-
Skoda ze nemam nejaky stary cenik her, videl bys, ze driv byly datace cenove jako pridavny obsah oproti puvodnim hram velice nevyhodne.
-
To ze je ve hre prostor pro DLC neznamena, ze je hra nekompletni. V cemkoli je prostor pro dalsi cokoli...
-
Ostatni 2 zminene datadisky jsem nehral, ale Lord of Destruction je s dnesnimi DLCcky srovnatelne.
-
To je problem tech lidi, ne DLC a vyvoje her. Driv taky vychazely (a mozna ve vetsi mire) nedodalane a zabugovane hry, a patche a datadisky, ktere hru opravovaly a pridavaly obsah. Je to uplne stejne jako driv, akorat ze dnes v modelu DLC je vyhodnejsi si vybrat, co te jako pridavny obsah zajima a co ne. Me to vyhovuje rozhodne vic.
-
V jedne edici deus-ex pri prodeji chybela ,,bonusova,, mise. Jak by jsi tohle nazval ? Tu misi jsem hral a muzu rict, ze bez ni by tam byla docela velka dira. A zpusob zakomponovani missing link ?? Mozna ze se DLC delaji po vydani hry, ale to neni smerodatne, kdyz v dobe jejiho vyvoje ve hre udelaji schvalne prostor pro budouci DLC a hra je evidentne nekompletni.
-
A není to vlastně jedno, když to spousta hráčů ani nepozná? A to je ten problém. V době datadisků sis stěží řek, že datadisk je něco, co bylo ze hry vybrakováno během vývoje. Dneska si tím spousta lidí není jistá. A nikoli bezdůvodně...
-
Ano, sam Dan Vavra ve Fight Clubu potvrdil, ze DLC Mafie 2 se delali po vydane hre a nic se neosekavalo.
-
Mafia II toho budiž jasným důkazem, že? *1*
-
S DLC nemam vubec zadny problem. Bud me hra opravdu bavi a jsem rad, ze vzdycky po par tydnech v ni muzu mit neco noveho (tim nemyslim novou kosili pro hlavni postavu za 3 dolary), nebo me zas tak nebavi a DLC si nekoupim a vubec nevadi mi, ze jej nemam. S DLC se vetsinou pocita uz od zacatku vyvoje, tak ten obsah v kontextu hry dava smysl (ano ... i takove "ulety" jako Undead Nightmare pro Red Dead Redemption do hry sednou).
-
Datadisky nikdy nestály stejně jako plná hra.
-
Ze se kompletni hra osekava o casti do DLC je naprosty nesmysl, ktery si vymysleli hraci, aby mohli argumentovat proti DLC. Tohle nikdo nedela, ani to nemal logiku. DLC se vzdy delaji az po kompletni hre.
-
Za polovicni hru si platil jako za plnou, dyt to sam rikas... Dnesni system DLC je mnohem lepsi nez datadisky. Prave proto, ze je tam min o obsahu za mensi cenu, takze kdyz te nebavil datadisk, mel jsi smulu. Kdyz te nebavi DLC, dalsi si uz nekoupis...
-
To ja si pamatuju jinou dobu, kdy hra byla kompletni a nebyla osekana o casti, ktere se pozdeji prodavaji jako DLC a datadisky byly obsahove skoro stejne rozsahle jako puvodni hra a prinasely radu vylepseni a rozsireni. Dnesni pristup, ktery krasne demonstruje napr. poseldni deus-ex, kdy se hra vyda vykuchana bez nekolika misi, ktere nasledne hrac dokoupi ve forme DLC je hnus.
-
Že tě huba nebolí! Jak že se vydávaly datadisky jako na běžícím páse? Právě že na rozdíl od DLC nevydávaly. Na datadiscích se pracovalo podstatně déle a byly to takové poloviční hry. Chceš snad srovnávat Opposing Force pro Half-Life nebo Throne of Bhaal pro Baldurs Gate 2 nebo Lord of Destruciton pro Diablo 2 s dnešními DLCčky? Haha....
-
Díky modderům sem byl schopnej dohrát už x her at už se jednalo o bugy nebo o změnu hratelnosti.
-
Jakožto moder se důrazně ohrazuji proti napadání mod komunit. Vývojáři v tomto směru "dodatečného obsahu" nenahradili nic, to jenom kravatám došlo, že dodatečný obsah uvařený z již existujícího je dobrý způsob jak dodatečně profitovat na existujícím produktu. A proti tomu nemám námitek, software patří firmě a ať si s ním nakládá jak uzná za vhodné.
Že se říká "moder" každému Petru Parkerovi, co si na texturu oblečení hlavní postavy přikreslí stylizaci arachnida a pak s tím pobíhá a chválí se kde může, to je holt problém. Protože s takovou je "moder" i ten hráč, so si překope config soubory, aby měl v CSku stabilních 200 FPS. -
To je zajimavy. Driv se vydavaly datadisky jako na bezicim pase, pouhe dodatky ke hre za nehoraznou cenu plne hry, ale kdyz dnes vychazi cenove mnohem zajimavejsi DLC, je ohen na strese.
DLC jsou skvela vec (hlavne ty rozvijejici pribeh), rada DLC je dokonce lepsich, nez puvodni hra. Nektere jsou samo zase spatne a pouha vata, ale od toho mame recenze a bud koupime, nebo nekoupime, nevidim v tom problem. -
Kvůli stažitelným přídavkům jsem přestal kupovat hry v době vydání (výjimku jsem udělal v případě Zaklínače 2 – ať žije CD Projekt (RED );).
Dávat 1000Kč za hru + za DLC dalších 500 - 1000Kč? To už je pro mě za jednu hru příliš. To si radši rok počkám na dodělanou hru v podobě "GOTY" verze, případně na to až hra zlevní na přijatelnou úroveň a DLC k ní dokoupím zvlášť. Přináší to s sebou i další plus v podobě, že hra už bude v té době opatchovaná. :) -
tiež si myslím, že tá doba nevyhnutne nastane - jedna zbraň v základe, ostatné ako DLC, poplatok za každý nový level alebo časový úsek alebo ne/prítomnosť rôznych efektov ktoré hráč odomkne stiahnutím príslušného DLC. Hry jednoducho idú do kopru, taká stagnácia ako nastala v posledných rokoch tu ešte nebola a skutočne neviem čo sa bude musieť stať aby sa situácia zmenila.
-
S DLC jsem kolikrat naprosto spokojen. Clovek uz vi, ze to je do jeho oblibene hry a ne dalsi dil, nebo neco uplne neznameho. Je to za par supu a klidne si mohu znovu zahrat hru znovu a je to novy zazitek - nedavno jsem tak hral Mass Effect 2. Je to vlastne kolikrat kratsi datadisk - napr. deus ex misiing link. Ja jsem spokojenejsi, oni usetri prachy a maji na vyvoj. Docela to dle meho funguje na vybornou. Svym zpusobem tak nahradili drivejsi modarskou komunitu - jen obsah je placeny ale kvalitnejsi. A vetsina modu nakonec stejne nevyjde, nebo soji za starou belu. Modari uz vetsinou delaji jen jednotlive skiny, mise, mapy a pod. Vyjmecne neco komplexnejsiho.
Ale na druhou stranu clovek musi byt obezretnej. Neni nad to, si koupit jako DLC jen par skinu na hlavni postavu (ktera mimochodem graficky neni nejlepsi) - viz Mafia2 dlc. Ale tak od toho uz ctu recenze na netu abych vedel do ceho lezu.