Přejít na výpis diskuzí
Prodeje Max Payne 3 a Spec Ops nenaplnily očekávání Take 2
1.8.2012 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
Takže si myslíš, že za "nízký" prodeje může ZKRZ NAZKRZ grafický engine? Co by na to řeklo Call of Duty, keterý je oproti Unreal Enginu 3/3.5 sto let za opicema, a prodeje má všichni-víme-jaký?!
-
Nízký prodeje? U toho Spec Ops se vůbec nedivim, na STEAMu jsem si stáhnul demo a po 5 min hraní se mi chtelo ze všeho blejt. Nic hnusnějšího jsem neviděl O5 v hlavní roli úředuje pravěký UE3, bojový situace tuctové, system krití vhodný pro konzolisty, prostě hnus Velebnosti. Kdyby už všichni developeři otevřeli oči a dělali na CE3, tak jsem si jistý, že by to přitáhlo pozornost více lidí. A když mají svou hlavu, tak ať ji mají to jim nikdo nebere, ale pak ať nekňučej zkrz nízký prodeje.
-
U Maxe můžou být rádi za 3 miliony kopií, 50€ prakticky za interaktivní film a hackery zamořený MP...
-
Neštěknul ani pes? Počítám teda, že tvoje angličtina je na úrovni bodu mrazu, jestli sis "nevšiml" příběhové linie.
-
Tak u Maxe je ta prodejnost škoda, hra za to opravu stojí. Ale Spec Ops, už od oznámení jsem tušil, že to nedopadne dobře. Recenze ale byli slušný tak jsme to risknul a, nic, protože kdybych měl hodnotit já tak 5/10 a to převážně za prostředí, kdyby ho nebylo, neštěknul by po tom ani pes.
-
A je fakt důležitý tohle řešit? *3*
-
o jaké komunitě to mluvíš?
-
Co by taky chtěli v létě? Kdyby to vydali jak normální lidi na podzim, v zimě nebo i na jaře, tak mají prodeje vyšší. Jantaři...
-
Pořád je to za 29.99, což mi tak akorát. A Rockstar? Po debaklu s GTA IV, která nefugovala ani tam, kde měla se divíš?
-
Zaslouzi si podporu a koupeno ve slevove akci? To je nejaky oxymoron :))
Hru opravdu podporis koupi za plnou cenu. Jakakoliv potreba slevy je selhani, coz ti potrvdi kazdy velky distributor.
3 miliony kopii vyexpandovanych, ne prodanych. Prodat se mohla klidne jen polovina a zbytek se vali ve skladech. Coz je proste slabota, zvlast u Rockstaru.
Spec Ops stopro neprodal ani milion a mozna se mu ani nepriblizil. A je to skoda. Co mel ale chudak delat s tak hloupym nazvem. Kdo ma poznat, ze je to dobra hra? :) -
free-to-play válečnou střílečku o příslušníkovi speciálních jednotek, který bojuje proti zombie teroristům, kteří chtějí zničit svět a vzít nám demokracii *1* *1* Dobře vy, autor!!
A je to pravda, dnešní hráč pakáž, ničící celý herní průmysl! Jakmile hra není simulátor americké cesty za doručením demokracie i tam, kam ji nechtějí, jedná se automaticky o propadák.
A pokud by musel ještě trochu přemýšlet nad příběhem, jako u MP3, asi by to bylo příliš mnoho. -
zalez do maštale joey... a skráť si reťaz
-
zrovna podle dema Spec Ops clovek neposoudi, to chce plnej gameplay a ten stoji za to
-
A nepletou si tví známi MW 3 a MP3, ono by to tomu odpovídalo.
-
Novej Max si na sebe vydělal, jen se někomu zdá, že málo. Podívej si na produkční hodnoty druhýho Zaklínače, u kterýho je CD Projekt spokojenej s milionem (a víc) prodanejch kusů - chystá se pokračování. Holt když je výroba některejch, obzvláště americkejch AAA her nesmyslně předražená... A nejenom her. Když David Fincher natáčel remake Mužů, kteří nenávidí ženy v Evropě, nestačil si divit, proč každej z členů štábů nemá svejch 10 asistentů s vlastní maringotkou jako v Améru. Je jasný, že s tímhle myšlením bude každej nevydělanej milion dolarů chybět. Nad tím se můžu jen pousmát.
-
V mych ocich je bonus, kdyz se zadny pokracovani dobry hry nekona ... viz treba Dead Space - jednicku mam, moc se mi libila, hral jsem to dvakrat ale kdyz jsem hral u kamose dvojku, tak mi to prislo nemlich to samy, akorat vic akcni a uz jsem si ji neporidil - nehlede na to, ze uz je za dvermi trojka ... proste o pokracovani pokud neni udelany s odstupem a vetsim mnozstvim zmen ztracim zajem (co jeste beru je treba Bioshock-Bioshock infinite)...Nerikam ze to plati vzdycky, ale vetsinou mam dojem, ze dobra hra bez milionu serepeticek a pokracovani je mi sympatictejsi ...
-
No hlavne by se melo napsat zda se hra zaplatila a neco vydelala. Na nejake nesplnene nesmyslne nadsazene zisky nejsem zvedavej. Pokud se hra zaplati-pak zde NENÍ! ztrata. Mozna by meli propustit par preplacenech manazeru a trochu setrit na reklame. max3 je jedna z her roku, a doporucuju ji koupit. *16*
-
Obojí koupené v letní akce na Steam, protože obě hry si zaslouží podporu.
P.S: Na druhou stranu naprostá rozežranost, dy 3 miliony kopií je málo. Co proboha chtěli? Prodejnost CoD? Tyhle hry nemohoy být, protože jsou tak 100krát těžší i když jsou to koridorovky jako CoD. Navíc je třeba ve SO ukázáno, že zvěrstva se dějí na obou stranách válečné scény a nic není čenobílé (scéna s fosforem mě dostala u SO) -
Pro pochopení příběhu jsi musel přemýšlet, že jo? To už se dneska nenosí, to chápu... *12*
-
Hm a takovýhle bezmozek ti řekne, že ho Max Payne nezaujal a ANI SE TO KUR*A NEBYL SCHOPNEJ NAUČIT OVLÁDAT. Určitě tomu věnoval spoustu času, aby mohl mít objektivní názor. OMFG