Přejít na výpis diskuzí
Prodeje Max Payne 3 a Spec Ops nenaplnily očekávání Take 2
1.8.2012 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
To je škoda.Jsou to jedny z nej her letošního roku...Já si koupil aspoň toho Maxe *4*
-
At se nedivy kdyz si za kazdy pridavek clovek musi zaplatit a navic treba DLC local Justice jeste na pc neni.kdyby byl dlc v cene tak si myslim,ze by to bylo lepsi.Inu kdyz si musi clovek priplatit za dalsi obsah at se nedivi.
-
Já nevim čemu se divěj mě osobně se specos třeba moc líbí ale plnou cenu za kampaň která má co jsem četl kolem 6 hodin opravdu nevihodim to si radši počkám na nějakou slevu. Co se tý Payna tak ten novej mě nijak moc nebere ale až ho zlevní tak ho asi vyzkousim taky.
-
Priemerný slovenský hráč má 25-30 rokov a nakupuje len hry, ktoré tvoria špičku vo svojom žánri.
Ale nie, kecám *1* -
-
Ha, a bachol som to pod nesprávny článok *12*
-
-
Max Payne 3 mě nezaujal, přestože oba předchozí díly mě bavily. Když jej slevili o 50% 2 měsíce po vydání, tak bylo jasné, že se to moc dobře neprodává.
Spec Ops The Line demo se mi také nelíbilo, takových her je tu až příliš. -
-
zrovna podle dema Spec Ops clovek neposoudi, to chce plnej gameplay a ten stoji za to
-
Her jako Spec Ops je tu až příliš? Sorry, ale... ne.
-
-
Kdyz nejsou schopni udelat hru do prijatelneho rozpoctu tak at se nediví ze se to nevrati.Co stoji na vyrobe hry X milionu ne-li miliard?Kdyby prestali chrlit Bugetovky a hry ktere jsou fakt jen vysmech a dostavalo se jen na AAA tituly tak by tolik netratili.A dalsi vec vydavat rocne 50 her...drive jsme se spokojili s kvalitnim diablem half-lifem a wolfem a hrali jsme to rok do vydani dalsi hry...Dnes Vydaji v jednommesici 4 hry a divi se ze se to stahuje.Vzdyt kde ma clovek vzit napriklad pri 3 hrach mesicne 40000kc rocne na hry??A reci jako nemuzes kupovat vse co vyjde ...Proc?Hru dohraji za cca 4 dny kdyz hodne a chci se bavit dale...Nejsem pro warez ani torrent ale rozhodne sem tam neco stahuji...3 hry kazdy mesic si tedy rozhodne nemuzu dovolit...tak kdyby stali cca 500kc pri vydani ..tak to by bylo jiny kafe (Pro me) vim ze se najdou jedinci co ani za 100kc nic nekoupi:-))).A pak se divit ze ani s prodanymi 500 000 kusy sotva vydelali
-
-
A co ti brani hrat cely rok jednu hru a nekrast?
-
-
Tak Spec Ops mě nepřekvapuje, to je pitchovina na entou. Maxe 3ku jsem si koupil (Xbox), parádní hra. A jinak jak někdo může porovnávat různé roky, to je snad jasné, že zisky budou jiné v závislosti na vydaných hrách a nákladech ten a ten rok.
-
-
Pro pochopení příběhu jsi musel přemýšlet, že jo? To už se dneska nenosí, to chápu... *12*
-
"Tak Spec Ops mě nepřekvapuje, to je pitchovina na entou." Zaráží mě, kolik primitivů se zde pohybuje.
-
-
K poslednimu odstavci clanku bych dodal snad jen to, ze bych nepouzil budouci cas, ale pritomny ... staci se kouknout na EA.
Ad MP3: Nehral jsem, ale podle ohlasu znamych nevidim jediny duvod k tomu kupovat si lehce interaktivni film :) -
-
Tak u Maxe je ta prodejnost škoda, hra za to opravu stojí. Ale Spec Ops, už od oznámení jsem tušil, že to nedopadne dobře. Recenze ale byli slušný tak jsme to risknul a, nic, protože kdybych měl hodnotit já tak 5/10 a to převážně za prostředí, kdyby ho nebylo, neštěknul by po tom ani pes.
-
-
Neštěknul ani pes? Počítám teda, že tvoje angličtina je na úrovni bodu mrazu, jestli sis "nevšiml" příběhové linie.
-
-
A nepletou si tví známi MW 3 a MP3, ono by to tomu odpovídalo.
-
"Nehral jsem, ale podle ohlasu znamych nevidim jediny duvod k tomu kupovat si lehce interaktivni film :)"
A přesně na takové pitomce jako jsi ty a tvoji známí dojíždí kvalita her, která musí být následně snižována pro takové bezmozky. -
Doted nechapu kdo rekne o Maxovi 3 ze je to interaktivni film... Proste to nechapu. Leda tak nejakej pirat co hral prvni misi ve ktere tam opravdu porad skakalo nejaky video, protoze to je holt prvni mise... Je rozdil mezi interaktivnim filmem a hrou ktera ma vice cutscen... Ignoranti
-
-
Jsou asi hráči, kteří si to představují jinak než snad polovinu hry jenom koukat na cutscény, někteří prostě preferují gameplay. Ignorante.
-
-