Přejít na výpis diskuzí
Proč Spielberg odmítl film Assassin's Creed a pohřbil hru LMNO
4.11.2011 | levis
153 příspěvků
-
hm - Ne, já opravdu nevím co uživatel jménem "Povk" a další mysleli a kam mířili, proto jsem se ptal, to je logické.
Nemusíš pokračovat, odpověď na tu jednoduchou otázku už jsem uložil ke spánku a už jí od tebe neočekávám, sám si to řekl že neodpovíš, nemůžu tě nutit a respektuju to. -
Dethklok - osobní invektivy a vyvozování nějakých mých úmyslů je zcela irelevantní. Nesnažím se tě nijak dostat, chci jen vědět na základě čeho předkládáš tato obvinění, to je zcela normální postup, ten kdo obviňuje, předkládá důkazy.
Dobře, řekl si Auschwitz II Birkenau, chápu tedy správně, že Auschwitz I nebyl vyhlazovací tábor? A Auschwitz III také ne? Anglické názvy nevadí, vůbec ne. Takže žádné další vyhlazovací už nebyly než ty co si napsal, chápu tě dobře?
Vyhlazovací, tedy určené pro vraždění, ok. Byla to konečná pro 3,3 miliony Židů? Kde si získal toto číslo, jaký je zdroj? Do plynových komor? Můžeš mi prosím uvést alespoň jednu jedinou plynovou komoru, kterou máš na mysli? Prosím, žádné odkazy na weby, ale na konkrétní věci, někde si své přesvědčení získat musel, takže mě zajímá kde, ne obecné odkázání někam, takto odkazovat může skutečně každý.
Důvody chápu, ale ty jistě pochopíš mé důvody dotazů na tebe. Pokud nechceš dál diskutovat zde, rád bych ti nabídl třeba ICQ, chtěl bych skutečně vědět díky kterým důkazům předkládáš tato obvinění resp. jim věříš. Pokud nemáš zájem odpovědět na pár otázek ani přes ICQ, prosím napiš že nechceš. -
Odpoved na svou otazku znas moc dobre a znal si ji driv,nez jsi ze sebe zacal delat hlupeho , zacal se vyptavat a delat,ze tomu nerozumis.
Nevim,co sis od toho sliboval,ale ja v tom pokracovat dal nebudu.
Takze timhle prispevkem koncim.
*3* -
Slayerer: Ja si tu normalne pripadam jak pri zkousce z dejepisu. Na jednu stranu mne docela stve, jak se mne snazis dohnat do kouta, na druhou stranu ti dekuji. Uz dlouho jsem si takhle dobre nezadiskutoval.
Ty se mne totiz snazis dostat na zaklade definic a podrobnosti. To je celkem dobra strategie. Ale svedci o tom, ze ztracis pudu pod nohama. Samosrejme ze tech taboru bylo vice ... Abychom tedy byli uplne presni, v osvetimi byl vyhlazovaci tabor Auschwitz II (Birkenau), pak tu je dale Treblinka, Sobibor, Belzec, Majdanek a Chelmno. Vsechny se nachazi na uzemi soucasneho Polska. Promin, jestli ti vadi anglicke nazvy, ja jsem na to tema cetl nejvic v anglictine. Osvetim jsem vybral jako priklad proto, ze je asi "nejproflaknutejsi."
Pod pojmem vyhlazovaci tabor si predstavuji misto, kam je predem vyznacena skupina lidi svazena za ukolem jejiho (pro absenci lepsiho slova) vyhlazeni. V dobe 2. svetove valky to byla konecna pro priblizne 3.3 milionu Zidu. Dalsi obeti jsou z rad Romu, homosexualu, komunistu, zdravotne postizenych a dalsich "nevhodnych" osob.
Doufam, ze ti to takhle staci. V ramci tehle diskuse se mi opravdu moc nechce popisovat co presne se delo tem kteri byli odeslani na smrt v plynovych komorach. Co se tyce odkazu, ja mam moc rad stranku www.theholocaustexplained.org. Knih je na toto tema take vic nez dost. A protoze ty se tim ocividne zabyvas, tak urcite vis, ktere jsou ty nejlepsi.
Duvod, proc jsem o tech taborech mluvil je jednoduchy. Rad bych, aby si ti, co tu pisi hanlive prispevky, uvedomili, kam muze zpocatku nevine spickovani vest. -
Moje hra spočívala pouze v prosté otázce na tebe, mohlo na ní být odpovězeno hned místo ad hominem příspěvků. Ale jak jsem řekl, nemůžu tě a nebudu tě dál nutit, pokusů již bylo hodně.
-
Vzhledem k tomu,ze akorat hrajes blbeho,to opravdu nema cenu rozvadet,protoze odpoved znas od zacatku.Na tvou divnou hru pristupovat nebudu. *3*
-
hmm - Položil jsem jen pár jednoduchých otázek, to je vše. Nikde nepíši, že něco popírám.
-
hmm - odpověděl si v podstatě "když to sám nevíš, nemá cenu ti to říkat" To je opravdu nevyhovující odpověď od někoho kdo odpověď zná, pro mě nepochopitelná reakce, ale nic s tím nenadělám, nemůžu tě nutit.
-
Myslim,ze na tuto otazku uz jsem ti odpovedel.Sice ne tak,abych uspokojil tve touhy ,ale odpovedel.
-
2Slayerer - ze ty jsi jeden z tech,co popiraji holokaust,tzv "konecne reseni" a funkci Osvetimi jako vyhlazovaciho tabora?
-
hmm - poprosil bych opět o napsání toho, kam tím mířili. Spokojím se i s odpovědí "nevím", to je také odpověď. Předem díky.
-
Ano, na vše ohledně Židů jsme citliví asi všichni, takové už je prostředí ve kterém jsme vyrostli. Neříkám, že souhlasím s tím co píšou, ale nedělám z toho tragédii jen proto, že jde o Židy.
Asi jsi možná přecitlivělý, často se používají všemožné zkomoleniny s negativním nábojem, jako např. "amíci" a předchozí příklady co jsem řekl, nedělal bych z toho tragédii, ty jsi nikdy takové slovo nepoužil?
Nevím co by mi mělo docházet, slušně se tě táži ať si konkrétní. Dobře, říkáš, že byl vyhlazovací tábor, mohu vědět proč si myslíš že to byl vyhlazovací tábor? A co si podtím představuješ, pod tím pojmem, co znamená? Hm, všelijakých negativních nálad je všude plno, nemyslím, že u Židů by mělo jít o něco horšího, ti lidé prostě vyjadřují z nějakého důvodu své antipatie k nim, z jakých, to nevíme, nepřísluší nám to hodnotit. Vyhlazovací tábory? Bylo jich více? Které? Já vím, že si to mohu přečíst, zabývám se tím hodně, ale rád bych to slyšel od tebe, když vynášíš takové obvinění o vyhlazovacích táborech, předpokládám, že jsou založené na nějaké získané znalosti, tak mě zajímá o co se jedná. Nemám moc rád odkazování na nějaké knihy, nebo na celý internet, to je dost obecné a nic neříkající, takové odkázání "někam" zvládne kdokoliv, ale ty o tom píšeš tak jistě, tak chci vědět proč a na základě čeho když už jsi to téma nakousl. -
A hele ... on je tu i nekdo kdo ma zdravy rozum!
-
Pokud si to neumis vydedukovat z jejich stylu psani a obsahu sam,tak potom nema cenu to dal rozvadet. *3*
-
S tím ti teď neporadím, zkus napsat jaký je problém, pak ti možná dokážu poradit.
-
Asi jde o to ze ja mam proste problem s prupovidkami typu "Pockejte za deset let az tu bude valka pak budete brecet :D." Nebo "zidi su ***** kedy to uz pochopite ..a nie som nacista ale je to tak.. ovladaju celu zem." Tohle mi neco pripomina, neco z dejepisu 20. stoleti. Ale mozna jsem na to mozna az moc citlivej.
Problem je v tom, ze slovo Zidak ma celkem negativni naboj, alespon podle meho. Asi by nebyl problem v tom napsat, ze je nekdo Zid, kdyby to bylo napsano slusne. A to v tehle diskusi povetsinou neni. A trefils to, na vsechny vyrazy, ktere delaji z narodnosti, ethnicke prislusnosti, politickeho nebo nabozenskeho presvedceni a pod. neco, co by se dalo pouzit jako nadavka, popripade jako zaklad nadavky, jsem docela citlivej.
Jestli ti ten priklad s Osvetimi nedochazi, tak to opravdu nevim, jak ti to uz vysvetlit. Mozna to bude tim, ze Osvetim byl jeden z nejvetsich nacistickych vyhlazovacich taboru. Vybral jsem ho take proto, ze se v tehle diskuzi zacalo obevovat docela dost protizidovskych sentimentu. Ale jiste, pokud nejsi jo nejaky balvan, tak i Ukrajina, nebo pamatniky Britskych koncentraku z dob Burskych valek v Jizni Africe by na tebe meli nejak zapusobit. Dalsi problem je asi v tom, ze nacisticke vyhlazovaci tabory udelaly z vyvrazdovani prosperujici prumysl. A jestli chces, abych tady vysvetloval tu vysoce mechanizovanou metodu zabijeni, tak to opravdu nebudu. To si muzes precist v jakekoliv historii holocaustu, but v knizce nebo i na internetu. Na to mne nepotrebujes. -
V kontextu novinky se zde píše často mimo téma, ale zrovna kvůli tomuhle je oheň na střeše, to je zajímavé.
Nevím, kam ti uživatelé mířili, ale možná mi to řekneš ty, působíš jako by si to věděl, kam tedy mířili? -
Nevim,jestli se smat,nebo brecet.
-
Co je na tom spatneho?Treba uz jen to,ze v kontextu teto novinky je to naprosto irelevantni a navic pokud nejsi uplne zabedneny,tak ti nejspis dojde,kam tim ti pisalci asti tak mirili.
-
Pletes se,momentalne je pojem AC neherni verejnosti absolutne neznamy.Prince of Persia byl na tom stejne,nez z toho vznikl film.
PoP vydelal celosvetove jen neco pres 300mega a pritom trailery mel velmi slusne.Takze nevim,proc si myslis,ze AC je takova vyjimka,ze se z nej vsechna filmova studia mini po**** a stejne tak divacka verejnost.