Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z The Order: 1886 zdůrazňuje motiv boje proti spiklenecké skupině
21.1.2015 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Pry interaktivni film!Je to hra o pribehu,nepotrebuju se toulat hodiny a hodiny a hodiny a hodiny,po otevrenym svete.Kazdy nema rad tip her,kde muzes delat co chces a jit kam chces,sice se to tvari ze jo,ale neni to tak,a pak tam vetsinou chbi rozmanitost.Me staci kdyz pribeh da na vyber z tri cest,kudy mohu jit,nebo jak prepadnout nepritele,jak v uncharted2 a jsem spokojen.
-
Já myslím, že kdyby vývojáři a lidé od Sony rozuměli slovensky a přečetli si ty tvoje příspěvky, tak se budou stydět, kdo ty hry hraje a začne všechno vycházet na všechny platformy *1*
-
ber to tak že je PC mnohem silnější ale jde o to že hry od velkych studii stojej moc peněz a navíc musí být multi platformní a jak se říká povoz jeden rychlostí nejpomalejšího koně. Když už někdo chce dělat jen pro PC tak je to zase malé studio ktery nepotřebuje nějakou užasnou grafiku,
navíc tu někteří porovnávaj hrušky z jabkama. naskriptovanej tunel bude mít vždy krasnou pozlátkovou grafiku i na nic moc konzoly ale horší už to bude někde v open world hře -
V zdělovacích prostriedkoch sa začínajů čoraz viac obevovať spravy o konšpiračních teóriách... náhoda? ja vravim že nie. ono to prichádza aj u nás na Slovensku *13* *13*
-
Hezky ho vykrmte at má na cestu do sidney zásoby *3* *7*
-
diskuze na games jsou čím dál větší odpad *7* a redakci to nechává naprosto chladnou
-
nechápu. tak chceš hrát hry nebo čučět na film ? obé dohromady jaksi stojí za ho...
-
pc mi nevadi,ale kdyz uz ta grafarna stoji 10tis,tak jsem myslel ,ze pc vytahne prni karty na stul!A zas se jenom ceka jak to udelaj firmy jako sony,nebo microsoft z gears of war.Ponevadz zas nikdo nevi jak by to na tom unreal engine4,melo vlastne vypadat.Az vyjde uncharted4,nebo gears of war na xone,tak vsichni pojedou jak opicky.Sorry,krom Tom cl. the Division.A priste at si necha nvidia ty blby keci,se pc je nyni 24 silnejsi nez xbox360!Jak to muzou tvrdit,kdyz neumej na svou grafarnu udelat vlastni hru!Nove konzole beru jako grafickou kartu,ktera demonstruje jake hry na ni mohou existovat,a toho si vazim!
-
Tak to je paráda. Order a Uncharted s lokalizací to bude paráda.
-
Volal jsem kvuli tomu na playstation podporu,ano bude to mit ceske titulky,to same uncharted4,bloodborne cz titulky,gt7 plne lokalizovano jako gt6.
-
Vypadá to čím dál lépe :D moc se na to těším...
-
nebude :(
-
Takový interaktivní film. Může to být dobré, každému dle chuti.
-
To máš recht, kam se hrabe PC scéna na novodobé 'interaktivní filmy" z konzolí! Pánbůh zaplať, že PC scéna s tímhle skončila už pře drahnou dobou *15*
-
To už trolluješ i u článků o konzolových hrách? Že tě to baví :-D
-
Ty naozaj nemas rad PC :D Ja osobne hravam na konzoliach ovela viac ale tak musis uznat, ze strategie, niektore tahove veci, indie a niektore uzasne mody proste na konzoliach nespustis. Tak preco proste neuznas, ze vsetko ma svoje vyhody. Namiesto toho stale vyvolavas PC vs Konzole hate. Ved ide koniec koncov o to iste, o zabavu a ci sa ti uz dostane tak alebo onak je to jedno. Takze kazdemu to jeho.
-
A PC exkluzivita s najlepsou grafikou za rok 2014 vyhrava datadisk k World of Warcraft
-
Fantazie, hype mě míjí ale přesto se na to ohromně těšim. Parádní atmosféra.
-
Bude to na PC? Nie neva!!
-
"Hrát".