Přejít na výpis diskuzí
Protipirátská ochrana Serious Sama 3 vás zabije
7.12.2011 | Aleš Smutný
412 příspěvků
-
Apple zrovna nemusim, ale evidentně tam dělají slušní lidé...
-
Tož jsem se podíval na český torrent a opravný crack, co smázn škorpiona už existuje. Tak snad vývojáři příště. Udělejte kvalitu a tohle nebudete mít ani zapotřebí, protože za hru Vám urvou ruxe, když bude co hrát.
-
To je vtip? Vaše uvažování je na urovni smažek z pražský Milady "ten barák tady stál 10 let bez zájmu majitele, tak jsme se sem nakvartýrovali a děláme smaha párty"...tady nejde snad tolik o ten (ne)ušlej zisk jako o princip a morální hodnoty...pro mě je normální, že když na něco nemám, tak to prostě nemám...to, že to stáhneš z warezu s argumentem, že nic nezmizelo nic sem neukradl a pocitem, že vývojáři stejně zaplaceno dostali je pouze pokryteckej alibismus, neřikám, že jsem nikdy nic nestáhl a na každej film chodim do kina ale když už jsem takovej ču*ák tak alespoň to nevykřikuju do světa jak je to super
-
crack bude dvojhlavnova brokovnice co ho dokaze zabit:)...jinak dobry drm:)
-
Všechno má, ale svoje hranice, tak tu neporovnánej krávu s melounem... Té ženské by jsi ublížil jak psychicky, tak i fyzicky. Když si stáhneš hru, tak nikomu neublížíš (pokud si ji nemůžeš koupit). Ten kdo se vymlouvá, jsou vývojáři. Vůbec nemůžou mít ponětí kolik lidí ve skutečnosti pirátí, tak to prostě shodí na ně a je to! Nosí hrdou tvář při boji s něčím co vůbec, ale vůbec není problémem a už vůbec né zásadním problémem. Uvědomte si to vy "dobráčci" a "svatoušci" (samozřejmě to musí být v uvozovkách *2* ), přestante si tady vylévat zlost na lidech, kteří vám ani nikomu jinému nijak neškodí! Je to od vás ošklivé a taky je škoda, že vám to člověk musí říkat jak dětem ve škole.
Já se s váma už nebudu zabývat, půjdu diskutovat na jiné stránky, kde jsou přívětivější a nezaujatí lidé... -
Já nevím, jak Vy, ale stáhnu, baví, koupím. Nebaví, smáznu. A výmluva to rozhodně není, jelikož takové SC 2, MS 2, Stalker, Deus Ex, oba díly Zaklínače. To všechno jsem si prvně koupil a nelitoval, jelikož jsem veděl do čeho jdu. Ale koupit si takový Rage za ty prachy a pak to ani nemoct hrát, to je na palici.
-
Jako bych četl prohlášení Apple.... *1*
-
Jde o porušení autorských práv, to není těžké pochopit.
Tvůj příměr je zcela chybný, když někomu vycucáš konto, je to krádež, kdyby si jeho konto "namnožil", tak majiteli konta to bude jedno, ovšem zase okradeš banku, která by ti "okopírované" číslo z cizího konta musela proplatit.
Když už chceš použít příměr, tak něco co neni zcela mimo. -
Mám origo, ale kvůli tomu si to stáhnu *1*
-
Ne, spousta necestnych lidi si to ukradne i kdyz si to mohou koupit. Kdo je tak chudy, ze si nemuze dovolit nic by se mel starat o to, jak si polepsit a ne hrat hry. Melo by to byt jeho moralni povinnosti, protoze takovy clovek je na davkach a nechava se zivit od ostatnich.
-
Je pravda, ze kdyz hra stoji $60, tak ji nejspis prodasi tak mezi $40-50, pokud je ve vybornem (jako novem stavu). Takze ztrata tam je, to kazdopadne.
Je take skoda, ze bazary nejsou brany jako dobra distribuce her. Pritom GameStop na tom jede celkem dost, a ebay je take vybornym mistem pro ziskani levnych titulu.
Jeste mne napada jedna moznost, ta bohuzel ale v Cesku neni. V USA funguje velke mnozstvi pujcoven her, kde si muzes za poplatek vypujcit hru ktera te zajima. Klidne si ji zahrajes pres vikend a v pondeli ji posles zpatky. No a kdyz se ti hra libi, tak si ji pak pujdes koupit. -
Ano zmeni(pokud tak ucini kazdy kdo nema tu hru v palnu koupit) treba statistika warez stahovani takze vyvojari nebudou moct rict je to kvuli piratum. Mozna i tvuj pocit a pokud jsi o tu hru mel opravdu velky zajem tak se treba rozhodnes ji koupit pripadne alespon po case v nejake sleve.
I kdyby vyslo milion a jedna hra za den a ty jsi mel jen na 5 her rocne tak to neni omluva kradeze.
PS: tvuj priklad je vazne vtipnej i kdyby vyslo jen 50 her a jen 1/3 z toho byla pro tebe dobra tak porad mas jen na 5 z nich ty dalsi zase stahnes? V poctu her neni problem. Ten hledej spis v tvem uvazovani. -
Ale ja se s tebou preci nepru o zakonech. Jenom jsem vyjadril jak to vidim ja. Ale je dobre, ze i veverky vi co je porusovani autorskych prav.
Ne, hru, film ani hudbu jsem piratsky nikdy nestahl. Kdyz na neco nemam penize, tak si na to bud nasetrim nebo to proste mit nebudu. Takhle to dopadlo mnohokrat, ze hru ci hudebni cd jsem si proste nekoupil, protoze jsem na to nemel penize. Diky tomu, ze cena CD klesa diky itunes, jsem mel moznost i dokoupit par alb ktera jsem vzdycky chtel. A i kdyz moc penez z tohoto prodeje muzikantum nejde, stejne jsem rad ze snad alepson ten cent jsem jim pripel. Co se tyce flimu, ty si pujcuju z Netflix a jsem spokojeny. -
To ale neni omluva ale vymluva. To jako reknes u soudu "ja jsem ho jen okradl protoze je slozitejsi ho zabit". :D jsi "vtipnej" a nema cenu se o tom s tebou dale bavit. Bud jen trolujes a nebo co je jeste horsi tomu fakt veris. Tak jako tak je mi te lito. Cus
-
Takze kdyz nekdo dostane chut znasilnit zenskou, tak proc si neuzit? Vzdyt jsme jenom slabi lide, kazdy ma obcas na neco chut, tak proc si to nevzit, co na tom, ze tim nekomu jinemu ublizujem a poslapsvame jeho prava? Kdo je tady bezohledny, bezcitny a mozna dusevne nemocny? Lidi se k sobe chovaji cim dal hur, dnes uz se rodice boji poustet ven deti samotne. Jak je to mozne? Jak to, ze se nad tim nikdo nepozastavuje? Zkus sam prijit na to, proc tomu tak je.
-
Pravda, to mě předtím nenapadlo.
Některé herní společnosti si ale stejně budou myslet, že lidi co prodávají hry do bazaru (a ti co je tam kupují) jsou stejní jako piráti :)
Peníze za to sice dostanu, ale určitě ne všechny. Pořád se to dá prodat nějakému kamarádovi. Problém ale nastane, když ji nikdo nechce.
Navíc když hru stáhnu a po pár minutách mě přestane bavit tak i pár stovek (o které přijdeš i pokud to prodáš do bazaru, protože pochybuju, že to někde prodáš za plnou cenu) je moc. -
Jo tak.Toz potom tu "nicku" beru zpet *3* .Ale s tim wall of text priste skus neco udelat *2* .
-
Je to složitější, přesně tak.
Proto to normální lidi nedělají. -
Lidi co si to můžou koupit, tak si to kupujou a lidi co nemůžou, tak si to stáhnou aniž by vývojář o něco přišel (a ti lidé co na tom pracovali, zaplaceno dostali!). Stejně by si to ti lidé nekoupili, tak proč ne? Protože je to špatné? Ale prosím vás... Život je o přežití a né o tom hrát hry a být dobrým člověkem... Problém je podle mě úplně někde jinde, pravděpodobně tam, jak napsal "Bengal" nahoře.
-
"PS" Problém je v tvojim myšlení které je značně nemocné, viz: "vyjde 150 her" ale mám jen na 50....ostatní stáhnu"...mělo by být 50 koupim a ostatní si prostě nezahraju, protože na to nemám...sousedovy taky neukradneš BMW jen pro to, že na něj nemáš ale tak strašně se ti líbí...