Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíte že má cenu tuhle hru jezdit na volantu Thrustmaster 458 Italia? Má poloměr otáčení jenom 270, žádný FF. Kupoval jsem ho kvůli Forze, nic jinýho za rozumný peníze jsem nemohl sehnat, a v současnosti na něm hraji jenom F1 od Codemasters, na který to bohatě stačí.. Akorát nevím, jestli má cenu na tom hrát Project Cars..
  • C-BEAM
    ty by ses už možná mohl vyhýbat tomu, říkat lidem co je a není simulace, protože to je tak široký pojem, že ty, autor článku nebo kdokoli jiný se na jasné definici nikdy neshodnou.
  • a i kdyby vypnout nesla, tak nikdo neni nucen ji vyuzivat *3*
  • Veskoslav
    Myslíš tuhle hodně otřesnou recenzi?
    http://www.shacknews.com/article/89449/project-cars-review-bringing-up-the-rear

Jo to psal člověk, co potřebuje vodit za ručičku jak hlupák a tutorial potřebuje i na to, jak má zatáčet...
  • Ret*rd konzol alert.... *7*
  • Od kdy jsi tak intelektualne nesmely? Od te doby, co te zneuzival dedecek, nebo az kdyz se pridala starsi segra? *14*
  • Veskoslav
    GT4 na PS2 a GT6 na PS3 (tu jenom okrajově, takže tam nevím, jak je jízdní model). Ale přišlo mi, že tam se jelo na kvantitu než na kvalitu.
  • to by mě zajímalo, kolik dílu jsi GT hrál? 0?
  • tohle je ten nejlepší závodní titul historie a killer Gran Turisma, o čemž nás přesvědčovali PC tardi? hoho, už to vyfasovalo i 6/10 :P
  • recenzovat tuhle hru a neustále ji porovnávat s Forzou. Buď je recenzent amatér na poli závodních simulátorů nebo zbabělec. Obojí znamená, že je to velmi nekvalitní recenze
  • Tak ja ty auta delam. Tak tomu i docela verim *3*
  • "trolíš" tu tak akurát ty, mazanie medu okolo huby poznáme, že budú vydávať dlc s autami každý mesiac zadarmo, tak o tom si môžeš nechať len snívať. Tomu veria možno tak len taký dôverčiví cocoti ako ty.
  • Me to neda .. a kdyby Honza psal recenzi na Asseto Corsa a nazval ho simulaci, tak bys to napsal taky?
  • Veskoslav
    Mě aut nepřijde málo. Přijde mi to na start akorát. Ano není to Grand Turismo, ale tam mi zase přišlo, že 2/3 aut měli jenom jinou karoserii, ale jízdní model byl stejný. Tady ten pocit nemám.
  • Slovo FREE ti vypadlo? Nebo proste budes trolit za kazdou cenu?
  • Tak nech ich je 60, na hru, ktorá sa točí len okolo áut je to sakramentsky málo s tým dodatkom ako som už napísal, že ich je aj 60 , ale niektoré autá tam majú rovno zo 3 či až 4 variácie. To je ako povedať že hra má 10 tratí ale každá trať má zo 10 variácií, tzn, že to má 100 tratí....Je to bieda, a platené DLC za autíčka si môžu strčiť láskavo do pierdole.
  • Počúvaj ma sem ty jelito, google vie používať aj postihnutý down, takže s tým tu moc nemachruj. A hra sa určite nevolá project cars len preto, že to je skratka pre komunitou asistovaný závodný simulátor.
  • Pokud se uz autor dal do hodnoceni jizdniho modelu, ocenuji ze to vyzkousel i s volantem, to je dnes vzacnost. Za to palec nahoru. Bohuzel ale z jeho popisu vyplyva ze neni kompetentni hodnotit nakolik je ten jizdni model simulacni. Chtelo by to nekoho kdo vi, co auto dela v extremnejsich situacich. Ovladnuti pretacivosti a nebo naopak jeji vynuceni, zkratka jak v techto pripadech reaguje nejenom volant, ale i plyn a brzda. A k temto vecem nemusi byť znalec konkretniho auta, staci obecna zkusenost s rozdily zadohrabu, predohrabu a ctyrkolek.
    Rozumim ze recenzent neni zavodnik, vetsina hracu taky ne, neni to tedy tak dulezite, v poradku, nicmene v takovem pripade bych se vyrazu "simulace" diplomaticky vyhybal. *3*
  • Aut je 78. Budou pribyvat dalsi skrze free DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit