Přejít na výpis diskuzí
Prezentace Kingdom Come: Deliverance z E3 hovoří hlavně o důrazu na historii a realismus
17.6.2016 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
Kdysi jsem casto jezdil na venkov, vypadalo to tam dost podobne jako v tehle ukazce. Bouhuzel me tohle prostredi vubec nelaka, prijde mi zname a nudne. Je jasne ze cast lidi z tohohle chrochta blahem. Ja se ale porad nemuzu zbavit dojmu ze tahle hra proste masy hracu oslovit nemuze, tedy jestli tvurci ocekavaji celosvetovy uspech, tak jim to asi moc nevyjde. No..uvidime
-
Lucemburkové ale z poloviny Přemyslovci jsou také. A Habsburkové jsou taky částečně Přemyslovci.
Za dob PO II. jsme rozhodně nejsilnější říše v Evropě nebyli. Maximálně nejsilnější část Svaté říše římské. -
no psalo se a slibovalo hodně
-
Z alfy i bety mám pocit, že to je Arma ze středověku. Ovládání soubojů je krkolomné a osobně mi nevyhovuje. Stejně tak i pohyb postavy. I tak jim budu držet palce ať už to konečně vydají, ale pokud drasticky nezmění ovládání, tak nějaký extra úspěch to nebude.
-
vypadá to úžasne a s takovou mírou detailu všeho se ani nedivím že se vývoj o neco protáhnul. Dokonce i ty animace nevypadají špatne, čekal jsem jak to všichni kritizují nejaké neprirozené pohyby, ale všechno se mi zdálo uplne prirozené. Jen se obávám aby takhle komplexní dílo nebylo ve výsledku bugfest.
-
sk: Jasně, a proto za zlatou éru českých dějin považujeme vládu Karla IV., který s církví úzce spolupracoval, co? *15* A na být Frantíkem, tak na jejich revoluci taky moc pyšný nejsem. Kolik zkázy a smrti přinesla pro celou Evropu to do té doby svět neviděl. Snad naposledy s třicetiletou válkou, kterou rozpoutaly ti tvoji slavní protestanté.
-
proč si vůbec vybrali právě dobu Václava IV, tj. lucemburky? Osobně bych raději viděl hru z doby přemyslovců. Přemyslovci jsou jediná skutečně česká dynastie a skutečně český knížecí a královský rod. Lucemburkové i Habsburkové byli cizinci.
Kdoví jak by se dějiny vyvíjely, kdyby Přemysl Otakar II vyhrál v bitvě na Moravském poli (Dürnkrut u Vídně) nad Habsburkem? Za dob PO II jsme byli nejsilnější říše v Evropě. -
Jasne ze se hrbil...pred cirkvi. Husitstvi stalo na pocatku reformace a tim padem melo vliv na celou evropu. Brecet na nasima dejinama husitstvi je to same, jako kdyby francouzi breceli nad svoji revoluci.
-
Slovo historicita existuje, ale má jiný význam než v jakém se ho snaží použít. *9*
-
Zase ta ždímačka? Ale jinak dobrý Vavrúv model jak se obohatit :-)
-
Boj vypada jak z devadesatek, tak hlavne ze se na twitteru chlubej, jak motion cupter za velky prachy vyuzivaj na realistickou scenu mrd=cky...
-
to vypadá tak nudně.
-
5x příspěvek od různých korespondentů, co popisují to, co již je psáno v článku... Perfekto.
Tak přidám ještě jeden, abych držel partu.
Samozřejmě že se těšíme. A ano, vypadá to pěkně. A ano, animace ještě zaostávají. -
To je fakt škoda. Ale v obecný češtině by se něco takovýho najít mohlo, ne?
-
Vypadá to vážně pěkně... To prostředí je prostě dechberoucí. Animace nejsou vyloženě špatné, ale mohly by určitě být lepší. Bude asi celkem problém to udělat zároveň dobře hratelné a přirozeně vypadající.
-
Spisovna cestina slovo "historicita" nezna. Zna "historicnost" ci "historicka vernost".
-
Jako graficky hezké. Ale teď ještě aby zvládli zamakat na hratelnosti a slušném příběhu a jeho podání.
Protože to co zatím ukazovali v pohybu pořád vypadá dost divně. -
Ten Sázavský klášter je opravdu perfektní. Bohužel je vidět, že už za pár let budou řádit husitské války a klášterní kostel zůstane, tak jak je ve hře, až dodnes. *15* Na motion capture u soubojů je ještě nutné zapracovat.
-
Prostředí je úžasné, stavby, příroda.....Ale měli by ještě pořádně zamakat na pohybech postav, jejich plynulosti. Aby nevypadali jak roboti. *4*