Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femt0

Taky názor. Já měl podobný problém u série The Saw (první díl byl ok).

• Nejvíce tento náhled u mužů ovlivňuje hladina testosteronu v krvi. Nejenže s věkem celkem rychle klesá, ale za posledních 20 let se množství testosteronu snížilo napříč věkovými skupinami, a to i o více než 20 %

• God-of-War

To nás všechny strašně moc mrzí, že to nebudeš hrát. Snad to ta hre přežije a bude nadále nejprodávanější exkluzivita 🙃😉

• daducik

😂😂😂

• Jack1947

Tak to mi příjde dost hloupé rozhodnutí i když i možná pochopitelné... (pro někoho ? možná)

Více bych možná pochopil protlačení SJW ( i když kdoví, Ellie tíhle už od prvního dílu více k ženám viz Left behind) Nevím mno, každého věc ale nehrát kvůli násílí nějakou hru... já to mám opačně málo her má doporučenou pro mě množství krve a jatek, když nepočítám Dům ale to je jiné tam se řežou démoni já mám radši lidi a o tom to je když je to tak hnusné že odvrátím zrak splnilo to účel na 100%

Prostě mám rád věci které mě odpuzují, (zatlačování očí, řezání části těl) Sa,mozřejmě ve filmech a pokud možno ve hrách člověk je od pradávna zvídavý tvor a je fascinován strachem a strach mu dává vědět že je vlastně naživu😉😛

Nicméně, si to zahraju někdy jindy... (nevlastním PS4) takže počkám zase tak důležitá hra to není a spojlery mi tedy tolik nevadí... Vlastně nevím, První TLou jsem hrál taky až někdy +- rok po vydání. No spěch.

AAno, možná mám omezený pohled na svět někoho jiného ale chápu ale nedovedu si představit že to někdo kvůli brutalitě hrát nemůže(koukat může na Ytb ? :D aspon)

• Tlačení SJW? Jen ze zvědavosti kde? Pro upřesnění SJW není sexuální orientace, ale styl chování. A ve hře nikdo takový nebyl ani náznakem.

To je zase jen panika pro nic.

• Jack1947

Dělá se to všude dneska, a ve hrách jsou takovéhle náznaky mě osobně to je buřt když to nezačne hru nějak výrazně kazit.

• Prosím o odpověď - kde je SJW chování? A možná si nejdříve zjisti, CO je SJW. Díky

• spoock

ano, je to násilná hra, ale je to furt animované, i když jso některé scény silnější, tak ve hře to tak nevyzní

• Thanquol

Animované pomocí motion capture. 

• Každý to má asi jinak. Záleží podle mě i na tom, jaké má hráč tendence k tomu být hrou opravdu pohlcen.

• Zdravím, ještě sem to nehrál, ale chytám se na to. 

Za mě jedině dobře, že je to tak brutální, protože si pak každý o trochu víc uvědomí jak silná je ta chvíle, když někoho zabije (jinak by byl zabit) to platí i pro zabití zvířete. Je to hra víceméně o přežití a myslím, že vývojářům se povedlo naprosto famózně vyjádřit svět a jeho atmosféru takovou jaká v té hře má být. Kolik her toto dokázalo? 

Všude se píše jak je to nepřiměřeně brutální, ale zamyslel se někdo nad tím jak by to bylo "doopravdy" v takovém světě? 🤔 A právě proto si myslím, že se to vývojářům povedlo vystihnout na výbornou 👍 toť můj názor :) každý ho má 😉 koneckonců je to jen hra.. Například u Days Gone se nikdo nepozastaví nad tím, že kosí zombáky po desítkách.. Vždyť to byli lidé  😀 Tak ať se daří 🙂

• Ještě jsi to nehrál, ale už máš ve všem jasno :D

• :D na základě prvního dílu, který sem hrál a ohlasů toho druhého ano, mám :D ale hodně si zjednodušil můj příspěvek. Kdyby to byla nuda bez pořádné atmosféry tak to nikdo hrát nebude :)

• Thanquol

Hezký. Já osobně nemám rád hry, kde se musí utíkat a nelze se bránit. Mučení je mi také většinou velmi nepříjemné sledovat. 

Ale hej, to že zavřu oči neznamená, že se to ve světě dnes neděje a hůř.  Lidé by měli mít přirozený odpor k mučení atd. 

Z toho důvodu, jsem rád, že TLOU2 ztvarnuje taková témata, ikdyz někdo kvůli tomu raději zůstane ve svojí komfortní zóně. 

• Ristoro

Přijde mi to tady jako hráči proti hráčům. To je to poslední, co herní komunita potřebovala. Jako by nestačilo, že když 14 letý týpek někoho zastřelí, už to má z GTAčka a je to všude ve zprávách, jak jsou hry špatné a jak podněcují lidi k násilí :).

• A to ani nemluvím o tom, když jim zabijete pejska

jen bacha aby to nebyl John Wick

• daducik

No a teď  ať si to zahrají děti.😂Já si myslím jen to že kdyby nastala situace jako ve hře tak se lidé budou chovat přesně tak.Jen aby přežili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit