Přejít na výpis diskuzí
Prodeje Max Payne 3 a Spec Ops nenaplnily očekávání Take 2
1.8.2012 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
..."výhled do fiskálního roku 2013, kdy vychází Borderlands 2"... je asi preklep, lebo Bordri vychádzajú v 9. mesiaci roku 2012, čo je aj fiškálny aj kalendárny rok 2012 a nie 2013.
-
Jenomže přesně takový hry si přídavky a alespoň jedno pokračování víc než zaslouží!
-
njn tohle mě docela štve...
SpecOps mě fakt bavili. -
V pohodě. Bez krytí by se to ani nedalo dohrát :)
-
Spec Ops - podle všeho výborná hra, přesto tržby slabé. shame on you, komunito! A až CoD prodá 20 milionů kusů, bude to pro publishery naprosto jasná zpráva: "My hráči, máme rádi hovad*ny, takže to na nás s originálními a kvalitními tituly moc nezkoušejte!"
-
ale neee ... není spečetěn:) Ta hra pořád existuje ... akorát k ní nebudou vycházet měsíčně DLCčka a za 4 roky nebudeš kupovat Spec Ops The Line 4:) .. jinak tu hru můžeš pořád hrát ...
-
Toho Spec Ops mi je líto - i kvůli chlapcům z Yager, pro které to byla po delší době velká hra. Ale asi se to dalo čekat, hra skoro neměla žádné pozlátko (ultramoderní grafiku, rádoby revoluční gampelay fíčury) a hype se rovnal skoro nule. Kdybych si nepřečetl Grygarovy první dojmy, tak ta hra jde taky mimo mě.
-
fú tak CEO chce ešte piate lambo do zbierky? :D not bad :/
to si možno dal záväzok že predbehne koticka v počte aut :) -
Mluví se o zisku. Tudíž náklady na nové lamba a mrakodrap už byly započteny. *4*
-
A proč se tomu divíte? To se snad dalo čekat.
-
Presne.. Som rad, ze su sklamany z predajov, hadam tu hru daju nabuduce spravit niekomu kto sa v tom vyzna a nebude z toho dalsi ingame film.
-
nevšimol som si... :D pardon ak som kecal
-
Spec Ops: The Line je hra, který naprosto překvapila. Po slabém demu přinesla díla, které sice nemá ničím originální gameplay, ale příběh který vypráví, a postavy v něm vystupující, jsou natolik JINÉ, že opravdu stojí za koupi a zahrání. Kdo od toho čekáte další "oslavu války" ala Modern Warfare apod. tak jste na omylu. Tahle hra pracuje s naprostým opakem. Střílení arabáčů? Ano, na chvilku tam je - prakticky jen kvůli nedorozumění... pak střílíte amíky.
Je to hra, která ukazuje hrůzy války a to i na osobní úrovni - pracuje s PTSD a dalšímy srandami, které hry jinak s úsměvem ignorují. -
Ehm, to samozřejmě má.
-
Kecy. Prostě jen kecy.
-
A osud perfektní hry ala Spec Ops je zpečetěn *7* Tak perfektní atmosferickou a emotionální hru jsem dlouho nehrál! kam se na to hrabe miliardové céodečko *11*
-
no dva roky stará hra na tom není graficky tak špatně, aby se na to nedalo dívat. Já problém s grafikou nemám. Od hry očekávám zábavu a ne grafické orgie, to ať si šetří pro mladší (((:
-
to ti neberiem ale zasa mne príde trochu pohľad na peňaženku pri pomyslení že tá hra nemá ani len systém krytia...
-
Protože lidi nejsou až tak úplně blbí a po tom, co Maxe pár lidí vyzkoušel, už nikdo další nechtěl kupovat hru, kde 90% herního času čumíte na přitroublá in-game videa.
-
No kuaaa a to nasere ne *1* *1* *1*