Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí
17.4.2015 | Adam Homola
96 příspěvků
-
Good, jen ty masky trooperů jsou hrozný
BTW: stormtrooper může být aj černoch, nejsou to kloni -
nemaj Jediové zakázaný se množit? ne že by v tý době žil nějakej Jedi u kterýho by za to měl Luke průšvih, ale bylo by divný kdyby nerespektoval ty pravidla
-
Jo, to by mohlo fungovat. *1*
-
Jako určitě nato pujdu. Ale jak jsem četl zde na diskuzi, ty tři hlavní postavy no nevim nevim. Jinak Novou naději, Imperium vráci úder si jedu stále a stále dokola a nikdy mě to snad neomrzí.
-
Herci zestárli no. A v čem je problém? Nebo ve SW univerzu postavy nestarnou? Pokud nebudou hrát ústřední postavy v akčních scénách (a jakože nejspíš nebudou) snad až na pilotování MF v podání Forda a budou plnit teď už spíše funkci jakýchsi mentorů a tvořit jakýsi můstek mezi starým a novým, tak v tom žádný zásadní problém nevidím.
Pokud ti jde o to, že si ty postavy chceš zapamatovat takové jak si je pamatuješ z dřívějších dilů, tak pak chápu.
Ale mě to přijde jako hezka tečka za starými SW a rozloučení se starými postavami s postupným přesunem k novým postavám a novým příběhům.
Snad se to povede. -
Lando a Windu byli sympatický, tenhle ne, barva nebarva
-
Kdyz mu to vzadu sepnou kolickama tak se ten predek vyhladi...
-
A Lando nebo Windu ti nevadil? *15*
-
Hlavní postavy by mělo být trio: černoch (bývalý stormtrooper), ta holka (pravděpodobně Lukova dcera) a ten pilot x-wingu.
-
Presne tak. Aj preto nový SW bude brať iba ako náznak toho kam sa môže sága uberať a ako nostalgickú rozlúčku hlavných protagonistov v super kulisách. Viac od toho čakať nebudem.
-
Tak to tam už je v rámci vyvážení i černý trooper :D ?
-
Na Forda nebol dobrý pohlad už v poslednom Indym, takisto to bol určite najhorší diel v sérii i keď vyslovene nesklamal a on tam bol vpodstate ten kto to držal nad vodou. A k Hamillovi asi len toľko: http://i.imgur.com/RPvNhF6.jpg
-
https://www.youtube.com/watch?v=3WSe9ugpXIw
-
Ten prvy bol fakt oficialny?
-
To ale neznamena ze jsem se skvele nebavil, navic to bylo dobre poskladane i s nejakymy animecemi a tak jsem si pripadal jako soucast toho universa :)
-
to je lukův syn *1*
-
Kdo ma byt hlavni postava ve filmu ako to ma prosim byt. Ten černý pan a bíla žena? Jen se ptam dekuji za odpoved.
-
Vskutku, ta helma mě zmátla děkuji že jsi mě opravil :) .
-
Si pleteš padlého Jediho a inkvizitora:-P
-
To neni Revan, ale Kylo Ren *3*