Přejít na výpis diskuzí
Protest kvůli Half-Life 3: úspěch nebo fiasko?
6.2.2012 | levis
121 příspěvků
-
Fail to podle me neni, jako jistej nárůst hráčů vidět je http://steamgraph.net/index.php?action=graph&appid=220 :-) Jestli se ted ve všedních dnech valve vyjádří nebo ne to už můžem ale jenom doufat ...
A ikdyž nic jinyho tak jsem si dal aspon Zombie Chopper achievement (ravenholm gg only) :D -
Hele, nad HL3 jsem už hodněkrát přemýšlel i nad tím kdy by mělo vyjít. Já osobně hlavně doufám že přijde se zcela novým enginem - a proto doufám že hra vyjde až v době kdy už budou na trhu i nové generace konzolí protože pokud by mělo vyjít v dohledné době (třeba dejme tomu za rok) tak by ten engine nemohl být nový pokud by hra vycházela multiplatformně. Nebo by mohl být nový ale určitě by nemohl vydržet tak dlouho (Source engine u HL2 pomohlo to že původně vznikal čistě pro pc)
-
-
Fanoušci rozhodně nechtějí, aby hned vyšlo HL3... Chtějí pouze informaci, jestli se na tom skutečně pracují. Pokud by Valve doopravdy řeklo, že na HL3 pracuje, tak si myslím, že každý byl spokojen i kdyby to vyšlo za 5-7 let...
-
-
Ano, to souhlas-tak to je.. Nechtějí aby Valve ihned vydalo HL3 ale chtějí vědět alespoň něco. Třeba to že na tom pracují a že poběží (snad) na novém enginu.
-
-
A taky to, že měl v době vydání výbornou grafiku a běžel prakticky na každém počítači... Source je boží engine, ale stáří už začíná být znát.
-
-
Tak tak, a podívej, kdyby HL2 vznikalo multiplatformně tak by ten Source engine musel brát v potaz ještě PS2 a Xbox 1 (v době vydání HL2 na pc, konzole současné generce- PS3 a Xbox 360 ještě nebyly v prodeji, tuším) a jeho životnost by byla sotva poloviční.
-
-
-
Lepší by bylo udělat episodu 3 a až pak half-life 3 takhle by krásně mohli začít s novým příběhem. A mimo to v episodě dvě krasný nakously hráče co se týkalo tajemného muže s kufříkem a ten otevřený konec že by bylo škoda aby hráč musel čekat až na half-life 3 když už se valve dalo na ne moc idealní episodickou formu tak ju měli aspon dotáhnout do konce
-
-
Já bych rád nákej díl kde by se hrálo za Sheparda z Opposing Force .
-
-
No já si zahrál po dlouhý době HL2, takže pro mě to rozhodně smysl mělo:).... Jinak sem si jistej, že si toho lidi z valve všimly, a že to určitě považují za mnohem lepší formu happeningu než nějaký podělaný petice.
-
mělo to smysl, pěkně si zahráli svoji oblíbenou hru :D
-
Half - Life 3 ? Nějak jsem přehlédl Half - Life 2 E3! Tak takhle ne!Sliby chyby!Myslím, že se jedná o podvod ... *12* *12*
-
A bohužel - ani jediná větička na téma Half-Life 3 od Valve z toho nekouká. Takže mělo to smysl nebo ne?
Redaktor si mohl odpovědět asi sám:). -
-
to bys chtel po elvisovce moc ne?
-
-
Podle toho jakej je Gabe hračička ani bych se nedivil kdyby tu celou akci organizoval on nebo nekdo kdo to dostal prikazane, aby videl ceho jsou hraci schopni. ;-)
-
já jsem si během minulého týdne poctivě odehrál HL2+ všechny epizody (druhou dokončil před chvílí) a v sobotu v osm jej zapnul též. Valve jsou pitomci, že prostě nedokončili slibovaný počet epizod (stačilo udělat tu třetí na Borealis) a pak se teprve mohli uložit k ledu na dalších 10 let. Tohle je prostě nedodržení slova a i pokud začnou rovnou pracovat na HL3, zhoršiloto jejich pověst, jelikož Episode 3 prostě a jednoduše být měla a fans s ní počítali.
To, že hru hrálo v sobotu tak málo hráčů jen ukazuje, že fans asi tak žhaví po informacích nebudou, či jim nestojí ani za to hru instalovat/stahovat ze steamu atd. -
-
ale zas, keby urobili borealis ako uvodnu cast HL3, vobec by to nebolo zle
-
-
byl to FAIL a TRAPAS *15* *15* kdyby jim nekdo hacknul steam nebo stranky tak by to melo vetsi uspech *15*
-
-
A, Anglicky teply brat :)
Ty si vnuk tej starej anglickej ozratej cheaterke *1* -
ty tvoje komentáre ma udivujú čím ďalej viac
-
Jindro jak to, že nejsi ve škole? :D
-