Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The division,se mi moc libil,v ukazkach.Jestli to chlapci dotahnou do konce,tak pro me nejhezci multiplatform hra,a fakt next gen,a prvni multi.co koupim.Hodne nadejny a originalni.Me proste multiplatformovky,pripadaji jak na old gen,i na ps4!Ale tato hra bude nekde jinde.Uz by se vyvojari meli pomalu odpoutat od starych enginu,brzdi to pc i ps4 i xbox one,novy konzole jsou delany na novi enginy,a je videt,ze ty stary enginy je dost zatezujou.Hraju in famus na ps4,je ps4 krasne tichy,pustim neco na unreal3 engine a zacne topit a cekam kdy se rozleti.
  • Zrovna na tvůj komentář jsem čekal. *6*
  • Dáváte mínusky? Jen do mě, koukám dneska žádný článek o blizzsr*či, tak se PCtardi nudí.
  • open world není lepší než koridor, zlatý časy kdy takové ubi nedělalo nudné openworld hry.
    opět, zatím co jsem zažil, čím víc je ve hře způsobů jak řešit určitou situaci, tím víc se hra stává nudnou a natahovanou
    s QTE mají problém jen důchodci s pomalými reflexi.
    cpaní rádoby vylepšování postavy a "RPG prvky" kam to de, je mor dnenšní doby.
  • Pr*eláč se zase nudí, copak žádný nový skin pro g*y trpaslíky do Boty?
  • Tvl, né každýho baví se brouzdat v gigantickým prázným open worldu a sbírat prasečí ocásky. *6*
  • Ani nečtu diskuzi, ale něco mi říká, že je tu zase tuna trollů.
  • Ted jsem koukal na nake nove rpg s otevrenym svetem,asi 3 pokracovani za 3postavi,je to na wiiu,no ty kravo,to byla grafika,ja neveril svim ocim,ja si asi koupim wiiu a pak i pc.Kdo umi,ten umi,nekdo ma vykonu a stejne cumi!
  • Proto,ps4 je postavena tak,na kolik se dana firma citi financne,i order 1886 musel byt pekne drahy na vyvoj.I presto ze sony vlastni sony pictures a dalsi haliwoodska studia,kteri umeji udelat efekty na stejne urovni jak jini na pc za 40tis.Neni vse jen o vykonu stroje,ale i o talentu jak ho vyuzit.Nekomu nestaci vykon pc za 40tis,nekdo umi i z wiiu.
  • fluffy
    Ved ja uplne suhlasim :D len som konstatoval. Ja osobne mam najradsej open world kde mozem customizovat svoju postavu do najmensich detailov. A je mi jasne ze nie kazdy typ hry alebo setting je pre toto vhodny. Napriek tomu ze by som velmi chcel hrat v zaklinacskom svete maga, tak chapem ze hrat za Geralta je proste najlepsia volba. Tak ako chapem, ze z tohoto by sa tazko robilo open world RPG, i ked to nieje nemozne...
  • Hehe, zacatkem roku byl klid, ale ted uz zas ubisoft rozjizdi dalsi kolo medialni kampane.
    To zas budou kazdej den 2 clanky o division, cim vic se o tom pise tim vetsi hovadina z toho vetsinou vyleze =)
  • del0
    Typický peasant používající k porovnávání grafiku z traileru.

A pak přijde realita. Skutečný GAMEPLAY s bonusovým downgradem grafiky a peasant bude mít opět nás*áno na hlavě - a já se opět budu smát. Prostě tak, jako u každé vyhypované konzolové exkluzivity v minulosti. *15*

Ne, že bych se nesmál už teď - jeden velkej tunel, 900p, stupidní pruhy, 30fps a QTE na každém rohu. Tomu řikám revoluce v grafice a gameplayi. Hlavně, že nacpali polygony do cutscén, aby ukázali, že i na zastaralém HW jde udělat solidní realtimová grafika. Co na tom, že to je jen ve 30fpskové cutscéně a nejde to hrát (maximálně qtéčkovat). Hlavně, že marketing o rádobymagickém výkonu konzole funguje. *15*
  • solomon.short
    nebude. kvuli hnisavcovi by to museli lokalizovat do madarstiny a kvuli tripleG do buzeranstiny.

diky bohu se ani jedno nevyplati

a nikdo jiny to v CSR hrat nebude
  • Tak se ta grafika za 10tis vyplati?Tet jsem cetl,ze nvidia predstavi grafarnu Titan x,ma mit vykon 4,8tflop a 8az 16gb vlastni pameti,a pekne velky jadro!cena kolem 25tis.Ale to nebude asi pro kazdeo *9*.Meli by prestat chrlit ty grafarny,a spis vuizit na max potencial tech starych!Ja taky nevyhazuju sisku chleba kazdy den!
  • solomon.short
    na pc by po tom ani pes nesteknul

ale u tveho umasteneho packovace tomu rozumime
  • Kozy
    To nemá cenu *1*
  • solomon.short
    vzdyt je to idioticky retardovany jedinec... nereagovat
  • del0
    "uplne to stiera hranicu medzi filmom a hrou"

*cough cough*

Myslíš tu hranici, která v první řadě hru a film odlišuje? A já myslel, že film je film a hra je hra. Asi sem ještě nedosáhl dostatečného levelu degenerace, abych se nad touhle absurditou rozplýval jako ty. Jednou ti možná konzole nabídnou i hraní (qtéčkování) v 1fps. Pak se setře hranice i mezi hrou a leporelem a ty budeš plně spokojen.
  • Bude!
  • Uvedom si,ze jsou pribehy a tipy her,kde nejde udelat openworl,kdyby to mel byt open worl,tak by to vypadalo zastarale i na pc za 100tis,nebo pohled diablo3,to by byli detaily obliceju,nebo zbrani,ani nos mezi vocima bych nerozeznal,asi tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit