Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nene, oni by si tu cihlu šli koupit do cihelného obchodu se zlatými cihlami, aby výrobce zlatých cihel neobrali o zisk ze zlatých cihel, který půjde na rozvoj a vývoj nových zlatých cihel.
  • stratego
    vsak to je popularni tema, pulka tu moralizuje a nadava druhe pulce do zlodeju :D:D:D
  • Člověk nikdy nebude svobodným, bude-li členem společnosti. Vždy ho budou omezovat ostatní lidé, zákony atd. Takže o nějaké "svobodě" radši pomlč kamaráde. Život není o svobodě, úctě atd., ale o přežití a je jedno jak toho člověk dosáhne. V přírodě to vždy bude tak, že silnější, chytřejší a lstivější vždy porazí slabčího, hloupějšího a "čestného"... Společenské systémy a další věci jsou jen odkazem degenerace lidstva...
  • Spades
    Hale vy všichni co tady buzerujete, kdyby vám někdo před barákem rozdával zlaté cihly, které nějakým záhadným způsobem dokázal namnožit z jedné (kterou musel někdo vytěžit, zpracovat a převézt), taky byste si brali co hrdlo ráčí...
  • To není vtip, to říká zákon.

Já tu nepolemizuji na tím zda to je nemorální nebo ne, pouze uvádím na pravou míru, že se nejedná o krádež ale porušení autorských práv. Pokud někde od mě vidíš, že je stahování v pořádku a morální, tak mě cituj, v opačném případě mi nepodsouvej něco co jsem nenapsal a čeho se tak chytáš, to je logický klam, nic takového jsem nenapsal. V neposlední řadě jsem uvedl na pravou míru ten tvůj příměr k bankovnímu kontu, který je pořád krádeží a ne analogie ke stahování.

Další tvůj příměr s vilou Milada je opět nesmysl, v tomhle případě nejde ani o příměr ke krádeži, ani k porušení autorských práv, je evidentní že se v tom dost zamotáváš a nedokážeš rozeznat rozdíly mezi jednotlivými případy, které mylně vydáváš v principu za stejné.
  • Jsi hloupy a proto si neuvedomujes, ze tihle paraziti skodi vsem. Vyvojari samozrejme mohou vedet jak moc se jejich hry pirati a obcas o tom vydavaji svedectvi. Vavra u mafie 2 a cd projekt u zaklinace 2 udavsji 80 %. Cd projekt uvedl metodiku vypoctu a ta byla velmi vstricna vuci piratum, vychazela z jedineho piratskeho zdroje, torrentu, zadne dalsi do uvahy nebrala. Pritom je to kvalitni hra, bez drm a s velmi ferovou spolecnosti. Bohemia interactive uvedla, ze u online! pristupu na jejich servry je na 3 legalni kopie 100 nelegalnich. Tvurci machinaria udali udaj pres 80 % piratstvi a tak by se dalo pokracovat. Vsechna cisla se tykala pc platformy.
  • Uvadim, ze subjektivne je to kradez. Asi to bude tim, ze jsem zaujaty. Proste se mi nelibi, kdyz si predstavim, jak mi kamaradi programatori pracuji jak fretky, a pak by jejich dilo nekdo prachsproste cornul ... vlastne ne ... porusil jejich autorska prava.

Ne, opravdu jsem nikdy nestahl, software, film ani hudbu, ktere by podlehaly ochrane zakonu. Nevim, jestli mne ale neosocis z toho, ze jsem si par her a hudebnich CD koupil pres eBay/z GameStop bazaru, a jednou jsem si od kamarada pujcil originalni kopii Phoenixe Wrighta.
  • Jazz
    Já fím, fenkkkjjju! http://www.youtube.com/watch?v=ZPxKbFKi8vE
  • No já sice taky, ale zkouškové a zápočtové mám, tak nic nestíhám *1*
  • Víc jak 300 příspěvků jen o pirátění? Že vás to baví, lidi. :D
  • stratego
    ja tam taky nechodim, ale mam osvedcene stranky, kde kouknout, kdyz me neco takoveho zajima :)
  • ucho
    nastuduj si něco od zimbarda. uvídíš, jak krásně se v tomhle mýlíš. bohužel takhle uvažuje drtivá většina lidí a proto to půjde časem do kytek všechno.
  • Jiste, neporusis jejich prava. Zakladni pravidlo, ktere by se melo ve spolecnosti ctit je, necin jinym to, co nechces aby oni cinili tobe. Kdyz porudujes neci prava, konas zlo, jsi zdrojem zla a zlo ma tu vlastnost, ze ma tendenci se sirit. Dusledkem toho pak mohou byt treba protipiratske ochrany, ktere obtezuji platici hrace, tedy ty, na kterych parazitujes a kteri ti nedobrovolne financuji tvoji neopravnenou zabavu. A dnes uz tohle zlo ma tendenci pronáknout do zakonu a omezovat lidskou svobodu. Lide kteri se neumi slusne a cestne chovat nemohou byt svobodni, to proste nejde. A timto zpusobeny mocensky boj spolecnost ekonomicky vycerpava a poskozuje ji. Takze tim, ze pachas zlo poskozujes celou spolecnost.
  • No zrovna takový HL2 od Valve nedojedeš za pár hodinek jako CoD a mozek nemůžeš nechat v přihrádce u auta.
  • No já na torrentu nebyl dlouho no. Omlouvám se:)
  • Já se s tebou o zákonech taky nepřu, jen píšu, že to neni krádež, dokládám to tím co říká zákon a v neposlední řadě taky zdravý rozum, pokud chceš stále "lživě" uvádět tento skutek jako krádež, to je tvá věc, jen jsem zvědavý, čím to můžeš doložit...subjektivním pocitem vlastně, ok.

Ještě jednou, NIKDY si nestáhl software, film, hudbu, které podléhaly ochraně zákonů? Opravdu? Odpřísáhl by si to? (Filmy a hudbu jsem uvedl schválně zvlášť, je stále legální filmy i hudbu stahovat pokud vím)

To je skvělé vidět jak si poctivý, tedy pokud je to pravda.
  • stratego
    ten crack existoval uz v dobe zverejneni tohoto clanku :)
  • michaliuz18
    tak to je pravda ale ja som skor taky hrac co by skusil kazdu jednu hru ak by sa dalo , ale nie vsetky lebo cim som starsi tym ma tie hry uz menej bavia , nie ako za cias PS 2 :) god of war a mgs :))

a k tomu PORTALU ... bol kratky a je oblubeny doteraz ... ale to je proste VALVE a to jedine oni dokazu aj z hodinovej hry spravit desiatkove hodnotenie :)
  • Warez znamená nevytvářet zisk, nikoli vytvářet ztráty.
  • Harshday
    K prvnímu odstavci: Přesně, pak si možná i vývojáři dají záležet na hratelnosti když uvidí, že o hru není zájem. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší