Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase ta ždímačka? Ale jinak dobrý Vavrúv model jak se obohatit :-)
  • Tohle je prča, ještě to ani nevyšlo a všichni Skyrimáci už by z toho chtěli mít další Skyrim. Na trhu je tolik šajze katze moderních her, proč nemůžete nechat alespoň jednu fanouškům, kteří přispěli na její vývoj. Právo pindat mají právě jen backeři, vy ostatní si můžete koupit další Dragon Age kde se koně zhotňují ze vzduchu, běhat si za šipečkou jako degéni, ale probůh, nechte alespoň KC komunita, která o něj stojí.

Nechápu tuhle mentalitu, i když jsme jen na herním serveru, ok.
    • Bez těch tvých fanoušků Skyrimu by se ta hra ani nezaplatila. Nebo myslíš, že to dotovalo tvrdé "ultras" jádro společenstva pro historičnost a realitu?
      • jak hluboko může herní scéna ještě klesnout? Skoro se mi začíná stýskat po garážových vývojářích. Naleštěná grafika, prosťoučkej design a pod tím? Škoda mluvit.
    • rhaegar
      říká ti něco svoboda projevu?
      • tak cenzor je dnes přehnaně aktivní, takže asi nic nenapíšu. Tak se mějte hezky, papa :). Tolik k té svobodě projevu.
        • Magister_Peditum
          Svoboda projevu ale neznamená, že můžeš každému nadávat podle libosti. *4*
          • Test
          • v pohodě, počkám, až bude na večerníčku, pak to třeba půjde. Já se sem stejně chodím jen bavit nad hloupostí zdejších expertů :)
      • sloboda prejavu je fajn, ale len pod clankami o Skyrime *1*
  • Jak budou simulovány slepice?

Zásadní otázka pro realistickou hru z venkova. (město tam snad ani nebude co jsem se díval na betu, jen vesnice)
    • MickeyMutant
      Normálně. Ráno vstávat za kuropění, kvokat, běhat po dvorku, hrabat červíky, ob den vajíčko. Večer chodit spát s kohoutem.
  • Hra jako taková mě nezajímá ani vůbec celý ten to projekt, protože opravdu nehodlám investovat čas a peníze do věci co je podporován z peněz jednoho největších mafiánů v ČR. Musím však uznat, že je to nejhezčí hra pro grafické stránce co jsem za poslední léta viděl, dokonce některé momenty se dají lehce zaměnit i s fotografií opravdu klobouk dolů.
    • Paulcz
      Tohle taky moc neberu. Tak buď KS a nebo investor, obojí se mi nejde dohromady. KS beru tak, že chci podpořit vývojáře a hru a ne nějakej investiční projekt, kterej by neexistoval bez přispění dalších lidí. Pohádka o tom jak chtěli ověřit, že je o hru zájem mě nechává chladným.. :) Na hru se těším a budu ji hrát, ale příště si dám bacha. Teda jestli nějaký příště bude :)
      • Robotron3
        To je spíš o tom, že chtějí udělat tu nejlepší hru co můžou a čim víc prostředků k tomu budou mít, tim líp. Jen z KS kampaně by takhle hra asi nevypadala. Ale chápu, že to někomu může vadit.
        • Paulcz
          Měli to říct rovnou. Původní story byla: "Nesehnali jsme investora, jdeme na KS". Na to jsem přispíval a ne na Bakalu.
          • Khanemis
            Ne, původní story byla od samého začátku "Pokud neuspějeme na Kickstarteru, tak nedostaneme od investora žádné další prachy, protože ho to nepřesvědčí, že má ten projekt komerční potenciál..."

Edit: Co nesehnali před Kickstarterem byl distributor, ne investor.
            • Khanemis
              Ono se to někdy člověku pak už plete:)

Ale orpavdu to tak bylo od začátku. On Bakala (osobně mám zase pocit, že úplně na začátku říkali, že jednali přesně s jeho manželkou, ne přímo s ním) jim přispěl peníze akorát na tvorbu prvního prototypu, který by poté mohli nabídnout distributorům, ale když nikdo nechtěl tu hru vzít, tak dostali možnost, že Bakala dofinancuje zbytek, pod podmínkou, že uspějí na Kickstarteru. Na začátku KS pak říkali, že všechny peníze z toho by jim měly jít nad rámec peněz slíbených od investora, a tedy jen do vylepšení hry.

A další EDIT: Ono jinak o tom, jak to bylo, se dobře dočteš na blogu Warhorse, konkrétně doporučuju tenhle příspěvek, o samotném začátku http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_005&lang=cz
              (ponechám stranou, že tam zmiňuje snahu vyhnout se mafiánům, ale nakonec dostane nabídku od uhlaboranů). V těhle příspěvcích přímo slovo Bakala pravda nikdy nepadlo, protože mám dojemm, že nechtěl být přímo jmenovaný v oficiálních zdroích, ale Dan Vávra se tím nijak netajil ve všech rozhovorech a tak:)
            • Paulcz
              V tom případě to beru zpátky. Co si pamatuju objížděli vydavatele v USA a ze začátku tam Bakala nefiguroval.
    • Mart9
      Tak doufám, že ji ani nebudeš stahovat.
      • Můžeš mi to věřit či nevěřit ale od dob co chodím do práce jsem si nestáhnul hru... Mimochodem nepřekvapují mě negativní reakce, protože český národ je tak zprzněn tím to chováním, že to většině přijde v pořádku a nikoli nemorální si vzít od někoho propraný peníze.
        • Je vidět, že do toho vidíš. Nechceš pomoc s praním peněz mě? Taky mam teď něco rozjetýho.. Dík.
        • Mart9
          Věřím ti to, mám to stejně.
        • BangMeInBangladesh
          Jestli to stáhneš, tak tě už Mart9 nebude mít rád.
  • Nevim kolik lidi zilo v stredovekych vesnicich nebo hradech, ale pochybuju ze jen pet az deset jak to ukazuji ve hre.
    • Khanemis
      Průměrný počet obyvatel vesnice se samozřejmě v Evropě obecně lišil podle oblasti i doby (přeci jen samotný středověk sahá přes několik století), ale zjednodušeně řečeno by se dalo říct, že to bývalo kolem 50 - 100 lidí

Průměrnou populace města (nepočítáme-li ta hlavní, největší) naproti tomu bývala cca kolem 1000 obyvatel.

Alespoň co já vím.
  • To bude průůůser :)
  • naprostá konina. 2/10 *15*
    • trollbait detected
    • Pokud to má být hodnocení tvého komentáře, tak souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit