Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Prosím redakci, aby příště kvůli méně inteligentním jako Cody psali obrovským písmem vysvětlení, že všechny animačky ve videu obsahují dějové linky a tudíž spoilery. Zamezí se tak jejich fňukání, protože jejich pochopí textu je mizivé a nedošlo jim, že nadpis: Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu obsahuje spoilery. Děkuji redakce:)
    • *1* +1
    • Hairy_Ass
      Ani to by nepomohlo.
  • Nie je to zle, ale rozhodne je to hra pre nezamestnanych. Vecer sa uz clovek totiz nepripoji :)
  • několik zklamání:-(
    1.) nutné připojení - to snad opravdu ne! Co když si chci zahrát na chatě na notebooku bez netu??
    2.) hudba - hrozné

Ach jo.... i když to bude třeba dobré(hudba není) nebudu dávat 1000,- za něco, co si nemůžu v podstatě zahrát vždycky(výpadek nebo nedostupnost netu a tak) navíc po zkušenosti s battle net, kdy mě 2x hackli účet našež jsem byl vždy zablokován o to nestojím.

Zůstávám u Diabla 2 to je pecka nehynoucí s luxusní hudbou
    • 1. Hot spot na telefonu postaci
      2. Proc hudba je prakticky ve stejnem duchu jako u tveho oblibeneho D2

Authenticator vyresi problem s hacky jednou pro vzdy a hlavne nekritizuj neco co znas akorat tak z obrazku

Hral jsem vcera cely den a muzu rict ze maximalni pecka napriklad finalni boss z actu 1 je fenomenalni zazitek

A pro vsechny hatery nejdriv si zkuste od nekoho vyskemrat aspon guest pass nez zacnete flamovat neco co ste videli maximalne na jůtůbu
      • to že pro tebe hudba není to hlavní, nebo jí prostě tolik nevnímáš ti nedává právo mě osočovat! Pro mě je hudba velice důležitá a vnimám jí jako velmi důležitý prvek. A po naposlouchání soundtracku musím bohužel konstatovat, že se NENESE v duchu D2. KDyž vzpomenu na hudbu v Den of Evil, blood moors nebo i samotný původní tristram - velmi temné kytarové rify, bicí a démonické zvuky včetně ruzných zpestření. Matt Uelmen zkrátka umí napodobit pkelnou atmosféru. To co bylo dostupné na D3 ost mi připomíná spíše World of Warcraft. Přílišná orchestralizace takovéhoto druhu Diablu rozhodně neprospívá a skladby působí plitce. V datadisku pro D2 zvolil Uelmen taktéž orchestrální hudbu nicméně v tom pravém směru a monumentu zasněžených hor, vrchovin, zmezlých jeskyň a hrdosti barbarů. Zkrátka když si D3 poslechnu nedokážu si představit že jsem v dungeonu s poslední lahvičkou na životy a předemnou číhá spousta příšerných kreatur.
    • no a ? to je to poslední co bych hře vytknul... (já bych jí nevytknul vůbec nic teda upřímě *14* )
      • no vidíš a pro mě zase to první... každý má jiná kritéria
    • walltar
      1. Nezahraješ *2*
      2. Vypni hudbu *1*

Live the pirate's life.
      • pirate life? Diablo 1 mám Diablo expansion mám originál originál Diablo 2 mám originál Diablo 2 expansion mám originál

s tím tedy jdi do háje! Pouze nerad platím za single hru, která potřebuje k hraní net
        • walltar
          Nikdo ti nebrání za to zaplatit ... jenom potom musíš stáhnout crack/emulátor serveru a můžeš to hrát.

Pokud by to Blizz třeba za měsíc odstranil tak nevidím problém protože ochrana proti kopírování je k něčemu tak možná ten první měsíc (ti co to nevydrží tak si hru koupí a ti co to vydrží tak většinou kry nekupují) ale jak znám blizz tak ten by pro hráče nepohnul ani malíčkem jedině že by se platilo 10€ za odstranění ochrany.

Já si možná D3 taky koupím napřed to ale musím zkusit.
          • někdo tvrdí že to je jen klient a veškerá důležitá data jsou pak na jejich serveru... Pak se to tedy nikdy necrackne.
            • Spades
              Je to tak. Emulátor byl v betě a neměl tam prakticky nic... Mohl si jen chodit a spawnovat prikazem zombiky.
            • walltar
              To de celkem lehko zjistit pokud by byli všechny důležité data na serveru tak je to musí tahat a při větším zatížení serverů by to lagovalo. Taky by potřebovali servery jako pro MMO a to se podle mě nevyplatí kvůli tomu kolik hráčů hraje jenom SP. Navíc sem zaslechl něco o tom že byl emulátor na betu ale nezkoumal sem to zase tolik mě D3 nezajímá.
        • Jak bylo řečeno pakliže to chceš hrát sám samotinkej stáhni si piratenou verzy nic jineho ti nezbude...
  • WarcraftIII jen kvůli animačkám? Jasně že každému chutí něco jiného, ale W3? Neznám lepší rts/rpg mix než W3, jestli vy ano, .... no tak se podělte!
    • WarcraftIII jen kvůli dotě *4*
    • Warlords Battlecry, dokonce starsi jak W3. Bohužel doplatil na nevyváženost a na to že ho neudělal Blizzard :-D
      • Tak to je klasika, bohužel jsem to nehrál, ale něco takovýho bych rozhodně uvítal...strategie mají momentálně sucho :/
        • No Warlords Battlecry ma sve mouchy. Ja hral hlavne dvojku a trojku, ale nahral sem se jich dost. Bohuzel ty nedokonalosti se rychle projevi a clovek snima musi zit :)
      • Ah ještě Spellforce :)
  • Tak Diablo 3 je vonku a hraci na Metacritic spustili taky flamewar proti tejto hre ze momentalny rating sa pohybuje niekde na hranici 3 bodov mam taky pocit ze tato hra momentalne prekonala ME3 :D:D:D Jeden kamos to mal este pre-order a teraz trieska hlavu o mur :D:D:D
  • BoB.2
    Řešeni problémů s D3.
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/411645_10150918971876676_103551776675_9801629_1142779725_o.jpg
    • Veskoslav
      Tohle udělá opravdu jenom hlupák....
      • BoB.2
        Nebo někdo kdo neví co s prachama.
        • Veskoslav
          Taky mě to napadlo. Ale spíše chtěl udělat machry, jelikož po zakoupení má k dispozici digitální kopii na svém účtu.
        • Spades
          Tak to DVD je k vlastni hre uplne nepotrebne :D
          A i u D2, kdyz jsem zlomil CD, tak jsem to nafotil a s fakturou poslal mailem na cdprojekt, a postou mi prislo nove CD :D
          • walltar
            Si jim měl poslat to CD ... oni by ho poslali do blizzu na opravu.
  • Predstavte si když vyšla Mafie, že by na druhej den tady byl článek o tom jak Tomy zemřel s varováním a rozebíralo se to. Bylo by to v pořádku? Podle mě ne, vystavujete totiž lidi příležitosti si pokazit zážitek. No a ti co si to koukli a pokazili si zažitek, gratuluji.
    • Veskoslav
      Já ti nevím. Ale když člověk chce, tak se tomuto vyhne:)
      • no jo... ale odolávej tomu když už to tady máš nadosah.. :)
        • Veskoslav
          A co mám říkat já, když se mi hřeje Diablo na poličce, ale nesmím nainstalovat, jinak neudělám zkoušky:)
          • Ale na tomhle serveru je to se spoilerama poslední dobou dost otřesný. Díky Lukáši Grygarovi a jeho vyspoilerování konce Mass Effectu v podcastu si tu hru už nikdy nezahruji. To samé mě zaráží na tomhle článku. Osobně nechápu přínos. Proč se tady vlastně objevil. Za novinku to nepovažuju, protože hra dnes vyšla. Kdyby odkaz hodily do boxíku s bleskovkama, tak by se to dalo přežít, ale takhle to vystavit přímo s videem, které ještě k tomu neudělali oni, takže by stačil link nějak nechápu. To je jako kdyby jim do diskuzí psali lidi odpovědi na soutěžní otázky. Prostě spoiler jako spoiler, ale tohle by se jim nelíbilo a mazali to.
            • Spades
              V tom podcastu asi 10x rekli docela nahlas ze tam budou spoilery, a ze jim to je uplne jedno, takze si na to pak nemate stezovat...
            • mas v nadpisu napsano ze jsou to vsechny videa z D3 pokud se na to podivas je to vlastni chyba upozorneni tam je takze nebrec
            • Veskoslav
              Já to chápu. Já jsem ihned po vydání ME 3 nechodil na tiscali dokud jsem to nedojel:)Což bylo asi týden. Takyhle to dělám pokaždé. Sice Diablo III si chci zahrát a mám ho i zakoupené, ale chodím jenom do diskuzí a nějak dokážu ignorovat i spoilerující příspěvky:)
    • walltar
      Návštěva internetu je na vlastní nebezpečí....

Ty kteří to nezvládnou budou umláceni klávesnicí.
  • rami.cz
    Tato hra je proste mazec *1*
    • mazec? to je mazanica? *1*
  • Uber Diablo je Lady of Terror no :-D
  • zkrátka a dobře chtěl jsem koupit ale nekoupím. To neustále připojení je pro mě neakceptovatelný fakt. A už jen z dúvodu, že třeba včera jsem byl zeovna celý večer bez připojení. Tedy singleplayer s nonstop připojením to já neocením. Tím se nijak nenavážím do kvalit hry. Může bát sebelepší ale bohužel nikdy nepřistoupím na ten moderní trend nonstop připojení. Jak už jsem se přesvědčil u ubisoftu chod takové hry je pak závislý na spoustě faktorů a ty pak mohou kdykoliv selhat (dostupnost platby za připojení, kvalita připojení, zatížení sítě, rychlost připojení, životnost routeru, spolehlivost spojení se serverem, spolehlivost serveru, údržby serveru....) a pak nastávají situace, kdy má člověk sice volno a chce si zahrát, ale bohužel musí třeba i 2-3 hodiny čekat než se služba znovu zprovozní a může hrát, byť si chtěl zahrát jen singleplayer. Ano není to pravidlo a vše může fungovat zatraceně dobře, ale kdo opravdu zaručí, že to pošlape vždy jak má a nebo že vůbec bude mít človšk v dnešní době na zaplacení samotného internetu? Pro každého nemusí být peníze problém, ale neplatí to pro všechny.
    • To non-stop pripojenie hádam odstráni všetkých spam botov, čo boli na D2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit