Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Aha tak to sem nevedel. No ja cekam na krabicovku, nehodlam se nervovat pri stahovani.
  • Spouštěli to někdy kolem jedný dnes v noci, takže jezdit už klidně můžeš.
  • Lukass
    Myslim ze digitalku muzes parit od zitra, a krabicovky maji datum dodani v pondeli.
  • Protoze jsou zvykli delat hry ve windows a ne v basicu *1*
  • da
  • To je uplne jedno,jestli arkada,nebo simulace,furt to je jen simulace a do skutecnosti to ma daleko,a pokud nesedis ve skutecnym aute,tak simulace je pekna nuda!I v arkade musis byt nejlebsi ridic a to vozidlo musis zvladnout.Me rekni kolikrat jsi dojel prvni v online rezimu.
  • Nevíte někdo, jestli se dá hra už dnes koupit?
  • Dirt Rally není špatná hra, ale pořád to má daleko k nějaké hardcore simulaci. Ta hra má fyziku na úrovni stařičkých Rally Masters / Rallisport Challenge, což byly super hry, ale v době jejich slávy se pořád označovaly jako arkáda. Z Dirt Rally jsou lidi hotoví, protože od RBR tu nebyla jediná trochu serioznější rally hra.
    Taky mně příjde, že lidi trochu zapomínají na to, že obsah v Dirt Rally je z půlky jen recyklace posledního Dirtu a proto mně early access cena příjde dost utažená za vlasy. Za takovou hru by se nemělo platit víc než pětikilo, protože Codemasters si s tím očividně moc práce nedali.... Tak už to ale chodí - nechat zákazníky několik let hladovět a pak ti utrhnou ruce i za plesnivou kůrku od chleba...
  • Pokud ti hra dovoli zduchance atd,tak zavodnikem leda tak kulovi!Kdyz nekoho muzes naborit,tak je to onicem,a to me stve v drive clubu,v gt6 byli poradny penalizace!
  • presne tak!gt6 jsem jezdil hlavne multak!Single jezdim z donuceni,nebo me spis u singlu drzi to,ze vidim casi svich kamosu,nebo online casi jako v driveclubu,jinak nad singlem mavnu rukou,neni to ono.
  • Možná Ústav Virtuálních Závodníků - v současné době jezdí Assetto Corsa, pokud bude pcars skutečně simulátor a ne jen "závodní hra", tak to tam třeba také rozjedou... Doporučuji - AC-UVZ.CZ
  • "Ostřílení pardálové sice vyjmenují rozdíly mezi MSAA, FXAA a SMAA"

Nejde ani tak o rozdíly mezi těmito metodami anti-aliasu, jde spíš o to zjistit, kterou z nich umí nejlíp vaše grafická karta a pak ji používat.
  • Lukass
    Co multak? Me jde hlavne o multak na karieru kaslu.
  • Tak už jsem hru zkusil, první dojmy, hw je to hodně dobře vyvážené a vyladěné, zahrají si to všichni, i na starých počítačích, pokud mají aspoň 4 jádro, nicméně screeny a trailery docela dost klamou - graficky je to tak o třídu dolů než screeny(jedu FHD při max. nastavení). Menu hry a vše s ním spojené je hnus, hlavně dlaždicové pozadí. Jízdní model - libůstka, až na pár maličkostí, jako míra poškození vozu, občas sem narazil bug, nebo špatnou texturu, zvuky nárazů jsou špatné. Další nedostatek je nemožnost cokoliv měnit během hry - nastavení volantu, klávesnice, grafiky, zvuku atd..., vše buď chce reset, nebo najetí do hlavního menu. Moc se mi nelíbí, že hra nemá aspoň základní tuning prvky, aspoň laděné výkonu mohli přidat, což asi hodně lidí odradí. Další věc je pro mě ne moc povedená kariéra, žádné expy, goldy... jen hloupé zapisování na závody, a další blbosti. Jinak ve hře je celkem málo aut. Vpodstatě to co psal autor v recenzi to je i v plné verzi hry, ale graficky a po stránce jízdního modelu je to perfektní, dokonce jde nastavit tlak v pneu a palivo za jízdy ubývá, realné počasí, náhodné poruchy, atd... kam se hrabe NFS Shift 1 a 2, naopak oproti Shiftům, tu chybí tuning. I tak je to pro PC celkem dobrá volba za posledních několik let(s vyjimkou Shiftu 2 a Asseto Corsa) a docela dobrý konkurent pro Forzu 2, ale na Forzu bohužel nemá. Čekal jsem od téhle hry víc, takže krapet zklamání.
  • Hmm hezky pojezdeni,ale Assetto Corsa je Assetto Corsa. Kdyz obe hry porovnate tak o simulaci(jak se pise v recenzi) v pripade pCARS nemuze byt rec.. Je to jen hodne dobra polosimulace. To Assetto z vas udela prave zavodniky;)
  • Ve videu naboural skoro ve stovce do plechové bariéry a nic. Sice se poškodil ale jel dál OK a to v menu zapl plné poškození...I ten vzhled byl divný. Kapota ohnutá a nic víc. Ve stovce? To je nějaký divný...
  • Jo, asfalt stojí za houby. Ale do konce vývoje je ještě daleko, určitě ještě před vydáním vyzkouším, zatím to vypadá nadějně.
  • Kašli na Cars - Trackmania forever *1*
  • Výběr pneumatik tam samozřejmě bude, jen to ještě nemají implementované v tom buildu co je na steamu k dispozici. Kontakt s vozovkou je prý právě super na všech površím kromě asfaltu, tam je to prý zatím celkem špatné a arkadovitější, ale ty drsnější povrchy jsou prý právě hodně dobré. Ale uvidíme, sám jsem ještě neměl tu možnost to vyzkoušet.
  • TheGGG
    bože, ty máš řidičák? Tos jako k**řil instruktorovy i komisaři nebo jak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší