-
Ovládání bylo uplně v pohodě a obtížnost pro děti jen ten příbeh trochu kulhal a nějak jsem ho nepobral ale hra super mam origosku a doufam že bude 2 *5*
-
Fantastický pocit běhu a města v horkém letním dni sálajícího teplým vzduchem a to grafické zpracování, jednoduché barvy. Klidně bych tam nemusel ani tolik policajtů jen abych se mohl kochat :-). Dohráno také 3x
-
-
JJ napsal si to přesně "kochat". ME je pro mě pecka.
-
-
Maslím si, že v prípade Mirror Edge je problémom pomerne dlhý vývoj. Veď taký počet predaných kusov nemá 80% áčkových FPS. Myslím že so skúsenosťami s jednotky, by nemal byť po odstánení nejakých chybičiek, problém vyrobiť úspešný titul. Táto hra si to zaslúži ako jedna z mála.
-
2m kopii je podle me slusne,zejmena pokud uvazime ,ze to nebyla zadna zavedena serie a take pomerne odvazny a originalni pocin ve stagnujicich vodach fps her.ovladani mi problem nedelalo vubec a obtiznost bych klidne bral i tezsi.Hra me celkove nadchla i pres nejake ty nedostatky a pokracovani bych bral vsema deseti.tak snad se dockame co nejdriv :-)
-
S ovládáním také žádný problém, velmi originální a zábavný. Kdo nehrál, nežije *3*
-
Úžasná hra..si pamatuju jak nadšen jsem byl z prvního ingame traileru, a musím říct že hra nezklamala a skvěle jsem si jí užil. Dvojka bude taky jasná koupě.
-
Pokračování ME bych si určitě dal (btw 2M kopíí se jim zdá na neznámou značku a hodně originální hru málo???).
Ale souhlasím, že to mělo své chyby - hodně mi tam chybělo pořádné tréninkové hřiště a i když se skoky daly nakonec celkem naučit, tak souboje byly občas peklo.
Všude kolem vás lítají kulky a k nepřátelům to máte přes otevřený prostor 15 metrů a když odzbrojujete jednoho, 3 to do vás šijí - FUUUJ -
S ovládáním jsem problém neměl a obtížnost nebyla nic moc. Dojel jsem to s otevřenou hubou a velice se bavil. Hře bych dal 10/10 už jenom za originalitu. Dohrál jsem 3x