-
Coz je naprosta pitomost, to co jsi napsal .... ze.
-
Tak po prvnich 3 hodinach musim rict , ze je to prijemne prekvapeni. Hraju to na xone a docela me to bavi. Proti forze trosku horsi grafika prostredi to je dane asi tou multiplatformitou. Co me stve tak ze nefunguji jako u forzy vibrace na triggerech, ale pry se ma dodelat. Pocasi luxus, snizena viditelnost, rizeni v helme, kokpity super , zvuky motoru taky luxusni i kdyz semtam blbnou. Rozhodne vetsi simulace nez horizon na druhou stranu se to chova trosku jinak nez motorsport, nevim jak to popsat. Ale motorsport me prakticky vubec nebavi pac je to takovy kockopes, ale tohle si na nic nehraje. Multiplayer funguje skvele, dal jsem neco najit sup najednou jsem jel v noci v audi za deste laman 24 :] Dal jsem neco pro zacatecniky - sup jedu v bmw nejakou kvalifikaci nejakeho okruhu. Time trial multiplayer , srovnani casu kde je jake kdo mel nastaveni , volant gamepad atd... takze luxus. Za me urcite dobre, ale jak uz nekdo psal neni to pro ty co chteji jen tak rychle zajezdit na oddech ale aspon to odfiltruje decka co se ve forze bavi tim ze narazi do ostatnich. Nicmene ted budu hrat forzu horizon i tohle rozhodne se ty hry neprekryvaji , ale motorsport prodam.
-
Nějak ti vypadlo písmeno "V" ze jména, ale to, že jsi při misi v Afghánistánu přišel o 3/4 mozkové hmoty, tě omlouvá.
-
ja bych AC a PC moc nesrovnaval. koncovej zakaznik je u obou her odlisny. je to jako srovnavat rFactor a NFS.
-
Jj je to tak :) Ale ve forze v onlinu jde o to znat zkratky, byt v dobrem tymu, mit dobre univerzalni nastaveni auta a samozrejme umet ridit. Arkada to sice je , ale velice zabavna hlavne s prvky simulace , ktere se tykaji nastaveni vozu upgradu atd... Ale project cars je super neni to takova nuda jako motorsport a zase to odfiltruje male decka a pitomce co se hoji zduchanim ve forze.
-
Paneboze tak si stahni na warezu betu jako ja. Ma nejakech 10 gb a uvidis ze grafika je perfektni, kdo rika ze k ukazkam to ma daleko tak lze. Ja sem v te bete najezdil urcite ke 100 hodin a krabicovku sem dneska objednal. Idealne sem si hru vyzkousel a na 100% ji verim, ted uz nejak vydrzet do pondeli :-)
-
Jezdite a rozbijite auta,aniz byste vedeli kolik to auto ve skutecnosti stoji!Co je to za simulatory zavodu,kdyz tam nejsou skutecne ceny aut,vydelavani na ne,a za urcita poskozeni platit jakoby v realnych penezich.Kdyz ti utrhnou zrcatko pri zavodech a stoji treba 50tis,tak by to slo z yidelanych penez co jsi najezdil.Ale,to by chtelo skutecne sumi,aby kazdy zavodnik videl kolik co stoji.Treba blbi vyfuk 300tis.
-
to ale dneska neni vůbec v módě, dělat hry který můžeš prohrát *1*
-
Meli by dat do zavodu pekny poskozeni,ale i vyrtualni penize na vydelavani a koupy novich soucastek,kdyz ve 100km rychlosti nekam napalis,a auto je na odpis,tak pekne koupit celi znova,nebo ten nahradni dil,kolik ve skutecnosti stoji!To by byla simulace!Utrhnes napravu!Sup 30tis eur za nahradni dil!Nemas penize na opravu?Nejedes!
-
Zůstaň v klidu, Lunk je mistr v používání Googlu *1*
-
Zavodeni na okruhu neni o bourani a poskozeni,nejsme v rally !Ve skutecnosti bys do nekoho 2 tuknul a sel bys ze zavodu okamzite ven!I z nabouranou karou!A jeste bys platil pokutu,tyhle hry nemaj skutecny pravidla,a simulace pak neni simulace.Jsem hral v gt6 s typkama co to hrajou fer play,dvakrat jsem to neubrzdil a malinko jsem do nich zduchnul,fakt malo,a vyrazili me z mistnosti.Tohle je jak open lobby v gt6,proste destraksen derby.
-
Jasně, já taky nemám nastavený přesně "ideální" FOV, protože chci mít zachovanej nějakej pocit rychlosti. Přecijen pořád jen "simulujeme" *1*
-
Jsem se rozhod,ze nekupuji,bez dema urcite ne!1700kolacu vyhazovat nehodlam,nevim co od toho cekat,a jeste plno lidi rika,ze to graficky ma k ukazkam hooodne daleko.Je to nova znacka,a nemela by se stydet uvest demoverzi,neni tak zabehla jak forza,nebo gt6.
-
No tak bohuzel u me je to tak na 15 hodin a na to kaslu. Ne kazde ma moznost internetu jako ty.
-
honzo kdyz te tu takhle mam, neda mi to... proc nedostalo assetto corsa vic prostotu? proc tu mame kazdy tyden nejakou novinku o PC, ale docist se tu neco o AC nejde. jedna se z vasi strany o placenou recenzi?
-
29euro není 1700korun :) *7*
-
Zatím o Project Cars neuvažujeme. Mě osobně, a mnoho dalším, vadí ten poloarkádový jízdní model. S Assettem se to rozhodně nedá srovnat. Navíc na ligové použití je to zatím nepoužitelné.
Co vím, tak www.gtarena.cz bude v nejbližší době přecházet na Project CARS, ale to jsou jen PS4kaři. -
nervovat pri stahovani? to tahas pres mobil? 20 giga to je tak na hodinu...
-
Ostřílení pardálové *1* Spíš by tam mělo být "jedinci se zdravým zrakem" *1*
MSAA a SMAA opravdu nepoznám, ale FXAA, který hrany nevyhlazuje, ale rozmazává pozná snad každý *3* -
Mně přide zase menu super, protože nemusím používat myš a v klidu a míru se ke všemu dostanu ovládacími prvky na volantu. Tohle neustálý žonglování mezi klávesnicí, myší a volantem nesnáším.