Přejít na výpis diskuzí
Protest kvůli Half-Life 3: úspěch nebo fiasko?
6.2.2012 | levis
121 příspěvků
-
Zúčastnil som sa, i keď po nejakej tej pol hoďke som musel skončiť, začínalo mi z toho HL2 byť nejako blivo. Asi som už zvyknutý viac na stratégie :)
-
Jenom se zeptám, přiznám se, že jsem tuhle hru hrál jen chvíli(a to spíš ještě jedničku), ale...
Nebylo by prostě lepší nejdříve vydat Half Life 3 a dodatečnou epizodu pak dát sem, řekněme v podobě DLC(nebo datadisk, to už je jedno)?
Na epizodu se už vybodnou a takhle by se to dalo udělat.
Ještě něco...EP 3 by se na původním Source prodávala tak za 10 dolarů max).
Pokud by to jelo na novém engine, tak člověk bude ochoten dát třeba i 2x tolik. Nehledě na to, pokud by se HL 3 povedl, tak to zvedne i předpokládané prodeje.
Na původním bych odhadoval prodeje tak okolo 1 - 1,5 milionu kusů.
Na novém tak 2 - 3 mil, pokud by se HL 3 povedl a to i při dvojnásobné ceně. -
-
Jenom se zeptám, přiznám se, že jsem tuhle hru hrál jen chvíli(a to spíš ještě jedničku),
pro Valve asi nemá v současnosti smysl drobit content, pak by museli vymýšlet dalších x hodin story pro HL3. Radši začleněj scénář původně určenej pro epizody do HL3 a maj dalších pár hodin k dobru. Aspoň tak mi to přijde logický, pokud by se chtěli překonat a udělat řekněme 18 hodinovou kampaň (cca délka HL 2, opravte mě kdo znáte přesný číslo), "epizoda 3" se jim do toho skvěle hodí.
Každopádně taky si myslim, že do vydání dalšího dílu HL franchise je zatím ještě dost daleko. -
-
Mám na disku video nějakého šikovného hráče z komplet odehrané HL2 o délce jen něco málo přes 2 dvě hodiny. Pravda je sestříhané (bez loadingu, úmrtí a především bez zákysů) zato s fantastickými zkratkami.
-
-
speed runy jsou "cool", ale není to úplně způsob, jak byly ty hry zamýšlený hrát :)
-
-
Nechci se přihlačovat, ale dík, alespoň někdo, kdo to pochoopil...
Za mínusy se nezlobím, alespoň se ukázala gramotnost zdejší populace na games.cz *15* -
-
No ty si svojí gramotnost ukázal perfektně ;) Prve si HL2 zahraj a pak ......
-
-
-
-
Ja nebyl vubec doma. To byla minulej tejden druha demonstrace ktere jsem se chtel ucastnit ale nepodarilo se...
-
Je fakt...že nějaký zisky z potencionálního HL3 už žíly Valve...jakožto vlatníkovy největšího online distribučního portálu netrhá...ono vlastně neni kam spěchat...tak si ten HL 3 zahrraju až mi bude 35...no problém
-
-
to už tu asi nebudu :(
-
-
Jelikoz se o teto akci pise na praktickym kazdem hernim webu, tak to smysl melo. Kazdopadne valve uz davno kasle na nejaky Half-Life, ti uz zijou ze Steamu.
-
-
Pán chytrej nebo co? Valve má 260 zaměstnanců, na Steamu nedělá víc než 10-20 lidí, a ostatní dělají co, sedí u počítače a honí si ho jako ty? Ne... Ti dělaj hry. TF2 tým, Portal tým, Dota2 tým, a ano, zcela nepochybně i HL3 tým. To že nepotřebujou blejt informace do novin každý měsíc o tom jak se jim daří není vyloženě na škodu.
-
-
"To že nepotřebujou blejt informace do novin každý měsíc o tom jak se jim daří není vyloženě na škodu." Myslis kazdej rok, ze?
Proste doji jine serie, a HL pokud bude, tak za x let. Prioritou je pro ne Steam a ver nebo ne dela na nem sakra vic lidi nez 10 nebo 20. -
-
Ááá, pán je insider! Odkdy makáš ve Valve?
-
-
Od te doby co tam dela kolega "zx_spektrum".
-
-
-
-
jn ty prijdou s dalsim half life az zaroven s novym enginem a mto bude az prijdou na trh i novy konzole *15* a pak na novym enginu urcite udelaj i dalsi dily svych serii s trojkou v nazvu (l4d3 a portal 3 a tf3) *15* *2*
-
-
A o čem bude třetí díl ? .... Jednička byla skvělá , dvojka byla už jen dobrá , Epizoda 1 byla ... kaše .
Nejlíp udělají , pokud k radosti všech zůčastněných Gordona posadí do raketky a udělají klon Frontiera či Freelancera .... a hesky s FPS na planetách aby se nabažili i "PRo"gamingoví štváči .
No a taky by mohli udělat pokračovatele Outastu s Gordonem v hlavní roli ..... proboha jen ne další natahovanou FPS : / -
-
Dvojka byla jen dobrá? Tak to tedy nevím, co bylo v době jejího vydání na poli akčních her lepšího...
-
-
Já jsem si v době vydání užil stejně jak HL2 tak DooM3. Obě mě velice potěšily... ačkoli jsem Dooma hral s rozlišením 800x600 a střednímy detaily *1*.
-
-
Jenže Doom 3 neměl Gravity Gun! A Alix! *5*
-
-
-
Jednička byla skvěla, dvojka byla geniální, epizoda 1 byla už slabší, ale epizoda 2 něco nezapomenutelného... záleží na vkusu .) A o čem bude? Cesta s Alyx na sever, propojení se světem Portalu, je očividné a slibuje opět nezapomenutelnou FPS.
-
Jestli tomu dobře rozumím, tak z jedničky jsi hrál demo, z dovojky jsi viděl screeny, o Epizodě One jsi slyšel a že existuje dvojka, netušíš*7* *7*
-
-
A čekal snad někdo něco jiného? Ve Valve se zase zasmáli a jedem dál:).
-
Podle mě Half-life 3 tvoří valve jako vedlejší produkt jen si vemte co vše vzniklo po Episodě two jako jsou oba portaly, dva díly lef4deat,dota 2 a teď dodělavají nový counter strike
-
O half life 3 zacnou mluvit az bude hotovej,to je muj nazor boji se totiz uniku dat, tak jak tomu bylo u hl2.hl3 pobezi samozrejme na novem enginu!!!a primarne pro PC az potom se budou delat porty na konzole jako PS4 a spol.
-
Half-life 3? vzdyt nevysli ani slibovane datadisky do half-life 2 a oni us chcou delat 3? No urcite by to chtelo lepsi engine nejaky ktery prekona us tak nejpopularnejsi Unreal Engine 3 ktery porad drzi krok s dobou.
-
-
Nejdřív si nastuduj jak to s Half Life 2 je a potom jsem piš *16*
-
-
Vždyť Unreal Engine je generickej hnus, všechno vypadá jak z plastu a bloom je tak přehnanej, že z toho pálí oči.
-
-
Jak pro koho, mě se třeba líbil.
-
-
Však on v některých hrách vypadá dobře, třeba Mass Effect 2, Borderlands, Batman: Arkham Asylum/City, Mirror's Edge a pár dalších. Všechny tyhle hry mají ale jedno společné - jsou neuvěřitelně statické. A pak je tu docela dost dalších nijak extra nevyčnívajících her (jsou si hodně podobné) a pak kvanta nic moc her (graficky).
-
-
-
-