Přejít na výpis diskuzí
Pro zvědavce: všechny animačky z Diablo III v jednom videu
15.5.2012 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Jak je tu zpráva ohledně portu na konzole. Asi nám je všem jasné, že konzolový port nebude chtít připojení k internetu. Byl by to takový problém u PC verze? A je přednější aukce, nebo přání hráčů?
-
-
Kde je napsane ze nebude vyzadovat pripojeni? Urcite bude, protoze Diablo je jen klient, vše probíhá na serveru.
-
Proč by neměl chtít mít připojení k netu? Já jsem nic takového nečetl, jenom jsem četl, že to nebude jenom konzolový port.
-
-
Píšou, že to nebude jen tak ledajaký port. Je to jen můj laický odhad, na konzole si jej lépe představuji offline než online. Pravda je, že na takové úvahy je asi ještě brzy.
-
-
-
sry za spam jen jsem chtel neco zkusit
-
aspon ze uz je pouzity spravny tag *4*
-
Doufam ze v prvnim patchi opravi kouzelnici/ka, fakt se nemuzu divat jak beha s tezkou kusi nebo obourucnim kladivem, protoze sila kouzel je zavisla na sile zbrane :-(
-
-
na kouzelnici je vubec problem se divat ty jeji lasery spiš pripominaji sci fi nez fantasy *9*
-
no tohle asi zrovna neopravej... taky mi to prijde dost debilni kdyz muj Monk ma dve zbrane ktery mu zmizej z rukou kdyz uroci :-D
-
-
pustil jsem si to a nebavilo mne to. Preskakal jsem to do konce. Na silu. Takze jsem v klidu do hry urcite nejdu.
-
-
Takze si odsoudil celou hru na zaklade prerenderovanych animacek ? O.o
-
-
Videl cely pribeh. Nezaujalo ho to. Proc ho doplnovat hodinama klikani aby zjistil co uz vi a co ho nezajima...
-
-
Me treba pribeh zajima, ale znam spoustu lidi co D3 hrajou jen kvuli gameplaye
-
-
-
To jsi ale hrál Maria
-
-
Já chápu že se navážíš do mě, jelikož komentuji technickou jen stránku hry, Blizzard a hlavně mám pravdu, ale že i do lidí kteří vyjádří svůj názor..někomu se to hold líbí někomu ne. Nemůžeš na každého nutit svůj názor.
-
-
Já jsem nejspš pochopil špatně příspěvek:)On tam píše, že to přeskákal. A já to popchopil, že to přeskákal ve hře, ne video:)Proto ta narážka na Maria.
-
-
Jo táákhle, to zase nedošlo mě protože jsem jinak pochopil jeho post. Tak to sorry. To je i vtipné. :-D
-
-
-
-
-
Už jsem to dohrál hateři.
-
Tak nevím jak u vás ale tady na Slovenksu je vyprodáno jak v kamenných obchodech, tak v e-shopech :). tak ted jedine stahnout z obchodu od Blizzardu...
-
-
Tak u nás to má snad už jenom Datard, ale za 1399
-
-
Datard *1*
-
-
Nikdy nepíšu Datart:) Datard - Rettard - katastrofální přístup k zákazníkům)
-
-
-
-
no podle videa a co lidi na forkach pisou je konec horsi jak v ME3 :D coz je co rict ale hra bavi i kdyz min jak D2 spoiler skoda te holciny :D mela hezkej oblicej :D
-
-
Tak já jsem zase četl, že konec je udělaný dobře, ale nečetl jsem samozřejmě jaký konec, abych si nezkazil zážitek. Jenom prostě vím, že je dobrý:)
P.S: Na spoilery proboha používejJsem sexy žena -
-
a si?:D ale to muzou jen registrovani uzivatele :D
-
-
Můžou i neregistrovaní. To by mě zajmalo co může být na
Lady of Terror dobre udelaneho. Me to pripada jako dobrej vysmech. -
-
ja jsem nikde nepsal ze je to dobre udelane ja jsem kritizoval konec kterej je o nicem a moc jednoduchej proste pohadkovej PS: spoiler mi nejde :D
-
-
To byla reakce na Veškoslava ne na Tebe. Jen jsem chtěl navázat diskuzi abych nebyl přehlédnut .:-)
-
ano ale toto bylo i na pohadku moc :D
-
Diablo je pohádka:)
-
-
-
To vím, proto jsem registrovaný:)
P.S: Podle mě to jde ale i tak u neregistrovaných:)
-
-
-
Tak já jsem zase četl, že konec je udělaný dobře, ale nečetl jsem samozřejmě jaký konec, abych si nezkazil zážitek. Jenom prostě vím, že je dobrý:)
-
diky za spoiler vole *11*
-
-
spoiler tam neni zadnej :D skoda te holciny muze byt cokoliv treba ze odesla pro boruvky do lesa nebo ze si jeji pritel zapomel vzit kondom a je tehotna :D
-
-
No jasně. Protože "šla na borůvky" je něco, co každej člověk myslí slovy "škoda jí". Místo třeba něčeho jako "Umřela". Vole.
-
-
-
-
Super. A linky na rapidshare budou kdy?
-
-
double post
-
muzes si to stahnout primo od blizzardu zadara... your argument is invalid
-
-
Jakej argument? Byla to prostá otázka.
-
-
no to je mem, ale to neres
Proste hru si stahnes z blizz webu, ale crack holt nebude...
Mozna emulator, ale nebude to moc dobre... -
-
No podle toho jak jedou oficiální servery tak brzo i ti co to mají koupené budou potřebovat emulátor. *1*
-
-
No podle mě to tak horké nebude ... když udělali lan pro stara 2 tak zvladnou i tohle. Já bych D3 už dávno koupil, ale zkusil sem GW2 a nemůžu hrát nic jiného .... Damn you GW2!!
-
no momentálně servery jedou tak, že se nikdo nepřipojí.. *15*
-
Třeba tak že si spustí server na localhostu?
-
Tak to Tě zklamu:)Jelikož i ten emulátor pojede na podobném principu jako WoW emulátory:)Tudíž nic offline:)To by skutečně musel být dobrý programátor, aby dokázal udělat offline režim, kdy by jsi měl všechno u sebe (což nevím jak by docílil)
-
Já si radši počkám na ten emulátor ... radši budu provozovat bezpečné hraní offline než se s někým spojovat. *5*
Sem situaci na serverech nějak nezkoumal .. bylo to myšlené spíš jako vtip... -
Evropské jedou na 100%:)Co mají v USA a Asii je mi naprosto putna:)
-
-
To je mem, to neres. To kdyz nevíš, prostě jen plácneš větu z internetu, nebo popíšeš nějáky obrázek co jsí tam viděl.
-
-
Your argument is invalid se pise, kdyz vyvratis to co napsal OT
-
-
-
-
-
-
nejen že to tak vypadá ono tomu tak i je :D je to diablo 2,5 jak vyšitý x)
-
-
ups, spatna sekce, sorry
-