Přejít na výpis diskuzí
Prodeje Max Payne 3 a Spec Ops nenaplnily očekávání Take 2
1.8.2012 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
To je škoda.Jsou to jedny z nej her letošního roku...Já si koupil aspoň toho Maxe *4*
-
Zaslouží? Ty Spec Ops teda přeješ... Já jsem rád za perfektní uzavřenou kampaň, kterou si můžu zahrát od začátku do konce, aniž by mi v půlce nahlásila, že dál jít nemůžu, protože nemám DLC. A co týče pokračování, The Line má víc konců a i když by na některé šlo navázat, působilo by to fakt brutálně nuceně. Navíc, o čem by mělo být? Vždyť by pořád šlo o jedno a totéž. Radši ať tvůrci využijí svůj talent a udělají něco nového, co s touhle značkou nemá nic společného. Žádné prequely, sequely, spin-offy...
-
Miloši, táhni.
-
This is why we can't have nice things.
Podobnou hru uz asi nedostaneme.
Diky vsem ignorantum a piratum, se Spec ops the line zaradi do police zasle slavy, hned vedle vampire the masquerade: bloodlines. -
"Tak Spec Ops mě nepřekvapuje, to je pitchovina na entou." Zaráží mě, kolik primitivů se zde pohybuje.
-
Žádný kecy, ale realita. Tady souhlasím s FT. Taky jsem nekoupil a to díky review od Totalbiscuit, kde tuto dramatickou chybu ukazoval...
-
"Nehral jsem, ale podle ohlasu znamych nevidim jediny duvod k tomu kupovat si lehce interaktivni film :)"
A přesně na takové pitomce jako jsi ty a tvoji známí dojíždí kvalita her, která musí být následně snižována pro takové bezmozky. -
Fiškálny rok je daný finančnou legislatívou krajiny, kde spoločnosť sídli. V USA je to spravidla apríl - marec, teda 1.4.2012 - 31.3.2013.
-
Doted nechapu kdo rekne o Maxovi 3 ze je to interaktivni film... Proste to nechapu. Leda tak nejakej pirat co hral prvni misi ve ktere tam opravdu porad skakalo nejaky video, protoze to je holt prvni mise... Je rozdil mezi interaktivnim filmem a hrou ktera ma vice cutscen... Ignoranti
-
Her jako Spec Ops je tu až příliš? Sorry, ale... ne.
-
souhlas, DLC jsou jen parazitismus publisherů, dřív přišel k úspěšné hře (většinou) kvalitní datadisk. dobře to popisuje obrázek přorovnávanjící herní průmysl k umění, viz. http://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg
-
MP3 musel mít rozpočet jako prase, když se podíváš na to, jak zmáknutý je po produkční stránce.
-
spíše pro blbší, než mladší
-
K poslednimu odstavci clanku bych dodal snad jen to, ze bych nepouzil budouci cas, ale pritomny ... staci se kouknout na EA.
Ad MP3: Nehral jsem, ale podle ohlasu znamych nevidim jediny duvod k tomu kupovat si lehce interaktivni film :) -
Fiskální rok Take2 nemá nic společného s rozložením kvartálů klasického roku, tak jak to již komentoval jeden zde přísedících. Jejich rok se odvíjí od účetnictví.
-
Ne, není, Take Two už má fiskální rok 2013.
http://ir.take2games.com/phoenix.zhtml?c=86428&p=irol-newsArticle&ID=1698793 -
Spec Ops byla pro mě nejlepší hra za dlouhou dobu. Opravdu hodně na mě zapůsobila. Bohužel takovej skvost zapadne
-
Tak Spec Ops mě nepřekvapuje, to je pitchovina na entou. Maxe 3ku jsem si koupil (Xbox), parádní hra. A jinak jak někdo může porovnávat různé roky, to je snad jasné, že zisky budou jiné v závislosti na vydaných hrách a nákladech ten a ten rok.
-
Tady de krásně vidět, žes Maxe viděl jenom z hodně rychlýho vlaku. Zahraj si to na normální obtížnost, vleť si do místnosti plné lidí ve stylu CoD a zhebneš do 10 vteřin.
-
Asi tak, vystihl jsi to přesně. Bohužel.. Bych blil!