Přejít na výpis diskuzí
Protest kvůli Half-Life 3: úspěch nebo fiasko?
6.2.2012 | levis
121 příspěvků
-
Hrát HL2 Má vždycky smysl!
-
Gabe by mohl aspoň říct "makáme na tom".
-
-
Vzdyt je zcela zrejme a ze ztratili valve ztratilo invenci a nic nedela. A dnes uz by ani nemelo smysl delat epizodu druheho dilu. Kdyz uz, tak treti dil.
-
-
Nic nedělá? A co pak je L4D a Portal 2?
-
-
to su kraviny ktore bavia inteligetne zaostalich ludi ked povazujes portal za nejaku logicku hru
-
-
prejdes to za 2 hodiny a pytaju za to prachy jak za plnohodnotnu hru
-
-
to ze to za 2 hodiny prejdes?
-
Pro tvou informaci tak MW3 stojí na steamu 59,99 euro což bychom mohly ( pokud přihmouříme obě oči a zapomeneme na slovo recyklace ) považovat za plnohodnotnou hru a Portal 2 který považuji za nadstandartně plnohodnotnou hru stojí 22,49 euro a mám všechny dlc zdarma. Tak vážně nechápu co si chtěl říct ...
-
-
to, ze je to jednoduche neznamena, ze to neni logicka hra ..
-
-
A Dota 2 ktoru hram kazdy den :)
Taktiez robia na novom CSku. -
-
Z nového CSka mám špatný pocit, co jsem zatím viděl :)
Ale kdo ví, třeba to ještě dodělají, aby to VYPADALO jako csko a ne jako mod k Call of Juarez:theCartel
-
-
zapomel si na TF2
-
-
Souhlasím, ale i tak očekávám v nejbližších letech pokračování značky Half-Life.
Letos to nebude, příští rok taktéž ne, tip mám na rok 2015-17.
Valve nemají žádnou potřebu něco dělat, žijou si hezky. Steam jim pěkně "vydělává", i když furt mektají že to pro HRÁČE a tamto pro HRÁČE, tak to je stejná fabrika jako dřív byla Activision, nebo možná i hůř EA (která jeden čas vydávala hry tak špatné, že jim to snad ani nevadilo. Ano mluvím o období 2001-2008)
Ale Activision se "spojilo" s Blizzardem, tak se to nějak tak vykompenzovalo a už to není zas tak špatné, i když před sloučením chytili druhý dech a Wolfenstein, Singularity, TF:War for Cybertron byly dobré hry.
Valve je v porovnání ve fotbalu něco jako Chelsea, bohatá, ne nejbohatší, ale lidi k této značce mají respekt a to je jediné co je drží nad vodou. Protože každej čeká na ten Counter-Strike, aby se zase FPS dostali do prvních lig PROgamingu, nebo na HALF-LIFE a ten "sakra-booom" efekt co udělal první a o 200% druhý díl.
Sečteno podtrženo = Half-Life 3 bude koncem značky VALVE, nebo právě katapul, který jim obstará obživu na dalších 20let :) -
-
Běžte si s jejdanánkou obšťastnit řitě, takovou snůžku blábolů jsem dlouho neviděl.
-
-
Čemu pak nerozumíš, nebo co ti přijde jako blábol?
Děkuji za vysvětlení :)
-
-
nesouhlasím:
- 2009: Left 4 Dead 2 - úžasná záležitost
- 2011: Portal 2 - bezkonkurenční skvělá záležitost.
Valve se činí pořád a jen ten Portal 2 bude ještě nějakou dobu živý. Další známý fakt je, že Valve Portal 2 propagovala vcelku originálně a zároveň si tím zvedala prodej na Steamu u ostatních her. Nedivil bych se, kdyby měli naplánovanou pro HL3 nějakou originální kampaň, která zároveň může souviset s oním oznámením... no a další variantou je, že na HL3 zatím prdí, protože se snaží rozvíjet multiplayerové záležitosti (což se jim daří), protože ty mají mnohem větší životnost (a patrně i prodejnost). ať HL3 bude nebo nebude, Valve má zatím své jisté... (a osobně věřím, že se o HL3 letos něco dozvíme...) -
-
Neřekl jsem že nic nedělají, ale zase mohl bych to tvrdit a byla by to pravda.
L4D, Portal jsou hry vzniklé z modu. Takže Valve nic neudělalo, jen nechala lidi jak mají ve zvyku něco udělat a pak to "zadarmo" dát na steam, případně od nich odkoupit práva, aby zrovna ten tvůj PORTAL mohli vydat jako AAA hru.
Je v tom kouzlo, mají dobře zmáklé věci ohledně marketingu a ví jak nabídnout umaštěným a propoceným PROgamingModerům ohodnocení za jejich XXX hodin práce nad obyčejným příběhem, hratelností atd atd... A protože takový moder chce být furt ve světě HER a tejtoho, tak jim kývne za nějaký prťavý poplatek, ale co ho zajímá nejvíc být součástí toho slavného VALVE, ale nevidí, že kdyby tuto hru vydal pomocí nějakého menšího studia, nebo složil sám něco.. Ano bolelo by ho to, ale měl by z toho větší zisk.
Nemám proti VALVE žádnou zášť, ale přijde mi to jako.. "udělejte jednu hru a pak odkupujte menší konkurenci, nebo líp... kupte konkurenci, která je ještě lepší než vy a nechte jí za vás pracovat!"
Neberte můj příspěvek nijak ani nějak zaujatý, jen řikám jak to vidím a jak jsem si dal pět a šet hrušek dohromady, když jsem viděl pár rozhovorů ohledně VALVE a její (jejich) historie
-
-
-
-
-
Taky jsem se o víkendu dal do Half-Life 2 a znovu se ujistil, že je to bezkonkurenčně nejlepší střílečka všech dob! I po 8 letech se od ní můžou ostatní učit! A pokud jde o Half-Life 3, tak není důvod si myslet, že nebude. Bude, jen si ve Valve dávají na čas, páč nepochybně chtějí, aby tu s námi Half-Life 3 byl dalších deset let.
-
-
vtipálku... to že je to kult neznamena, že je to dobrá hra
-
-
Stejně tak to, že se to nějakýmu Ryonovi nelíbí neznamená, že to dobrá hra není. Vtipálku.
-
Kultem se stávají oblíbené věci, a ty asi nejsou oblíbené, protože jsou špatné... *7*
-
-
twilight, cod...
-
napr. toxicky mstitel je totalna hovadina ale je to kultovy film
-
-
Já jsem o žádným kultu Half-Life 2 neřekl ani slovo, pouze to, že je to jedna z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší střílečka, jaká kdy vyšla.
-
-
což série HL prostě je, nemá smysl si namlouvat nic jinýho. Inteligentní story, hororový momenty, perfektní akce, silnej scénář. Ostatní střílečky by se od věcí typu HL měly jen učit.
-
-
-
-
*7*
-
-
-
Já jsem se te akce zucastnil a vubec nelituji te pul hodinky co jsem Halfu venoval...
Kdyz se clovek podiva na dnesni hry, tak je kazdemu jasne, ze to je konzoloidni shit, kterej se neda ani hrat... teda da.. pokud vam je 13 let a ke stesti vam staci drzet gamepad a drtit jedno tlacitko ke zblazneni... Osobne si myslim, ze tento rok neco malo o halfu uslysime, ale to bude na dalsi cca dva roky vse.. ale co uz.. nic nenadelame... -
-
Trollloolllooooo, Orange box je na konzolich...ttrolooollooo
-
-
na konzoli jsem vyrustal.. ale to byla jeste Sega mefa drive.. pak jsem chvilku mel ps1... a co jsem chtel presne rict je FAKT, ze konzole maji zasadni vyznam na tom, ze nevychazi dobry hry.. taky proc,. kdyz si to standardni konzument koupi.. ono je vlastne jedno, ze to vypada porad stejne ze jde o to same atd ze? Za doby PC gamingu platilo, ze kazda nova hra posunovala moznosti hrani/grafiky vis.. ted uz bohuzel ne... proc se asi tak prodava porad ps3, kdyz je zastaralej.. proc se na to porad vydavaji hry?? to je snad kazdemu jasne... a ty trollollo.. orange box byl pred tim pouze na pc.. ale jelikoz i Valve chce penize a vidi, ze kazej trouba co ma doma obstarozni playstation si koupi kdejakou "novou hru"... a jeste jedna vec.. proc nezverejnuje EA a podobne vysledky prodeje digitalni cestou??? Proc to svadi na piratstvi.. ikdyz to neni zase tak uplne pravda?? Proc?? na to snad nemusim ani odpovidat...
-
-
Přesně tak HL2 byl puvodně jen na PC tak mi vysvětli tu příšernou AI a možnost tu hru dohrát jednim tlačítkem.
-
je vtipne jak vzdycky brecite, kdyz je nejaka super hra exkluzivne na konzole a druhy den rikate ze konzolove hry jsou low. Sám hraju na PC/x360 ale taková h*vna co ty bych z pusy nepustil.....Uncharted 3, GoW3 nebo Forza 4 snad vypadaji špatně?
-
-
-
Tys moc her na konzolích nehrál vid .
Navíc HL 2 která byla dlouho pc only není žádná HC záležitost a dá se to dohrát s jednim prstem v nose a ještě při tom mužeš souložit .
(Kde je ta perfektní AI z 1 dílu?:/ ) -
-
Koukám že fanboys se dneska činěj :D
18 lidí a nikdo není schopnej napsat argument kterým by vyvrátil že HF2 nemá tupou AI . -
-
těžko bude někdo reagovat na konzolistu se stížností ohledně obtížnosti :))
-
-
A to, že sem konzolista na to si přišel jak?
Jen protože nejsem zaslepenej fanatickej pc hráč jako ostatní ?
Btw hraju na konzoli i na PC . :)
-
-
-
-
-
Half life je vlajková loď Valve. Díky half life 1 a (1,6cs) se stali legendou, díky half life 2 rozšířili svůj steam. Dá se očekávat, že využijou half life 3 k dlašímu podobnýmu technologickyekonomickýmu skoku. Vzhledem k romu jak vypadá dnešní herní trh si bohužel myslím, že ho budou robit multiplatformě, což znamená že ho budou dělat pro další řadu konzolí (odmítám používat označení next gen). Tudíž nebude dřív jak za tří roky.
Taky se dost bojim, že tam narvou věci jako autoheal, quicktimeventy a podobný hovadiny.
Nejradši bych mix half1 a 2. Survivel tvrdou atmosféru z jednicky a epický vyprávění 2. Co nejrealističtější ztvárnění grafiky, hlavně proboha ne žádnou omalovánkovou stylizaci
+ tentokrát třeba pár otevřenějších prostor a třeba i větší bitvy, daleko větší :) -
-
Co je špatneho na autohealu, pokud je dostatečně zpožděný?
-
-
Když tě střelím do hlavy za jak dlouhou se z regeneruješ? hm? :D
-
Auto heal je v HL2 na nic, když tam máš rechargery na zdi a celkem realisticky (rozuměj -logicky vysvětlený) umístění lékáren. Auto heal v HL nepotřebuješ, to si schováme do jiných her .-) - tam, kde by lékárničky byly pěst na oko (Call of Duty 1 :))
-
-
Ať si tam daj co chtěl, ale větřim že HL3 nebude špatná hra. Protože když si porovnam jedničku s dvojkou, tak jsou to hodně odlišné hry, ale pořád boží *14*
-
spíš si myslím že Valve už dávno pracuje na HL 3 *5* ale v takovém utajení že se nic nedozvíme.... Třeba na tom dělá jen pár nejvěrnějších zaměstnancu aby se právě zamezilo uniku jakéhokoliv infa... A ještě si myslím že Valve nenechá zprznit svuj klenot takovejma p*čovinama . *16* *6*
-
-
když se ucházel o práci nějakej programátor (či co), který dříve pracoval ve Valve, tak měl v CV napsáno Half-Life 3.Už nevím, kde jsem to četl, ale tak to bylo.
-
no jo bylo by to fajn a možný to je. Co si pamatuju, tak o tom že se dělá na half life 2 se taky nic mc nevědělo a najednou bum prásk a byl ohlášenej :)
Viděl jsem už pokurv*t takovejch serii.. . Ale klukům ušatejm z Valve věřim.
Ta hra má neuvěřitelnej potenciál.. já jim snad napíšu scénář a načtrnu lokace, abych si byl jistej že to nepohnojí, tak se na to těšim :)))) -
-
O HL2 se, teda co si pamatuju, vědělo několik let dopředu (min 2), protože vím, jak ukazovali jejich novej engine na nějaké výstavě a všichni čuměli a na konci bouřlivej potlesk. A to sem už byl natěšenej a čekalo se na něj ještě hodně dlouho.
-
-
E3 2004 byla ta prezentace - plně hratelná v modu Missing Information :)
O HL2 se vědělo že se na něm maká v plný palbě, pak ten blbej němec vyhackoval gabeův komp a vynesl ven betu, čímž zcela změnil výslednou podobu hry. Ano, to, co jsme ve výsledku hráli, mělo bejt původně o dost jiný. -
-
Tak to bylo na E3 2003, takže cca jen rok a pul před vydáním, ale určitě se o tom vědělo už dřív.. http://www.youtube.com/watch?v=zHH5L39YtDE
-
Valve pracujou v úplně jiným časovým pásmu, u nich je 8 let to, co dva roky pro ostatní vývojáře .-) Prostě Valve time.
-
pravda pravda, s tim oznámením už sem si to přesně nepamatoval, je možný že už je to 8 let? xD
-
-
jo to jo, taky si pamatuju tu kouli na který to prezentovali. Myslel jsem to jako, že nebylo pořád jistý kdy to vyjde,myslim že tenkrát neříkali žádný přibližný datum vydání a najednou že už to maj, pak ten fakan ukrad Gabovi betu a psutil to na net, gabe si snim pak začal psát a navrh mu že tak šikovnýho člověka potřebuje at za nim přijede, tak přijel a hned ho zabásli, jo zlatý časi :)
-
-
Ten klučina nepřijel, německá policie se o tom plánu doslechla a tak ho radši zabásli sami. Pak mu soud dal nějakej symbolickej trest a dneska už je to úspěšnej pracovník nějaký německý IT firmy.
-
-
-
-
-
-
Jediný důvod proč Valve nevydalo HF3 je ten, že tam nikdo neumí napočítat do 3 (LFD2,Portal2,HF2, TF2 *3* ). Až se to naučí tak to vydají
-
-
Jejich svět se skládá z jedniček a nul. V případě nul čím více tím lépe :) ... Je div, že se k té dvojce dopracovali :P
-
pobavil. dík *1*
-
Tak at udelaji Half Life 2 Episode 2.5
-
-
Přihlášeno bylo 47k lidí... Hrálo z toho docela málo lidí... Ale alespoň jsme něco udělali, aby se o nás, co chtěj alespoň něco o dalšim HL, někdo dozvědět - a psalo se o tý akci všude. Ani nemusel nikdo hrát a už se vědělo. To, jestli to má smysl nebo ne, je jedno. Přístup "stejně to ničemu nebude" je na prd.
-
Ja osobne, aj keď som brutálny fanúšik som nehral, lebo som nebol pri kompe, ale sledoval som to. Half Life 2 sa aj predtým hrávalo v číslach niekde okolo 3000, čo je na 8 rokov starú hru stále neuveriteľné a prekonáva tým drvivú väčšinu titulov na Steame. Aj nových.
-
Jednoduše tímto krokem ušetřili Valve peníze za pilotážní průzkum trhu a hráči vyčíslili počet skalních fandů sami a svým vlastním přičiněním a volným časem. Valve to má dobře vymyšlené *1*
A tento protest ve zkutečnosti nedokazuje sílu fandů, ale vlivnost zavedené značky hry. Povídejte mi o ironii... *2* *1* -
Vybrali holt blbej den, spousta lidí v sobotu po hospodách nebude hledat PC se Steamem :D
-
-
A co by jsi chtěl za den ? středu odpoledne?...
-
Spíš je to dáno "facebookovským syndromem" (milion lidí přislíbí support, ale když dojde na věc, spoléhají na Druhého a sami se na všechno vyserou).
-
-
To je tak, když se sepisují petice na každou, s odpuštěním, kravinu. A facebookaři jsou v tomhle dvojnásob experti - dvě tři petice za měsíc, pak se není čemu divit, že to nikdo nebere moc vážně. *1*
-
-