Přejít na výpis diskuzí
Producent Dead Space 3 brání kvalitu PC verze
29.1.2013 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Asi ne kámo, leda bys měl nějaký mod
-
Jen skoda ze nikdo tady nechape ze je to sarkasticka hlaska =)
-
Na jednu stranu chapu, ze Viceral je primarne konzolove studio, na druhou stranu nechapu, proc by meli byt pc hraci omezeni necim tak shitskym jako je stupidni konzole, ktera ma nadmiru nedostatecne kriteria pro hrani her co se tyce grafickeho pokroku. PCckari jsou timto samozrejme ochuzeni....
-
Sry me to bezi na 60
-
VGChartz počítá jen krabicovky, takže u konzolí se tam ukážou kompletní prodeje, ale u PC podstatná část trhu (Steam, Origin a další distribuce) chybí... skutečné číslo bych viděl hodně podobné té PS3...
Oprava: reakce na Alex81 -
Aha takze jenom hodne navonena vymluva proc se na PC opet vys**rali -_-
-
Nerad zpochybňuji IQ zdejších přispěvatelů, ale i DS 1 a 2 byly příme porty a běžely pouze na 30 FPS a nikdo si nestěžoval. *1*
-
Kdyz uz se jednou rozhodnou udelat PC verzi tak ji maji udelat poradne. To mas to samy jako kdyby primarne Xbox hru udelali na PS3 a v tooltipech nechali a,b,y,x misto kolecko, ctverecek, krizek, trojuhelnik.
-
Však nikdo nenadává na to, jakou platformu si kdo zvolí. Nadáváme na to, že udělají nehratelný PC port a prodávají ho za 50 €.
-
V cem v prijmech, ktere generuje? Muzes to nejak prokazat? Neni to tak dlouho, co z pruzkumu vyplynulo, ze cesi digitalne nakupuji v jednotkach procent a jen slevnene tituly. Takze jestli se to zmenilo, rad bych videl zdroj teto informacel
-
Vydavatel vi, kolik se toho kde proda a tomu odpovida jeho jednani. A prozrad, kolik si myslis, ze se toho na steamu proda za plnou cenu, kdyz je predrazeny a retail vychazi levneji? Masove prodeje za par euro o vanocnich slevach nejsou uz tak vyznamne.
-
Jsem rad, ze uz nejsem sam, kdo tyhle jednoduchy veci musi mistnim buranum vysvetlovat. PC platforma je ekonomicky slaba a vydavatele se podle toho k ni chovaji.
-
Jezus marja, běžte už s tím remcáním nad (ne)kvalitou PC verzí někde... co druhý článek je na tohle téma! To si jako myslíte, že když tady budete co chvíli psát achich ouvej, tak se v EA něco změní? Vzhledem k prodejům bychom měli být rádi, že se vůbec nějaká PC verze objeví! Je přece svobodné rozhodnutí výrobce a vydavatele volit platformy, které on uzná za vhodné. *16*
-
PC is just for nerds and no-lifers, anyway *6*
-
Když se hry vyvíjejí tak, aby co nejvíce vyhovovali konzolovým hráčům je pouze logické, že se jich tam prodá víc.
-
Takže PC verze bude podporovat ovládání klávesnicí a myší. Uf, tak to jsem si oddechl. *15* Zřejmě i toto bude brzo nadstandart. *11*
-
četl. nemáš konkrétní čísla.
-
asi jsi nečetl můj post...
-
Je to lame, ale co se dá teď dělat... A Papoutsis mi už od té doby, co dělají developer vlogy, přijde jako typický korporátní blbec, který jenom papouškuje, co mu poradili, že má říct.
-
Sice se možná do do čísel z prodejů nedostanou všechny distribuční kanály, ale kolik peněz utržily, to se ví naprosto přesně *3*