Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Drahý Snorgrinde, dík, že ses mi vyzvracel pod komentář. Svoji reakci na jeho hromadu sr.aček nepovažuji za hromadu sra.ček, ale za reakci poučnou a adekvátní. Vážně jsem potřeboval, aby mě nějaké zakomplexované hovádko (ty) poučovalo o tom, na co mám a nemám reagovat. Tvůj komentář považuji za naprosto zbytečný, a tak raději tuhle grotesku ukončím *3* .
  • aha takze kdyz tady nekdo napise hormadu sracek tak ty mu na to projistotu napises jeste vetsi hromadu sracek a jeste se tady pro jistotu vyblejes. tak tos fatk zabodoval :))
  • Cahir
    Očividně jsi nepochopil pointu, takže s radostí uděluji titul primitiva tobě. Moje reakce jsou vždy přímo úměrné komentářům, na které reaguji. Když by ten močál nade mnou napsal normální komentář, rád ho slušně opravím a možná tak ještě dodám, že nesouhlasím. Ale na tyhlety arogantní pindy plné hhoven a ssraček tady není nikdo zvědavej (s vulgarismy nemám problém, rád je občas užívám, ale mělo by to mít své opodstatnění, že...). Když je sebevědomej, namachrovanej a ještě k tomu plácá blbosti, je to pro mě holt vražedná kombinace, nesmíš se mi divit. *3*

    S neúctou, Cahir

    PS: pluska a mínuska mám hádej kde...
  • a ano kdybych měl na víběr mezi Mass effectem a např Deus exem as výš co bych bral a pokud to bereš tak že se počítaj jenom názori vás starší hráčské generace a ostatní sou malí děcka co hrajou cod tak to je tvůj probém přeji ještě krásnější den
  • neurážím tě to ti jsi napsal že :rozvaznych hracov nahradili mainstreamovimi kktmi
    takže urážíš ty ne já ale je mi to celkem fuk hold sem jen člověk co hraje CoD

    ps díky všem za lekci češtiny
  • Hairy_Ass
    Asi ho sex s Triss Ranuncul připravil o všechny síly... *1*
  • Haha, kdyby jenom 1000. Těžce přidej. Navíc zhrzenej vývojář těžko, protože na lehčí obtížnost vydrželi kulový. Na nightmare vydrželi kromě těch nejbanálnějších jednotek všichni víc, než tvůj hrdina. Nemusel sis tu obtížnost zapínat, když ti to přijde hloupý. Špatnou inteligenci neměli.
  • Tak jinak.
    "Ve trojce rovnou ve vzduchu umrou. Strachy z nabuseneho ''hrdiny''."
    Já jenom, že už nevíte, kde všude sbírat ty hromady špíny na DA, tak kecáte totální hovadiny. Nikde jsem nepsal že je seskakování nepřátel ze stropu v pořádku, protože prostě není.
  • Když se nad tím člověk zamyslí, tak pro Bioware by bylo strašně obtížné zůstat u původního hrdiny a příběhu.
    Arcidémona jsme zabili na konci jedničky, zbytky nákazy a důvod, proč nákaza vůbec vznikla, jsme řešili v datadisku. Takže další pokračování v příběhu by už byla hodně nastavovaná kaše.
    Dále je tu problém se šesti různými začátky původní hry a vlastně šesti různými hrdiny, se kterými by museli v pokračování dále pracovat.
    No a nakonec jsou tu schopnosti hrdiny, který ke konci hry porážel jednoho extra tuhého nepřítele za druhým, kouzel a schopností měl tolik, že nové už ani nepotřeboval.
    Takže nechat hráče pokračovat se stejnou postavou by bylo velmi problematické a pravděpodobně by museli použit nějaký starý trik ve stylu, hrdina záhadně přišel o své schopnosti a musí je znova získat :)
    Myslím, že když v Bioware začali uvažovat o dvojce a uvědomovali si tyto a jiné problémy, tak raději nechali nákazu nákazou, hrdinu hrdinně ve Fereldenu a pokračování umístili pro jistotu do jiné země.
    Dodnes jsem třeba nepochopil, že toto prošlo celkem bez povšimnutí u Zaklínače.
    Geralt na konci jedničky porazí Divoký Hon, na začátku dvojky sotva zabije utopence a nikdo se tomu nediví.
  • Hlavne ze ty si nejvetsi kapo, borec nad tebou dostal 6+ za to ze mu napsal ze to neni od bioware tak sis rekl ze napises to same ale hodis to do vetsiho celku aby to vypadalo ze to cos napsal ma nejakou myslenku...sad story...a navic ma borec pravdu (s vyjimkou ME2 to zas tak spatne nebylo)) takze se vrat na strom primitive
  • Na příběh Dragon Age 2 si dva měsíce po dohrání skoro nepamatuju. Byli tam nějaký rohatý válečníci, pak nějaká větev, která ovlivňovala psychiku... hmm, to je asi tak vše. Nemám na to ani žádné vyloženě negativní vzpomínky, prostě to vyšumělo, protože mě nic nezaujalo natolik, abych o tom přemýšlel. Plancescape Torment si pamatuju doteď a hrál jsem ho jenom dvakrát, naposledy před x lety. Vedle něj je DA 2 vyprávěnka pro malé děti. S ohledem na cílovou skupinu se ani není čemu divit. *4*
  • Cahir
    Hele tak nějak povšechně, přišli mi méně šablonovití, méně archetypální. Tím myslím více plastičtější. Jsem z těch rytířů bez bázně a hany, vychytralých čarodějek, mlčenlivých drsňáků a naivních dobráků lehce unaven *4* . Je to (bylo to) prostě pořád to samý, akorát méně/více kvalitně.

    Navíc nevím, jestli jsme si úplně rozuměli při spojení "zajímavý vývoj". Já nepotřebuji dechberoucí zvraty, obraty na temnou stranu a skandální odhalení. Stačí mi, když tu postavu poznávám, když pomalu odhaluji, co je vůbec zač a případně si libuji v tom, jak barvitě je napsána a jak to do sebe hezky všechno zapadá. Obdivuji i umění zkratky, kdy je na malém prostoru nějaký charakter pár slovy dokonale vypíchnut. Takže ne, asi nemyslím zajímavým vývojem, to co ty (pokud jsi to tak nemyslel, tak pardón)
  • Cahir
    Víš koho zase považuju za dementa já? Člověka, kterej klidně sebevědomě, agresivně a veřejně prezentuje svoje názory, aniž má zjištěná základní fakta (NWN2 není od Bioware *8* - to jsi ale za blbečka viď *4* ). Tohle totiž dělaj primitivové chudáčku. Příště by to chtělo méně sračkování a hovnování a více faktů *3*
  • Cahir
    Pěkná hovadina. *6*
  • Cahir
    Přes sto příspěvků... Well played games.cz *5*
  • Vím, že asi dostanu spousty mínusek, ale zamyslete se. Většina hráčů(včetně mě)jsou nehorázně sobečtí. Záleží nám jen na nás samotných. Vývojáři udělali chybu a co udělají jejich "fanoušci"? Vykašlou se na ně. Při origins to byli bozi a teď jen looseři co všechno podělaj. Uklidněme se a počkejme si na další hru, pak se uvidí. *4*
  • http://i.imgur.com/txg57.jpg
  • Bohuzial, myslim si ze tentokrat nemozeme vynu zvalovat na EA. Bioware ma pod palcom celu RPG diviziu. Tak to asi nebude tka ze EA povie a Bioware urobi.
  • Ja ti nedam minus, lebo si evidentne bud 12rocny chuj, alebo len clovek s velice zlym vkusom. A nedam ti minus ani za to ze reagujes agresivne a snazis sa (?) urazit ma. Ale k veci.

    Vies ono to vobec nie je o tom ze nejaky stary hraci, hardcore hraci, pankovci mastici a neviem co ine. To s tym nema nic spolocne. Preto som hovoril o normalnych hracoch a mainstream hracoch. Kedze mas fakt asi 12 tak ti poviem aka "evolucia" nastala v hernom businesse. V dobach davno minulych ked boli ludia (vacsinou cca dospeli muzi, neskor aj mladsi chalani) co sedeli za pocitacom (ani hrat sa nemuseli) pokladany za geekov a este lepsie: cudakov, sa hry robili len pre tychto cudakov. Cize pre tych hracov co sa chceli hrat. Normalne hrat. Pre tych hracov co sa chceli vzit do sveta ktory im niekto vymyslel a vytvoril.

    Dnes sa hry stali meainstream zabavou. Mainstream su vsetci, male deti, velke deti, dospeli, stari, muzi, zeny, psy. Ako si mozes vsimnut, je tu velky rozdiel medzi skupinami co hraju. A teda je aj rozdiel v tom co take publikum ziada. A mainstreamove publikum ziada vela akcie, pekny vizual a ziadnu vyzvu. Co je pravy opak toho co ziada hrac co sa chce naozaj hrat. Prave preto je vacsina dnesnych hier uplny bullshit a preto normalni hraci tuzia po hrach z dob minulych.

    Ked ta nebavili stare Fallouty a Failout 3 je bozi, tak si hlupak bez kuska vkusu a nie hrac. A to plati aj o ostatnych hrach co si spomenul. Kazdy nech si hra co chce, kazdeho bavi nieco ine, ale ked niekoho nebavili stare fallouty a bavi ho ta nova p*covina tak musi mat brain damage.

    Chod si zahrat DA2 a F3 a CoD MW3. Pripadne ak ti to pride moc narocne, daj si simsov alebo Arcanum: Gothic tale.
    Prajem pekny den a dufam ze tvoje deti tebou nebudu ovplyvnene.
  • njn proste jim nekdo v toolsetu nastavil 1000hp, dmg 1d6+20 x3 crittical a 6utoku za kolo no...asi nejaky zhrzeny vyvojar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit