Přejít na výpis diskuzí
Proč Spielberg odmítl film Assassin's Creed a pohřbil hru LMNO
4.11.2011 | levis
153 příspěvků
-
Píšou, ano, ale nic o srovnání Židů do latě nebo něco v tom smyslu, takže bych znovu poprosil o konkrétní větu. Co je špatného na tom napsat, že je Žid? To je špatné už jen to, že někdo napíše, že je někdo Žid? Židák apod. výrazy jsou sice ne úplně košér, ale o nic víc než "pánbíčkář" "němčour" "irčan" "arabák" apod. odvozená slova, pohoršuje tě to konkrétně jen u Židů nebo ti vadí všechny takové výrazy a jsou napováženou?
Něco hlubšího, hm, ale já bych chtěl vědět něco konkrétního, co to je ta vysoce mechanizovaná metoda zabíjení? Co tam mohu vidět? Mohu stejný pocit získat návštěvou Ukrajiny, kde byly vyhladověny miliony lidí k smrti? Nebo je Osvětim něčím jiná? Proč zrovna Osvětim a ne jiné místo, proč si si vybral toto místo? Pokud je Osvětim něčím výjimečná, prosím čím? S tou nenávistí souhlasím, je to opravdu hloupé. -
Hmm a ja myslel ,ze jedna velka valka,co se motala kolem zidu tu uz jednou byla.
-
Tak se, mily kamarade, podivej na stranku dva, co tam takovi borci jako mmm a Povk pisou. Nemit nekoho rad neni znamka problem a zamindrakovanosti. Ja treba nemam rad sveho byvaleho ucitele anglictiny. Ale mam docela problem s tim, ze prvni reakci mnoha lidi na Spielberga je: je to zid, a zidi jsou xyz. Zaprve to nema vubec nic spolecneho s tematem a zadruhe je to docela napovazenou.
Jasne, do toho muzea a do Osvetimi se muzes jit podivat jenom na ty baraky a na jine "rekvizity." Osobne si ale myslim, ze tam je neco hlubsiho. Neco o lidskosti a jeji absenci. Neco o tom, jak je mozne z nenavisti vuci urcite skupine (skupinam) lidi mozne udelat vysoce mechanizovanou a organizovanou metodu zabijeni. A take to, jak je jakakoliv nenavist na zaklade nabozenstvi, etnika, politickeho presvedceni, sexualnich preferenci a cehokoliv dalsiho naprosto stupidni. Ale to bohuzel ne kazdy pochopi hned napoprve, a nekteri to nepochopi vubec. -
Bohuzel, na jeden povedeny film jich ma 10 ktere stoji za zlamanou gresli. On Boll neni spatny co se tyce nehrnich filmu. Treba Darfur byl hodne dobry. Ale jakmile je to hra, tak to jde do kytek, bohuzel. Taky mam velke potize s jeho osobu jako takovou.
-
Trochu opravím, nebýt rasista je trochu omyl, Židé nejsou rasa, tedy neni možné být rasistou, navzdory tomu jsou ale někde považováni za rasu, nevím z čeho to vzešlo. Nemít někoho z nějakého důvodu rád je známka zamindrákovanosti a nějakých problémů? Chápu to správně? Nevšiml jsem si, že by je tu někdo chtěl srovnat do latě, kde to mohu nalézt? Máš citaci?
Teď malá otázka, co mohu v Muzeu Holokaustu v Londýně vidět? Co mohu vidět v Osvětimi? Myslíš tím baráky pro vězně, ploty, cesty a další zařízení tábora nebo máš na mysli něco jiného? -
Bod
-
Pořád tu čtu, že mimo herní svět AC nic neznamená. Kdyby neznamenalo o tu značku by nebyl takový zájem. Pochopte, Assassin's Creed je nej-mainstreamovější hra, kterou lze v posledních letech vidět. Kombinuje v sobě všechna klišé a zábavné aspekty jak herního tak filmového světa.
Pořád čtu "Kdo by na to jako šel?" - Bod 1)Představ si ukázku, ve které budou silné náznaky konspirační teorie ohledně celé historie lidstva - BUM máš v hrsti desetitisíce lidí protože lidé mají lehce zpracované konspirace rádi. Bod 2) Představ si ukázku, ve které záhadný hrdina ochraňuje slabé a bojuje proti zlým a mocným - BUM máš statisíce Bod 3) Hlavní hrdina je krásný plaboy OR tajemný muž, který neví do čeho se to zapletl - Thriller is back - BUM Bod 4) Střihy na historické soubouje, probodávání hidden bladem, pořvávání na sebe "I will revenge my family!" - BUM už asi nemusím říkat atd, atd...... Ten potencionál je obrovský a UBI to ví, a chce ho zpracovat tak aby lidé cvakali a náležitě si užily. Jsou dokonce ochotní za svou kontrolu nad produktem zaplatit většinu rozpočtu. Takže já jim to schvaluji. Jen tak dál. -
Mne nejvic tankuje jak tu vsichni rikaji "nejsem nacista, nejsem rasista, ale ty zidy by mel uz nekdo fakt srovnat do late." Jestli tohle neni priklad antisemitismu, tak ja jsem cinsky buh srandy. Zamyslete se nad sebou vazeni, predevsim Kolen a jemu podobni. Zide jsou lide jako kazdy jiny, jsou uspesni i neuspesni, bohati i chudi. To, ze vy jste zamindrakovani jedinci se specifickymi problemy je, ale vec jina. Vam bych osobne doporucoval vylet do Osvetimi nebo Muzea Holocaustu v Londyne, abyste vedeli jak to take muze dopadnout kdyz se to "rovnani do late" vymkne kontrole.
-
A ja snad nemam pravo kritizovat neco, co se mi nelibi? Bollovy filmy samosebou ignoruji, nestoji mi ani za podlozhu pod kulhajici kreslo. Ale to jeste neznamena, ze nemam pravo rict svuj nazor, ze ty filmy jsou neuveritelnym plytvanim casem i penezi.
-
Tak AC1 ma velke problemy. Ja ho rozehral jen do pulky na PS3 ... potom jsem to odlozil. Koupil jsem si ale AC2, a je tam velke zlepseni. Opravdu doporucuji zkusit. Muzes mi ale prosim rict, co ti na te hre vadilo?
-
Jo. Takovej kterej by trhal lidem hlavy :)
-
jew poweeer!!!
-
Haha to je sranda date minus ale radsi se k tomu nebudete vyjadrovat. Myslite si ze jsme zakomplexovani jedinci. Opak je pravdou nechcete si pripustit jste tak hloupy ze nekdo pacha ciny pod falesnou tvari a vy je tu hajite. Selsky rozum? Lituji dosel.
-
Indy 4 měl sice pár věcí přitažených za vlasy, ale neni nutno ho označovat pomalu za to nejhorší co je. Dle mě je to sorvnatelné s přechozími díly, jelikož ty přechozí díly byly za vlasy také notně přitažené. Lidé si stěžují, že jsou tam mimozemštani - a ta archa s božskou silou co zabila desítky nacistů? Nesmrtelný, několik set let starý rytíř? Grál co vysává a dává život jako scifárna(či možná příhodnější označení fantasy) neni?
-
co je na tom AC tak zabavne? koupil jsem AC1 ale nejak me to nechytlo prislo mi to takovy divny a celkem prave nechapu co je na ty hre tak uzasne i kdyz teda nehral jsem to na konzolich ale na PC tak mozna konzolistum takovy styl hry sedi vic.
-
+1
-
Ten Zid taky uz nevi kam by se nasral. Ano, ja vim Zidi jsou chudaci, proberte se uz kurva!!!
-
Zavist ze je Zid? Tenhle Zidak se ucastni Bohemia club stejne jako mnoho dalsich mocnych lidi, kde probiha napriklad upaleni repliky ditete, modli se k velke sove a spoustu dalsich nechutnosti. HNUS!!!
-
Presne tak, obycejny lidi maji za goje. Pockejte za deset let az tu bude valka pak budete brecet :D
-
Potlesk pre Ubisoft. Toto je jedna z mála vecí, ktoré sú mi celkom sympatické.