Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A scim jinym to chces srovnavat?Nez s forzou a gt6.
  • Jack1947
    Potěšily? koneckonců je to majnstrýmovka (pc, konzole) ale věřím že to je i dobrá simulace. Jen ne tak hc jak, Asseta.
  • ten pocit když nekdo reší pixely zatimco vy jste ty auta ridili ve skutečnosti *5*
  • maros.goc
    ja som verný Nintendu ;)
  • Ale prosimte *1* vo gt7 nemam vubec strach *1*,to bude jizda kralu.A sony mi to hovinko da na zlatym podnose.
  • Nastastie Goča nemaju v ponuke
  • Tak sorry,ale arkada s pekne dlouhejma tratema,krouzit me uz nebavi.Pokud na to mas penize,tak si tech 60fps uzij,kazda sranda neco stoji.A jen chci rict,ze tahle generace konzoli je lepsi jak predesla,jede vic her v 60fps nez v minuli generaci.V minuli generaci konzoli snad nejela zadna hra v 60fps krom gt5,6.Multiplatforma snad zadna.
  • maros.goc
    samozrejme, pre teba by bolo aj hO.ovno lepšie, keby ti ho ponúklo Sony
  • Mindrák detekován
  • U me ano,za ty 4 roky vyvoje.Vyjde forza6 na xbox one 1080p 60 fps,direct x12 efekty a na ps4 gt7 a tuhle hru uz budou zachranovat jen moderi s pc ckama za 42 litru.
  • Lukass
    Ale me je to jedno jak jede Driveclub, chapes, ja do diskuzich k Driveclub nelezu. Musel sem jenom reagovat na toho vola.
    A 40FPS urcite nejede, to konzole neumi.
    A vubec nemam potrebu resit Driveclub, to je arkada jak remen, ja se tesim na PC jako blazen budu hrat stabilne v 60FPS a na volantu, proste 100% zazitek.
  • Kamo driveclub jezdim uplne v poho a neseka se to a nepada z 60 na 40fps.Jinak Driveclub jede kolem 42ffps.Uplne supr zavody.Jedine co me stve,je ze nekterym souperum v online zacnou preblikavat auta a cukat se,a stoho me ty voci boli a ne s 30fps.
  • F430 Scuderia ma btw 510 koni, tak mozna proto se ti zdalo divny, proc davat lepsi turbo atd.
  • Driveclub je mazec!Kdyz prsi a jede se kolem tech sadu,tak styka to blato s tech poli a sadu,ted nevi co je to za zemi,kdyz je slunecno tak tam jsou roztrikovace s vodou na polich.
  • Nemate nekdo nejaky info (treba z wmd fora) ohledne nvidia physx efektu? Slibovali turbulence a to je jedina vec co me na te hre zajima.
  • Lukass
    30 FPS zavodni hra :-DDD To je asi to stejny jako hrat fotbal v lyzakach :-D
  • I tak Driveclub vyzera o 2 triedy lepsie....
  • Lukass
    Porad premyslim kde koupit krabicovku, co vy budete kupovat digitalne, nebo krabicovku?
  • sugyn
    Neni tam upgrade soucastek! Skvele, nikdy jsem nechapal proc v Gran Turismu pri koupi Ferrari 430 Scuderia tak musim tomu dokoupit prevodovku, turbo, lepsi motor a odlehcit o_0 Tohle chapu u Pegeuta 205 a ne u neceho co ma 600+ bhp
  • na games.cz je ten hype suverénně nejmenší, se podívej na jiné stránky a flash opravdu nejsem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit