Přejít na výpis diskuzí
Prodeje Max Payne 3 a Spec Ops nenaplnily očekávání Take 2
1.8.2012 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
Je potreba porovnat naklady na vytvoreni obou her. Pokud byl max payne 4x nakladnejsi, tak 3x vetsi prodeje nemusi byt zadna slava.
-
3M a je to málo? predčasom tu bol článok o Dragon´s dogma ktorej sa predalo 1,05 M a Capcom oslavuje a chystá dvojku... fakt je niečo špatne...
-
Ha, a bachol som to pod nesprávny článok *12*
-
Priemerný slovenský hráč má 25-30 rokov a nakupuje len hry, ktoré tvoria špičku vo svojom žánri.
Ale nie, kecám *1* -
Smutné. :(
-
Když budu mluvit za sebe, tak např. Max Payne je dobrá hra, ale.... mizerně málo MP map a na nějaký DLC se jim vykašlu, už takhle sem za to zaplatil víc než dost. Grafika je sice pěkná, pohyb postav taky, ale hra je nehorázně krátká, což člověku ani nepřijde, protože je tam mezi tím desítky minut filmečků, které nejdou přeskočit.
Určitě nelituju koupě, jen lituju, že sem si nepočkal nějakej měsíc a nekoupil min. za polovic. Za litr ta hra podle mě nestojí, je spousta jinejch her, kde za 1000,- dostanu mnohem větší porci zábavy. -
*15* Mno, tak za prvé, Crysis 2 je sice postaven na CE ale kvůli konzolovému portu je dost osekaný, což ti potvrdí každý, kdo hrál PC i konzolovou verzi. Crysis museli dlouho optimalizovat a pokud by jsi je v reálu srovnal, tak bys viděl rozdíl. CE nebo UE, toď souboj peněz, ve prospěch UE.
-
Jestli 3M prodeje nejsou schopný pokrejt náklady (a generovat přiměřenej zisk), někde je něco špatně, a nebude to na straně hráčů.
Vyražte pár kravaťáků, pak to možná stačit bude. -
Ach, v tom případě je mi jasné, kde je v herním průmyslu chyba.
-
Ano
-
*1* tak ty jsi mě pobavil *1* *1* zaprvé odkdy se optimalizuje HW pro Engine?? Není tomu právě naopak? *1* zadruhý nevim jestli máš "osobní" skušenost s CE3 na konzolích, já ANO hrál jsem u kámoše na PS3 nejdříve Crysis 2 , která běžela naprosto plynule a pak za 4 měsíce Crysis 1 a to samý jako v případě Crysis 2. bezproblémová plynulost a hlavně po "vizualní" stránce NEJLÉPE vypadající hry na konzoli co jsem viděl. Zduraznuji NEJLÉPE...
-
"Já osobně jak řikám kdyby Spec Ops bylo dělaný v CE3, tak i přesto že to není žádnej hit, tak bych tu hru byl ve slevě ochotnej koupit."
To jako vážně? Odsoudit hru, která má (prý) svoje kvality jenom kvůli tomu, že bys to chtěl v jiném enginu? -
Kupojí Trademark . Ted nevim který díl serie myslíš ale,ale od 4 dílu je to pořád ten samý engine a i ten vypadá líp než UE3. A už vubec nechci komentovat UE4. O kterým Cevat Yerli správně řekl, co umí UE4 dnes, tak to už uměl CE2 před 4 roky *5* .A jestli narážíš na to jestli v tom má roli engine, tak u spousty hráčů má. Já osobně jak řikám kdyby Spec Ops bylo dělaný v CE3, tak i přesto že to není žádnej hit, tak bych tu hru byl ve slevě ochotnej koupit. Takto to dopadlo jak jsem psal výše.
-
Jsou asi hráči, kteří si to představují jinak než snad polovinu hry jenom koukat na cutscény, někteří prostě preferují gameplay. Ignorante.
-
Na MP3 udajně jo, na tu druhou obludnost nevim.
-
Jasně že se dneska nemáš šanci setkat s UE enginem v celé jeho kráse, když se hry typu Batman, Borderlands, Bulletstorm nebo Mass Effect vyvýjejí primárně pro konzole, a tedy musí být nutně graficky osekaný a jako takový se pak jednoduše přeportujou/vypustí na PC.
-
Přesně
-
Co to meleš za hnoje? V tomto ti musím absolutně odporovat, UE3 není nikterak zastaralý, naopak, je velice dobře optimalizovaný a mnoho studií s ním má zkušenosti, což se o CE3 nedá říci a už vůbec a HW současných konzolí na něj není nikterak optimalizovaný. A pokud se ti grafický kabát nelíbí, tak to bude právě multiplatformitou kde se kvůli HW omezením muselo v něčem ustoupit a nebo tím, že vývojáři nedokázali využít všech systémových prvků enginu.
-
tema od veci ako prasa, ale nevie niekto ci sa na to robi cestina? :) dakujem za info.
-
keby si velke zvierata zo studia nepostavili domy s 3000m2,ale iba 1500m2,namiesto RR by si kupili bentley,a namiesto 6 dovoleniek by isli za rok na dovolenky tri,tak by im tych 3mil kusov stacilo.... *7*