal já, ale nezbývá než odkázat na ten vysvětlující článek: http://games.tiscali.cz/tema/zavadime-nova-pravidla-moderovani-diskusi-na-games_cz-249423
Konkrétně kategorie Přemýšlejte: "Ještě než odešlete svůj příspěvek, zamyslete se nad tím, jestli přináší do diskuse něco nového." Pak je jasné, že u kluků ze supportu podobný fanouškovský výkřik asi neprojde... Díky za pochopení. -
On poslední ST dopadl děsivě? Jsem si nevšiml.
-
On Nový řád Jedi je oproti tomu z dob Staré republiky dost benevolentní (alespoň v knihách byl). Koneckonců kdyby ho respektovali už tehdy, tak by se nenarodil ani Luke a Leia. *4*
-
Klony byly jen v Klonových válkých a na počátku Impéria - pak to byly prostě vojáci ze všech koutů galaxie.
-
a co když jsou všichni stormtroopeři černoši ? *1*
-
áno chcem si ich zapamatovat v ich najlepšej forme, Hana ako mladého sympatického "vesmírneho kovboja" a Leiu ako mladú sexi princeznú... nie ako starcov. Myslím, že aj Hamill mal najprv pochybnosti či sa do filmu ešte hodí a myslím, že doslova povedal, že by sa mal dať priestor skôr mladšej generácii, neviem čo sa potom presne stalo, že na účasť vo filme kývol.
-
vypadá v tý uniformě stejně divně jako ten herec v stormtrooperskym *15* co si budem nalhávat, impérium jsou intergalaktický náckové
-
tak naštěstí Star trek není Star Wars, ty by mohli Abramsovi sedět lépe. Taky souhlasím, že ze Star treku udělal něco čím vůbec není.
-
http://i.ytimg.com/vi/83b6DSdiSbI/hqdefault.jpg
Jasnej stormtrooper -
V podobných odkazech na kultovní momenty a postavy dokázal Abrams navnadit i v trailerech na poslední Star Trek a nakonec to dopadlo děsivě. Už mu nevěřím...
-
to ne no *1*
-
ve wehrmachtu ale černochy neměli *1*
-
Stormtroopeři nemají s klonovými vojáky celkem nic moc společného. Tedy kromě té podobné zbroje.
-
přesně tak.Jinak stromtroopery měl i wehrmacht. Prostě uderný oddíli(postradatelní pěšáci.).
-
Sice nejsem nijak zběhlý ve Star Wars, ale co si z filmu pamatuji, tak troopers byli kloni, tak doufám ,že jich tam bude běhat více, že by tak najednou nastavili výrobu na černé :D a nebo je z nějakých specialních složek to pak jo a Windu byl nejlepší.
-
Aha, tak můj příspěvek “AAARARRRGWWW” - Chewbacca byl místními cenzory smazán...
Chápu že jde o trochu infantilní humor, ale bylo to v podastatě k tématu a rozhodně ti nikoho neuráželo, takže by mě opravdu zajímal důvod. Nebo bych ocenil i krapet slušnosti a obdržel např. zprávu, čím jsem se cenzora dotkl nebo čím jsem porušil pravidla diskuze. Opravdu mě to zajímá protože, bleskovky nebo poslední články ohledně Witchera a GTA V se kupí hatem, nadávkama a jede se vesele dál. Předem děkuji za odpověď ó mocný. *7*