Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • By mně zajímalo jakou dělaj novou gamesku. Mohly by udělat nějaký rpg a nebo nový crysis. *4*
    • jesusek
      A taky by měli dělat Homefront 2.
    • AkA_AnarKy
      Delaj snad nejakou rubačku pro dalsi Xbox. Ryse nebo nejak tak se to jmenuje.
  • To je všechno krásny ale kde na to mam vzít dobrej komp *13*
    • smejki
      dneska už pomalu i v bazaru
  • CrocoRay
    Pěkné technologie, otázkou je, kdy je ve hrách uvidíme běžně.
  • mmmm mě už to přijde takové "zdokonalujeme,ale za boha už nevíme co vymyslet nového". já si nemůžu pomoct, ale mě přijde že se v těchhle technologiích svět zastavil. veškeré enginy (nejen od crytek) jsou tak nějak na stejné brdo. když to srovnám s prvním cryenginem - padala mi tlama na klávesnici a nevěřil jsem vlastním očím. Crysis 1 (ať už se považuje za "pouhé" techdemo či ne) jsem hrával několikrát a jen se prostě kochal (to jsem navíc při prvním hraní neměl možnosti na vyšší kvalitu detailů). Anebo tenkrát, když se přešlo z dx8 na dx9... (r)evoluce ... každopádně neříkám že cryengine 3 není krásná práce :)
    • přechod z dx8 na dx9 to zabrus spíše do doby 2003-04 (v dobách Half-Life 2, nebo Far Cry(první Cryengine) ) než 2007... tam se přecházelo na dx10 pamatuju že Visty mohli rozjet dx10 a nabídnout lepší efekty v Crysis než ty co měli XPčka, ale tam se to tenkrát taky dalo nějak oblbnout, jinak efekty sice pěkné ale taky bych už byl rád aby se to někde zastavilo, abych nemusel každý 2 roky kupovat novou grafárnu, kde na to má člověk brát prachy :D a taky aby se zaměřili zase zpátky na hratelnost, jenže na tu se nezaměří dokud nebudou mít tu jejich ultrarealistickyfotografickou grafiku :(, ještě že tu máme takové společnosti jako je Valve a dnešní rozmach indie her
  • Oceán/more mi príde stále "gumový" ostatne je paráda...
  • Ringwraith
    Řekl bych, že jedno z nejzajímavějších využití CryEnginu 3 je ArcheAge.
  • vypada to dobre, ne ze ne. Ale zrovna Crytek delal odjakziva veci vylozene na predvadecku. Ne to, jak by to mohlo vypadat ingame. Tohle zrovna jsou featury, ktery na konzolich dle meho moc dobre nepojedou a stoji hodne casu - zvlast se piplat s ksichtem vlas po vlasu a nakonec zjistit, ze to musi kvuli konzolim orezat na polovicni rozliseni... Vcelku dost neprakticky veci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit