Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to je humus horší design postav a prvoplánovanost jsem neviděl. Blizsr*č neumí udělat fantasy jen rádoby trapný postavičky nad kterejma slintaj 10 letý nerdský amíci. Ubohé stejně jako celá hra
  • omg takovej spoiler!!! a neargumentujte tim že kdo nechce nemusi koukat, je jasny ze kazdy se na to podiva ze zvedavosti *10* tohle je konec slušný novinariny, novinky za každou cenu *11*
    • ales.smutny
      Pročpak? Já vím určitě, že chtít hrát tu hru, tak se na to samozřejmě nepodívám. Pardon, ale to, že někdo není schopný se ovládnout opravdu není naše chyba.
      • Hairy_Ass
        Codyho si nevšímejte, jen se snaží přihřát si polívčičku v místním troll klubu... *3*
  • neni ale 15 minut něak malo?? U dvojky byli snad 10 minutové mezi kazdym Actem
    • Spades
      nejsou vsechny... toto jsou jen renderovane
      mezi actama mas potom kreslene filmecky, upravene pro kazdou postavu zvlast
  • Nejvíc se mi líbí ta aukce už jsem si vydělal slušnej balík *5*
    • ti kámoš nahákoval nějaký legendary itemy? :-P
    • Veskoslav
      Jasně Cody...... *11*
      • už te vylili ze skoušky? *11*
        • Veskoslav
          Já jsem ji měl v 8 a za 95 bodů. Každý není jako ty.

P.S: Zkouška se píše se z....Tebe asi vylili z češtiny, že?
          • Jazz
            Prosím ty o češtině pomlč. *1*
          • ja jsem ze zahraničí a vysokou školu jsem udelal už davno
            • Veskoslav
              Ano, to povětšinou slyším, když se upozorní na chyby. Jsem ze zahraničí.
  • Že se nestydíte... Od Eurogameru bych to čekal, ale... A ještě k tomu od šéfredaktora...

Mimochodem moc pěkně udělaný filmečky, prostě Blizzard, ale uplně o ničem. Smutný, když si vzpomenu na úžasné intro k W3, boj footman vs grunt...
    • Intro D3 je boží! Jak to vůbec můžeš porovnávat se starým intrem k W3?
  • tezkej spoiler bez varovani, jde tu o prachy no, slusnost jde stranou, ignorace hrace maximalni, s timhle portalem jsem skoncil bye
    • PreidaQ
      Prý "bez varování". *1*

Cody: Zde na webu se ale předpokládá, že zdejší čtenáři už jsou přeci jen o něco inteligentnější než tvé dítě s dortem a dokáží své choutky držet na uzdě.
      • MrSanta
        S těma choutkama a uzdou opatrně. Neříkám že zrovna dort, ale se slaninou už je to u mě horší. A co teprv smažák - to neznám bratra *1*
        • Hairy_Ass
          Smažák je fajn, ale že bych nad ním slintal.... *4* To vepřovej řízek (nebo vlastně jakýkoliv maso), to je potom jiná. *14* *1*
          • MrSanta
            Tak já taky patřím mezi carnivorous vulgaris, ale ten smažák, to je prostě moje slabost *14*
    • MrSanta
      Všechny animačky z Diabla III v jednom videu = podle tvého spoiler bez varování? To jsi trol nebo i*iot?
    • P.S. ješte by mohli dat vyčet hlavnich bossu, popsat jak vypadaji akty, kdo nechce nemusí na to koukat prece ne?
    • varovani tam bylo ale je to neco jako dat dort pred dite kdyz je hladove a rict mu nejez to. proste to postrada moralku a uroven
      • sleepless
        Svepravny clovek jaksi neudela to, co nechce. Zvlast, kdyz jej k tomu nikdo nenuti. A jestli se neumi ovladnout, tak za to si nese odpovednost sam, ja to za nej resit nebudu. To se na me nesmite zlobit. Schvalne je to jeste v clanku a s varovanim v prvni vete. A predpokladam, ze deti uz nejste... :)
        • To si dal pan Petr asi par piv a trochu si ulit:)
        • Hairy_Ass
          To nemá cenu Codymu a D3UberOwner@tiscali.cz vysvětlovat.
          • ale to nebyl troll post :( Klidne si to koukni a skaž si zabavu a prekvapeni...
            • pokial mas volu nepozriet si to tak nepozries...ja mam v plane kupit d3 najskor o mesiac a nemam problem si to nepozriet...mna len bavi citat komentare vas slabochov co klikaju a kukaju na vsetko co im predhodia bez toho aby ste sa ovladli a s usmevom to ignorovali ;)
      • Však toto není dělané pro děti a normální člověk se na to nepodívá. Pokud jste dítě, potom to není problém redakce :D
    • Ještě ten člověk napíše, že to ani nebude hrát. Dobrá demence...
  • relax guys, možná maj drsnej legal, ale games je pro ně nevýrazný sousto. Minimum rizika za maximum kliků.
  • Nemyslel jsem ten speciální ME 3 podcast. V normálním to bylo tuším v tom podcastu, jak se bavili o těch protestech proti konci ME 3. A na toto video jsem nekoukal, protože mě osobně ani Diablo 3 nezajímá. Jde ale o to, že poslední dobou sleduji, že se o hře dozvím vše ještě než vyjde. To pak ztrácím motivaci hrát. Proti informacím nic nemám, ale doopravdy mi uniká význam téhle novinky. Nadto takto zvýrazněné na hlavní stránce. Myslím si, že by daleko lepší byla recenze, než toto.
    • Omlouvám se, nějak se to špatně postlo. Toto měla být reakce na:

czlukas@tiscali.cz
      V tom podcastu asi 10x rekli docela nahlas ze tam budou spoilery, a ze jim to je uplne jedno, takze si na to pak nemate stezovat...
  • sidi
    Ja nevravim ze diablo 3 je zla hra ale proste nestoji to za 50e ked bude Torchlight 2 v podstate o 30e lacnejsi a stravim unho tak isto vela casu ako keby som si kupil diablo 3.
  • slušnej troll článek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit