Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Test
  • Dos 8.0 je poslední verze dos a je integrovanej ve windows, 6.22 je poslední samostatnej DOS ale realně je poslední verze 8.0, takže pokud chceš sázed nerdský džouky, nauč se reálie a pak se tepv zapíšeš do análů games diskuse
  • Magister_Peditum
    Vzhledem k charakteru SŘŘ, byl "nezávislý" i kdejaký tatrman z Westfálska. My jsme byli hlavně jediné království a měli řadu výhod, jako třeba to, že nám císař nesměl kecat do vnitřní politiky, do volby krále, ani nesměl s českým státem nijak nakládat. To jistě byly neoddiskutovatelné výhody, ale už charakter těchto dokumentů, stejně jako fakt, že český král byl jedním z volitelů římského krále, svědčí o tom, že jsme v říšských strukturách byli hodně pevně zaklesnutí. Ve SŘŘ jsme byli nepřetržitě až do jejího zániku v roce 1806 a i poté jsme byli součástí Německého spolku. Zkrátka a dobře jsme byli po velkou část našich dějin součástí tzv. německého prostoru, čehož taky využil Hitler, když nás "vrátil zpátky do Říše". *3*
  • Khanemis
    Ono se to někdy člověku pak už plete:)

Ale orpavdu to tak bylo od začátku. On Bakala (osobně mám zase pocit, že úplně na začátku říkali, že jednali přesně s jeho manželkou, ne přímo s ním) jim přispěl peníze akorát na tvorbu prvního prototypu, který by poté mohli nabídnout distributorům, ale když nikdo nechtěl tu hru vzít, tak dostali možnost, že Bakala dofinancuje zbytek, pod podmínkou, že uspějí na Kickstarteru. Na začátku KS pak říkali, že všechny peníze z toho by jim měly jít nad rámec peněz slíbených od investora, a tedy jen do vylepšení hry.

A další EDIT: Ono jinak o tom, jak to bylo, se dobře dočteš na blogu Warhorse, konkrétně doporučuju tenhle příspěvek, o samotném začátku http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_005&lang=cz
    (ponechám stranou, že tam zmiňuje snahu vyhnout se mafiánům, ale nakonec dostane nabídku od uhlaboranů). V těhle příspěvcích přímo slovo Bakala pravda nikdy nepadlo, protože mám dojemm, že nechtěl být přímo jmenovaný v oficiálních zdroích, ale Dan Vávra se tím nijak netajil ve všech rozhovorech a tak:)
  • Hodně slabý pokus. Tady někomu praskla žilka z tvrdé pravdy. *15*
  • +1
  • přestaň krást nicky trotle...
  • naprostá konina. 2/10 *15*
  • To bude průůůser :)
  • Je vidět, že do toho vidíš. Nechceš pomoc s praním peněz mě? Taky mam teď něco rozjetýho.. Dík.
  • Mart9
    Věřím ti to, mám to stejně.
  • Řekl bych, že ukázali víc, než Last Guardian. *15*
  • Hnisavec
    5 odkladov a zatiaľ akurát tragická jazda na koni, obskurné podivné súboje a nuda ako v Brne...akurát ten les je pekný....kým to vyjde bude už i Elder Scrolls 6 a nakope Vávrovi namyslenú pr*el a to na Kingdome maká viac ludí ako bol základný tým Skyrimu
  • jasnej trol
  • zopakuj si dejepis a vrať občanku
  • Veskoslav
    Na papíře jsme byli, ale jako jedni z mála jsme byli osvobozeni od všech povinností vůči nim kromě toho, že jsme se museli účastních říšského směnu. Navíc Zlatá bula od Kájí IV. nám v rámci této říše deklarovala pravidla, které defacto nikdo jiný neměl a to vyjímečné a zcela nezávislé postavení v rámci této říše. Takže ano, máš pravdu, že jsme byli součástí, ale byli jsme i nadále zcela nezávislý ještě pár let, co Venca IV zaklepal bačkorama.
  • Paulcz
    V tom případě to beru zpátky. Co si pamatuju objížděli vydavatele v USA a ze začátku tam Bakala nefiguroval.
  • Teďka jsem to chtěl napsat. Ten kůň a pohyby postav jsou hodně prkenný. Ten pobyh kamery při chůzi taky nic moc. Ale snad to ještě změní. Já tý hře hrozně fandím. *3*
  • Vogon
    Hra ještě není ani z daleka dokončená, jakmile přidají pořádné zvukové efekty, nebo nějaké freeze frame bude z boje hned lepší pocit, ale na to mají ještě času dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit