Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ehm? Součástí Svaté říše římské jsme už od Boleslava I. A zcela jasně je to řečeno i ve Zlaté bule sicilské.
    Jen takový drobný detail. Já reagoval na označení nejsilnější říše v Evropě, což jistě uznáš, není pravda.

EDIT: Mínus za pravdu? Tak si o tom něco zjistěte ogaři! *15*
  • kkING
    kouka se na to pekne i ty kritizovane animace nejsou vubec spatne. quest s klasterem o kterem je zminka ve videu vypada vic nez zajimave. cim vic toho clovek vidi a slysi, tak je jasne, ze u "vavru" se kuti podobne dobra hra jako byla mafia
  • Můžeš mi to věřit či nevěřit ale od dob co chodím do práce jsem si nestáhnul hru... Mimochodem nepřekvapují mě negativní reakce, protože český národ je tak zprzněn tím to chováním, že to většině přijde v pořádku a nikoli nemorální si vzít od někoho propraný peníze.
  • doufejme že to bude úspěch. Pokud jo, tak alespoň dodělají původně zamýšlenou trilogii, pokud ne, tak už další díly nebudou. Jakmile budou mít engine a zkušenosti, tak půjde další vývoj líp.
    KC je jedna z mála her, na které se těším - pak ještě Numera a D:OS II
  • Magister_Peditum
    Svoboda projevu ale neznamená, že můžeš každému nadávat podle libosti. *4*
  • Veskoslav
    Karel udělal jinou chybu. Neuměl vychovat nástupce.
  • Veskoslav
    V té době jsme nebyli součástí svaté říše římské a skutečně jsme vojensky byli nejsilnějším královstvím tehdejší Evropy a jedno z nejbohatších. Proto se také vytvořila proti Přemyslovcům aliance, která vyvrcholila volbou slabého císaře z řad Habsburků.
  • Carpaccio monastery? *1*
  • tak cenzor je dnes přehnaně aktivní, takže asi nic nenapíšu. Tak se mějte hezky, papa :). Tolik k té svobodě projevu.
  • Bez těch tvých fanoušků Skyrimu by se ta hra ani nezaplatila. Nebo myslíš, že to dotovalo tvrdé "ultras" jádro společenstva pro historičnost a realitu?
  • Robotron3
    O Kingdom Come se snažim až tak moc nevědět, protože rád hraju spíš hotová díla a nechám se překvapit, ale teď když jsem nevydržel a podíval se na ten rozhovor, tak musim říct, že se sakra těšim. Doufám, že se po Kingdom Come začnou i víc vytvářet hry z reálných historických událostí, a že tohle je taková předzvěst dalších historických her. A nejen z Čech samozřejmě. I když strašně rád bych se prošel třeba po Praze v 14 století, atd. :)
  • Mart9
    Tak doufám, že ji ani nebudeš stahovat.
  • Magister_Peditum
    sk: A je to opravdu o tolik horší než třeba u nás, kde se taky stát s**e do všech lidských činností? Holt jsou tam věřící, tak berou svého kněze za slovo. U nás zase volíme jiné šašky do Parlamentu a na Hrad. *3*
  • Hra jako taková mě nezajímá ani vůbec celý ten to projekt, protože opravdu nehodlám investovat čas a peníze do věci co je podporován z peněz jednoho největších mafiánů v ČR. Musím však uznat, že je to nejhezčí hra pro grafické stránce co jsem za poslední léta viděl, dokonce některé momenty se dají lehce zaměnit i s fotografií opravdu klobouk dolů.
  • sloboda prejavu je fajn, ale len pod clankami o Skyrime *1*
  • rhaegar
    říká ti něco svoboda projevu?
  • to Magister_Peditum tiscali.cz: zasahovani cirkve do veskereho deni ? A ano komunismus by se tak taky dal obhajovat...
  • Tohle je prča, ještě to ani nevyšlo a všichni Skyrimáci už by z toho chtěli mít další Skyrim. Na trhu je tolik šajze katze moderních her, proč nemůžete nechat alespoň jednu fanouškům, kteří přispěli na její vývoj. Právo pindat mají právě jen backeři, vy ostatní si můžete koupit další Dragon Age kde se koně zhotňují ze vzduchu, běhat si za šipečkou jako degéni, ale probůh, nechte alespoň KC komunita, která o něj stojí.

Nechápu tuhle mentalitu, i když jsme jen na herním serveru, ok.
  • nic by neocenili hraci viac ako pracne vytvoreneho draka v stredovekej hre bez deti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit