Přejít na výpis diskuzí
Protest kvůli Half-Life 3: úspěch nebo fiasko?
6.2.2012 | levis
121 příspěvků
-
Po pravdě, čekal jsem, že to bude větší. 11000+ lidí mně přišlo docela málo na to, kolik lidí o HL básní a je obecně fandy téhle série. Tohle teda zamrzlým ventilem nepohne. *7*
-
Mimochodem, ten "problém" s tím stárnoucím enginem by mohla vyřešit jedna věc. A to - vydání EP3. Vím že Valve pak sami přiznali že dělání pokračování ve formě epizod byl špatný krok, ale z hlediska problému s tím kdy přijít s novým enginem (a tedy ideálně i HL3) by to vyřešilo naprosto vše. Přijít dnes s HL3 multiplatformě by prostě s novým enginem nešlo-tudíž EP3 bych vydal na source engine a tím by Valve měla pokoj a mohla by klidně dál pracovat na HL3 a to uvést až ve správný moment (v době kdy už by byly konzole které by zvládly nový engine a jeho modernější "stavbu").
A nebo možnost 2- udělat to tedy stejně jako u HL2- vydal HL3 nejdříve na pc a pak po čase na konzole. -
-
jenže na Episode 3 už je pozdě - bylo už před 4 roky. Teď už jim nezbývá nic jinýho než HL3 a ten právě na novej engine. Orange Box by po těch letech asi byl už kapku moc :)
-
-
No, tak v tom případě právě doufám že hra přijde nejdříve na pc a pak až na další generace konzolí. Trochu se ale děsím toho že Valve prý Source chce používat ještě dlouho.
-
-
Vždyť Portal 2 nevybadal vůbec špatně! *10*
-
-
-
-
HL3 bude až Valve nebude mít na chleba.
Vzhledem k tomu, že Gabe není jako prase ale už jako několik, to hned tak nebude.
HL3 je pojistka, která se prodá vždycky, tak proč si ji v záloze nenechat. -
HL3 bude oznámen na konferenci SONY při představení nového Playstationu na E3. Možná se vám to nezdá reálné ale dočkejte času...
-
Nóó všude se o tom psalo až jsem si to nikde nepřečetl a tudíž nepodpořil. Vlasně jsem se o celé akci dozvěděl až v sobotu večer. Takže tady je vysvětlení proč ač jsem ve skupině jsem nehrál. Jo a celkově nehrál bych ani kdybych to věděl protože jsem nebyl doma *1*
-
-
Tiez som o tom nevedel. *3*
-