Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dybowicz.r
    Možná se pletu ,ale wireless XBOX gamepad na PC stojí 800kč. Prostě jsme to připojil dlouhým HDMI k TV do obýváku a hraju takovéhle porty jakoby na konzoli ... lepší než to asi řešit :(
  • +1 *2* *2*
  • Veskoslav
    No spíše mi to v důsledku uškodilo:-D
  • To si vzal z kama, že to jede pouze 30 FPS ? Oba díly jsem dohrál a jelo to minimálně jak tady píše kolega 60 FPS.
  • walltar
    Tak, ale je to taky boj proti pirátství .... já už tuhle hru nebudu ani stahovat. *6*
  • walltar
    No ještě, že ve světě sou jenom češi. *1*
  • vlastik.plaminek
    Protože kdyby to natvrdo přiznali, tak se na ně s největší pravděpodobností vysere i těch pár, kteří jim to pořád žerou a kupujou. Ty sis jako malej nikdy nevymýšlel výmluvy, aby sis zachránil pr*ser?
  • Veskoslav
    Já nevím, proč prostě nemá koule a neřekne jenom to, že to vychází na pc jenom z "nutnosti" a že se na to prostě vysrali. Navíc to nebude ani na Steamu, páč preferují nové hry pouze na ten zasraný Origin:)
  • vlastik.plaminek
    To víš, já jsem hodně drzá a rýpavá špína, na podrážce už se mi nelíbilo, tak tu smrdím v diskusi.
  • Jak jsi se opovážil oslovit Pana knížete, aniž by jsi byl tázán? Ty jsi pro něj jen špína z podrážky. *15*
  • NERDovská sarkastická hláška ? :)
  • doufam, ze se tam potkame *14* a tam te strestam PCckaru *16*
  • doufam, ze se tam potkame *14* a tam te strestam PCckaru *16*
  • vlastik.plaminek
    A máš taky spočítané, kolik lidí si to radši koupí na konzoli a PC verze jde kvůli kvalitě, časové exkluzivitě nebo nějakým dalším důvodům mimo ně? Já jenom, že máš očividně patent na rozum, taky bys to mohl vědět.
  • Zalez zpět do teploučččkých krajin Rocco....
  • life28
    Wááu, PC verzia bude mať podporu klávesnice a myšky!
  • Není vůbec potřeba bránit kvalitu PC verze... DS je pověstný svou optimalizací pro PC už od jedničky. Počítaje nehorázný lag myši či vyoptimalizovanou lahůdku v podobě menu šejdrem mimo obraz pokud jste náhodou tak drzý a máte, nedejbože, u svého PC připojené do USB něco tak divného jako je např. HOTAS a další podivná zařízení která se nepodobají gamepadu.

Však se co by se to všechno neodpojilo... EA udělala pro optimalizaci maximum, user udělá taky. Je to vlastně součást hororu připojovat a odpojovat zařízení kvůli jedné hře. Dělat na PC více věci je na dněšní moderní dobu příliš složité a DS vám ulehčí život.
  • Nic jineho si taky tato piratska PC chamrad nezasluzi!!!!
  • Že tam v tom EA raději nedrží hubu. To jako chtějí odlákat všechny PC hráče nebo co to znamená ? Na konzoli jsem DS 3 teda ještě nehrál ale to jako znamená že když u PS3 verze bude klesat framerate na 20 fps tak u PC verze taky protože nechtějí aby jedna platforma měla navíc před druhou ? Tak to zase v EA vymyslel nějáký ho*nohlav. Nebudeme upřednosňovat platformy a radši hru uděláme na ho*no na všech platformach.
  • Přesně tak, radši hratelnou a optimalizovanou hru než naopak, to nemusí vůbec vycházet potom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit