Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Cahir: Ok, můžeš mi dát příklad z DA 2, zmínit postavu která ti přišla že prošla zajímavým vývojem a proč tě zrovna to zaujalo? Protože mě napadá jen Anders. A zbytek mi přišel jako run-of-the mill companion questy.
  • biowarefag, nostalgiafag, oldfag
  • Za prvé, NWN2 je pořád nadprůměr a za druhé to je hra od Obsidianu.
  • Navíc, jestli to není další totální FAIL, když Assassin, kterého si jako tanka nepředstavuju, měl větší výdrž než všichni tvoji hrdinové dohromady a ještě dával takový obrovský šlupky, to mi fakt nepřijde normální.
  • Asi dostaneš hromadu mínusek, ale můj souhlas máš.
  • tahle společnost je normální tlupa dementů, kde pár lidí zosnuje perfektní myšlenku, udělá dobrý příběh v prvním díle a zřejmě ostatní se pak velmi úspěšně pokoušejí to v dalších pokračováních co nejvíce zkurvitt - a to se jim daří dokonale viz. NWN, Mass Efect, DA - na co šahli v dalších dílech to posralli (NWN - pokračování o hovně, ME2 - celé ovládání a obrazovkové informace naprostá šaškárna a trapas, DA2 - nemá cenu hovořit, že jsou různorodé názory - to je snad jasné, v hypermarketu také prodávají, to co bylo dříve dobré a teď je to sr*čka a moc to hodně lidem chutná - to je přesně Bioware, když udělaj něco dobře, hned do toho zakomponují spousty změn a debilit aby toho bylo dost co stojí za hhovno *16*
  • Cahir
    Zayl: Myslím si, že moje reakce na Irwina o pár řádků níže pasuje i sem.
  • Ale kdyť tady vůbec nejde o to, jestli jsou nebo nejsou tuzí, jde o to, že nesmyslně lítali ze stropu jak netopýři. Mluvil o tom, že budou ve vzduchu umírat ve trojce a ne dvojce, tak je reakce surikaty uplně mimo.
  • Cahir
    Tak pak jsi mentálně postiženej.
  • Taky nechapu tvou reakci
  • No a? Pořád seskakovali ze stropu ať už byli tuzí nebo ne.
  • To já taky. Zvlášť když se člověk podívá, jak se ti staří zkušení hráči vyjadrujou *1* Děcka...
  • Až na to, že ty bestie seskakující ze stropu byly tuhý jako sviňa. Zvlášť Assassini byly tanky, navíc se při každý příležitosti zneviditelnili, aby ubrali hrdinovi minimálně 3/4 životů na jedno probodnutí, kouzelníci zařvali rovnou. Ty jedna uber featuro... *7*
  • Zayl
    Předpokládám že narážka na bránění pokroku se otírá i o mě. Já nemám nic proti pokroku, struktura vyprávění v tomto "experimentu" mi nevadí. Ale to samotné vyprávění, to maso, tam jaksi není. Je to x let cmrndání po,pod a okolo Kirkwallu a prd z toho, kromě x letého čekaní na další díl, kde se konečně něco stane.

Mimochodem nevím co máš pořád s tím (doufám že) metaforickým mlácením konzervativců. Stačí říct že pokrok člověk nezastaví.
  • Zayl
    No s trochou nadsázky potom nemusíš hrát hry, ale stačí vyrazit do světa žít život. Pokud chceš řešit obyčejné problémy, vem si hypotéku na dům a založ si rodinu.

9/10? *7*

Ani jedno z toho není nadprůměrné a ty tomu dáváš excelentní známku. Grafika byla dokonce těžce slabá, i s tím stažitelným enhancementem. To je přesně problém když lidi začnou známkovat bez rozmyslu a srovnání. Je ti jasné, že tím prakticky říkáš - Příběh, postavy a grafika této hry jsou lepší než v naprosté většině toho, co lze v daném žánru najít.

Já nemám nic proti tomu že se ti ta hra líbí, ale štve mě, že fanoušci jako ty nedisponují kritickým pohledem na věc. I já mám hry které si užívám, ale zároveň vidím, že nejsou tak úžasné a nikdy bych jim nepřisuzoval nebetyčné známky.
  • Co to? To uz bylo ve dvojce. Prece se nebudou opakovat. Ve trojce rovnou ve vzduchu umrou. Strachy z nabuseneho ''hrdiny''. Pak budou vyvojari tvrdit ze je to normalni a ze je to uber feauture,aby z nich po roce od vydani zase vylezlo,ze to byl jen dalsi experiment.
  • smejki
    sauce pls
  • skaven123
    tam uz budu priserky respawnovat priamo zo vzduchu?
  • Cahir
    Není pravda. To, že nejsou tak rozvětvené je jedna věc, ale že by neměli vliv je nehorázný žvást. SPOILER: ME1 - Kayden/Ashley, královna Rachni, Udina/Anderson, Zachránit radu/nezachránit atd. DAO: jen samotný landsmeet má asi 9 konců *3* ... A už vůbec nehovořím o nepřeberném množství vedlejšáků.
  • Masa-san
    No jsem zvědavý jak to bude v ME3 kde ti má zemřít nebo si prostě budeš poměrně často vybírat z 2 členů party (oba mít nemůžeš)

Každopádně KOTOR a NWN udávali lepší pocit z konverzování a rozhodování (dostanu se do horní části města tím, že se přidám ke strážím a zlikviduji zloděje nebo se tam dostanu tím, že se přidám ke zlodějům a budu bojovat proti zákonu což ovlivní celý zbytek hry -NWN a o KOTOR nemluvě, ten je postaven na zlé/dobré rozhodnutí a vše to také ovliněje- z KOTORU převzal ME spoustu věci např. změnu tváře v závislosti na dobrý/zlý char.)

ME2 je více jako film a i povedená hra, asi už se ani nedá srovnávat, šla si svou vlastní cestou a už se musí hodnotit dle jiných skutečností.

Ale DA2 se tak nějak nemůže rozhodnout po kom se to vlastně chce opičit a navíc obsahuje nedodělky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit