Přejít na výpis diskuzí
Příběhová struktura Dragon Age II byl experiment, vyšel?
2.8.2011 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Jo to je ten paradox doby.
-
"jen se snažíme zabezpečit rodinu a potom zajistit že nám tu rodinu nenaporcují na krmivo pro rybičky" ...
A to je presne ono, tobe prijde, ze by to melo bejt epictejsi a dulezitejsi. Ja byl zase nadsenej, ze to zase neni dalsi pompezni kravovina, kde se chudemu chasnikovi vrazi do ruky mec krutoprisnak a posle se zabit cernokneznika megahustaka s cernou pr... vezi. Na druhou stranu me hodne stvala recyklace prostredi a vyskatovani nepratel ze zdi a vzduchu. Za zpracovani pribehu, postav a grafiky bych jim dal 9/10, za zpracovani boje a tvar map max 7/10. Kdyby neskakali nepratele ze vzduchu tak bych jednoznacne hlasal ze DA2 je lepsi hra nez DA:O. Takhle musim rict, ze DA2 je lepsi hra pro me, protoze uz jsem po letech unavenej zapletkama jako byla v DA:O. -
At už vyjde trojka.
-
tak to neni...defaultni save nazvany ,,hero of federlen,, znamena to, ze dvojku hrajes jako by jsi jednicku dohral vicemene tradicnim zpusobem = tvoje postava z jednicky se stala sedym strazcem, zabil jsi archdemona a na trun dosadil Alistera
to se ale netyka tvoji postavy ve dvojce...ve dvojce jsi Hrdina Z Federlenu a ne Hrdina Federlenu...to je rozdil ;] -
vstupim si do svedomia od dnes, ok? *5*
-
gfsdf: Nic Ty si běž zahulit matroše idiote.
Takže v defaultním savu tě udělali známým v Kirkwallu, takže tak to celé je. Psal sem, že sem hrál jedničku jen chvíli. -
Ale mal bi sy!
-
Savy z jedničky jsou kvůli tomu, že počínání šedého strážce v prvním díle nějak ovlivnilo svět kolem něj, a ty save umožní, aby se to promítlo i do dvojky (otázku, nakolik to ve skutečnosti děj ovlivní, nechme stranou).
-
ale jsou tam postavy jine z jednicky, ktere jsi ty treba nechal v ramci deje umrit, tak by bylo blbe, kdyby se tam objevily zive ;]
-
to jich myslim rika vic a je to asi mysleno ve smyslu...,,to jsi ty ten hrdina (protoze uz jsi ve meste znamy diky nejakym svym skutkum), ktery pochazi z Fereldenu,,
-
Co to hulíš za matroše?
-
A nebo prostě se tam v nějakém dialogu mihne slovo hrdina s Fereldenu.. A vyzní to jako kdyby to bylo na tebe. Vím to určitě to tam párkrat padlo. A jěště něco jak si mužeš přenést savy z jedničky do dvojky.. když si hrál uplně za jinou postavu?
-
som slovak a nehanbim sa za to *7*
-
Tak to byl asi fail v české verzi beta překladu. Protože ten pro kterého jdeš zachránit dělníky v tom dole nebo myslím, že to byl i někdo jiný řekne aaa to jste vy ten Hrdina s Fereldenu. Blbě sem neslyšel jinak bych o tom nepsal. Ale asi máš pravdu ja sem se díval na družinu a rodinu z jedničky. A Hawkova máma, Bethany ani Carver tam nejsou.
-
No a právě DA2 tuto šablonu nemá a evidentně to spoustě lidí vadí :)
-
A já zas miluju (to je s I ne s Y) kecy (zase Y místo I) od chytráků jako ty.Víš, než tu začneš někomu říkat že je šašek jen proto že se mu nelíbí jak zmrvili nějakou hru nebo že se mu víc líbí hry staré než moderní které jsou dělány jen pro mainstreamové publikum tak si po sobě přečti co píšeš.
Probudit by jsi se měl ty, a patrně si zopáknout češtinu.
Jinak, to že tě nebavily ty starý pecky jako je Fallout tím bych se nechlubil, tyhle hry bavily snad každého nomálního člověka.Chyba tedy bude někde u tebe :D
Btw-časy (to je s Y ne s i) a slovo většina se nepíše jako věčina. -
tak odomna mas 1 male +... ze milujes s tvrdym *12*
-
Tak to jsi moc her asi nehrál....
-
Já mám rád i ty staré pecky, ale taky jsem už alergický na kecy jak dřív byly hry lepší tráva zelenější atd.
-
Taky mi to vadí, Bioware dělá hry podle jedné šablony. Zlo ohrožuje svět > nabereš skupinu pomocníků > zničíš zlo > v pokračování je zase zpátky *1* Mě tenhle příběh "jsi jediný kdo může zachánit svět" už prostě nebaví, třeba v Oblivionu jsem se úplně vykašlal na hlavní quest a celkem zničil asi 5 bran. V tomhle ohledu mě mile pekvapil právě Fallout NV nebo Witcher 2, které nemají potřebu kopírovat Tolkiena nebo Lucase.