Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
to mala byt reakcia na ine vlakno :)
-
A ja som myslel že Petr to už dohral.
-
Co to je za cliffhanger na konci? *10*
Jináč člověk by řekl, že Diablo bude mět aspoň na žrádlo, je docela podvyživený. -
-
Jo no, kdo by to rekl ze kdyz spojis 7 panu pekla tak z toho vznikne zenska :-D
-
-
Teď když jsi to takhle napsal něco na tom bude. *15*
-
-
-
Proč proboha nadáváte Blizzardu za "krátkou" herní dobu, obzvlášť šašek dole......Spolužák je ve 2. aktu na konci a zatím má nahráno okolo 9 hodin. Nic nepřeskajuje, rozhovory si vyslechne, proleze každou debilní skryš a místnost. Hru si užívá. A to, že to nějaký šašek z Korei proběhne na normal za necelých 5 hodin, tak neznamená, že toto je skutečná herní doba. Všechny díly v ME 3 člověk může projet takovým stylem a za 5-6 hodin nemá co dělat. Když se ale do hry ponoří, tak se průměr vyšplhá na 30 hodin/díl. To si proboha uvědomte.....Prostě tyhle kecy miluji. Nezapomenu, jak tu pár haterů nadávalo, když vyšel Sc II, jak je to debilní, recyklace, kakmpaň o ničem. A hle která RTS se stala opět nejhranější.....Uvědomte si, že korejská herní doba není skutečná herní doba. Každou hru můžete proletět letem světem a pak říct, jak to ku*va mohlo být tak krátké. (Diablo I se dokonce dá dojet za 12 minut, Diablo II za 1,5 hodiny)
-
-
Aha takže podle člověka který se tady sám prezentuje jako nekritický fanboy, je každý, kterému přišel Sc II jako zklamání, hater. A argumentuje tím, že je nejhranější.... Je snad VW Golf nejlepší auto, když je nejježděnější?
-
-
No když někdo dá 2/10 a napíše vadil mi systém RTS, který se nezměnil od Sc, vadí mi to, že marine dokáže sestřelit Battleship, tak je asi něco špatně.
-
-
už tu přestaň spamovat blbosti a uklidni se, tyhle mravokárský fanboyvský obranný mechanismy se daj číst jen určitej čas, pak si člověk začne říkat, jestli jsi vůbec normální, když to máš potřebu řešit každý uprdnutí. Na hatery se vykašli, zahraj si hru a ať ti neprdne cévka.
-
-
Každý, kdo napíše, že vytýkat hře krátkou herní dobu je blbost, je fanboy? No to je dobré vedět.....
-
-
A nejsi snad? 90% defensů tady je od tebe a krom krásného zápalu a horlivosti by v nich člověk mohl hledat nadhled a klid leda elektronovym mikroskopem. Relax.
-
Ne jenom ten kdo pri kazde kritice at uz pravdive nebo trollske vyskoci jak certik z krabicky a bije se za to ze ma pravdu.
-
-
-
Pamätám si, že rekord Morrowindu bol nejakých 7 minút. *15*
Ale naozaj ľudia, keď si myslíte, že jeden playthrough s jedným charakterom na normal je celé diablo... tak ste fakt peniaze vyhodili von oknom. *3*
Ja do piatku čas na diablo mať nebudem, hoci krabička leží na poličke = nenormálne utrpenie. *9* -
-
Mě tam bude ležet až do 7.6:) To je teprve utrpení:-D
-
-
7.6. ma premieru Prometheus, co si vyberies? *1*
-
-
To mi nedělej:-D
-
-
-
-
hele, nejdřív si to zahraj a když tohle pak napíšeš, bude to ok. Nejake info z druhe ruky "spolužák povídal" nikoho nezajímají. nechápi jak to mužeš takhle obhajovat když jsi to ani nehrál *7*
-
-
ty jsi dobrej idiot, ČJ tak na úrovni prvního stupně, flame kterej už ti nikdo nežere .... neobtěžuj
-
Ale klídek..sice třeba zatím nehrál osobně, ale má pravdu. Budu teprve dneska končit 1. akt a jsem na cca 5 hoďkách. Procházím celou mapu, poslouchám rozhovory, prostě v klídku tempíčko.
-
Ano Cody, od tebe jako blázna, co tu neustále o Diablu III lže sedí....
P.S: Jenom dohrání pitomoučké krátké Bety mi trvalo 3 hodiny.
-
-
-
Navrhujem aby Blizzmoneyrád v patchy odstránil nutnosť klikania na tlačítka myši, človek by len poťahoval kurzor a prismŕdač na obrazovke by killoval zvieratká tak ako berie peniažky a liečbu. Prípadne k tomu dodal skrypt čo by sa to hralo samé, prípadne aj skrypt na logovanie do tej ich ochrany.
-
-
Máš recht. Klikací hovadina. To není RPG to je šílený běh a likvidace myší.
-
-
Bohužel diablo se u mě nechytá, já raději příběh *3*
-
-
V tom případě doporučuji vykašlat se na hry kompletně a vzít do ruky knihu.
-
-
no lidé to dohráli za pár hodin, už jsou videa boje s finalnim bossem. Že se dá hra dohrát za pár hodin (pry kolem 9) je docela velký fail:(
-
-
V D2 jsem s novou postavou za den zabil Diabla a druhy den projel datadisk, v d3 odehrano nejakych 7h a mam necely 1,5 Aktu za sebou, takze pohoda. Dokonce tam jsou i socketovatelne veci a gemy ;] jsem nevedel.
-
Deus Ex: HR jsem zvládnul dohrát za 3 hodiny. Pokud jen delas speed run pres hlavni pribehovou linii u vetsiny her nestravis vic nez par hodin.
-
-
oni nedelali speed run, hráli to normalne
-
-
Napsal jsi ze se "da dohrat". Ja hraju asi 9 hodin a jsem tak nekde za pulkou druhyho aktu. Snazim se prochazet vsechny lokace a nepreskakuju dialogy. Pokud to nekdo dohral za 9 hodin tak musel fakt jen bezet skrz, preskakovat vsechny dialogy a zabijet jen to, co mu prislo do cesty.
-
-
Souhlas, vcera jsem hral asi 7h a dohral jsem prvni akt a zacatek druheho, takze se vubec nebojim o delku hry, navic pribeh mi prijde na Diablo hodne povedeny az mozna zbytecne slozity a kdyz si clovek cestou cte vsechny ty ruzne deniky a zapisky postav, at uz decarta nebo treba leorika, tak to ma skvelou atmosferu. Samozrejme animacky jsou opet kvalita Blizzard.
-
-
Tak tak, jsem na tom úplně stejně.;)
-
-
-
-
-
-
Mé nedávno dropnul epickej předmět, tak jsem ho dal do aukce za 500€ a prodáno *5* Kámoš na nem ale predtím upravil staty.
-
-
Teď už by snad mělo být všechno víceméně v pořádku, ale problémy se servery mají ještě jeden dopad - na aukce za reálné peníze. Měly ve hře objevit původně už příští týden, tedy 22. května. Měly. Nové datum zprovoznění nám zástupce Blizzardu zatím neřekl.
fakt neviem preco ludia tak klamu a este si ani nevedia overit ci to vobec funguje -
ty musis jet fakt na slusnym matrosi.. *2*
-
-
no to hej ked blizzard stanovil verchnu hranicu 200€ :) si to najskor zahraj a nebliakaj tu laskavo :)
-
-
-
Diablo 3 ide mimo mna uz len z toho ze v lete vyde Torchlight 2 co je podla mna v pomere cena vykon kvalita uplne bezkonkurencne.
-
-
Oni už dali jasný termín vydání?:) To by byla dobrá zpráva.
-
-
no co jsem vcera hral D3, tak to hosi s Torchlightem budou mit hodne moc tezke
-
-
Mozna kvuli hype. Co se tyce hernich kvalit, budou to mit hodne lehke ;-)
-
ani ne.Za ty prachy nekup to. Navíc jednička byla dost dobrá a pokud bude dvojka i jen o trochu lepší a hlavně delší tak není co řešit. Hlavně ten Uelmen tomu dává jistou záruku démonického puncu:-)
-
-
-
-
Sakra špatné tlačítko .... du se umlátit klávesnicí.