Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Jůůůů tady je ale sranda *1* tady to musím pročítat hej *15*

Jedním z nejnormálnějších přispěvatelů, je zde Trol.diskuzni. Skoro všechno jsi tu odemě dostal +1, protože většinou souhlasím.

Spíš už toho nechte omg, jste tu jak malí děcka co se hádaj, že maj lepší bábovičku.
    BTW: PC je neeeej! Ne to jen abych rejpnul *15* ale stejně, pc je prostě to, co "něco" pořádnýho dělá. Konzole je prostě krabička na exkluzivitky co před PC utíkaj, protože se bojí že se to upirátí nebo to na to vývojáři ani neumí udělat dostatečně solidně. Můj názor...
    Ale spíš to ani dělat nechtěj protože na krabičkách to prodaj o pár stovek dráž a lidi jim za to eště děkujou, kolikrát za naprostý blbosti. takový CoD už by se třeba mělo přesunout jen na konzole, tam žádnou škodu nenapáchá a neuškodí si, PC akorát dělá hanbu.

Nu což, život je těžký a já chtěl taky vyjádřit názor. Ale šlo to bez nadávek...
    Enjoy kids... nadávejte si dál. Všem dospělím, nebo alespoň duševně dospělím přeji hezkej zbytek dne.
    • Jak vhodné, že máš Geralta v avataru. Zaklínač 2 je asi jedna z mála fakt velkých PC exkluzivek.

Oh, wait.

Jo a je hezký, že umíš využít příležitost jak zdůraznit svou dospělost. Protože ostatní jsou děcka a ty jsi tady ten dospělej.

Tak dospělosti zdar, dospěláku.
      • Wlad
        Nie je to avatar zo Zaklinaca 1?
        • Ano. Já přece netvrdil, že má avatara ze Zaklínače 2.
        • Řekl bych že jo. Ve dvojce vypadá trochu jinak.
        • Cypri
          Ano je.
      • Cypri
        A tak, určitě... *3*
        Tak já se tedy přesunu k dělání nějakých dospěláckých věcí, než se tu zahazovat s tebou.
        Popř. pročtu pár dalších skvělých vtipů zde, až se vrátím samozřejmě. Doufám že tu na mě bude čekat nějaké pěkné psaníčko, opět od tebe.

Nech toho prosimtě. Nic jsem ti neudělal tak se do mě laskavě nenavážej jo?
        • Ale já proti tobě nic nemám, Prace-Vesku.

Jen mi přijde vtipný jak jsi naběhl, zastal se největšího buřiče a pak jsi promptě usoudil, že každý, kdo vyjádřil svůj názor je jen dítě. Takový hezký alibismus. Opravdu máš potřebu nám všem dokazovat jak jsi dospělý tím, že ostatní nazýváš dětmy?

Tož Praco-Vesku... dítě jsi tu ty.
          Žij blaze.
          • Cypri
            No evidentně si myslíš, že umíš převelice dobře číst v lidech, tak si to patřičně vychutnávej.
            A byl bys opravdu hodnej, kdybys mě přestal nazývat tím zkomoleným Bůh ví čím "praco-vesek"

Tak mě napadá, komolit lidem jména, popř. přezdívky, to dělají děti na základních školách že?
            Nech už toho laskavě.
            • Ao, mám tě přečteného.

A ano. Přezdívky komolí děcka na základkách. Je mi líto, že tě to tak štve, ale prostě to jednoduše vyjadřuje mé mínění o tobě.

Veskoslav je pozér. Ty jsi pozér, co tady naběhl a všem tvrdě vytmavil jak je dospělej a pracuje.
        • Tak co tady děláš?

Nemáš nějakou práci na práci, ty Praco-Veskoslave.
  • Tahle diskuze je vážně k zblití...sice mě to nepřekvapuje, ale vážně nechápu co vás na tom baví.
    • Trol.diskuzni
      To víš - když už se ty dnešní konzoloidní braky, nazývané videohrami, nedají příliš hrát, tak si musíme zkrátit volnou chvíli jinak!
      • za to na PC ted vychazi samej skvost vedle skvostu :D... ale za to vlastne muzou konzole co ?
        ses fakt gay ze si stim nedas pokoj, je to dost ubohy kolik zbytecnych postu te bavi generovat... ale kdyz te to bavi.
      • Tak mi teda pověz co považuješ za dobrou hru, která vyšla v posledním roce. Tak nějak mám pocit že za tu cestu (která se mi taky moc nelíbí) kterou se videohry vydávají nemůžou konzole ale něco jinýho.
        • Prosimte, proc na toho debila reagujes? Bavit se s nim nema cenu, akorat toho retarda krmis, proste ho ignoruj (a vy ostatni taky) a on casem chcipne
  • Zajimave, Xbox hraci asi moc nevylezaji od TV, protoze nekoho kdo vypada jako na obrazku jsem na ulici jeste nepotkal :D
    • Trol.diskuzni
      Outstanding one-timer, bro!
  • Black_Hand
    docela mi to pripomelo games open. mame super ceny, ale na xbox. kolik tam z nas melo xbox? skoro nikdo. ale darovanemu koni na zuby nehled. ocenil jsem to i tak. i kdyz se porad snazim strelit bundle killzone 3 a jungle dual shocku. aspon uz se par lidi zacalo tvarit, ze by do doho slo.

ted by bylo jeste zajimavejsi udelat pruzkum specificky pro ps3 a pro pc. pripadne i pro handheldy.

tak me jeste zarazilo, ze ja jsem v nekolika parametrech mimo tabulky...super :P.
    • nemáš to prodávat za prachy jak v obchodě
    • Jo handheldy, kterou rukou honí a kterou hrajou.
      • Levou.
        Hraju oběma, jednou to moc nejde.
  • Mám PC, jsem spokojený, ale v budoucnu plánuji i konzoli .. *4* .. Asi kvůli exkluzivitkám a asi i kvůli tomu, že nevím co s prachama .. *1* ..
  • Trol.diskuzni
    No to zas bude mít Petr radost, až si pročte tuto diskuzi! *5*
    • Spíš nebude.

Zdá se mi, že sám říkal, že nechce, aby se v diskuzích objevoval elitismus a utlačování jednoho názoru. A přitom to jsi tady teď vytvořil.

I když ty to děláš jen jako odplatu, protože lidi zase neposlouchají tvoje názory jinde, že?

A Sankuri to dělá, protože se potřebuje nějak zabavit, než mu ArenaNet pustí další dávku do žil.

Tak PC da Best!
      • Trol.diskuzni
        Můj příspěvek byl myšlen jako ironie, FYI... *7*

Lidé, u kterých mi na tom záleží, mým názorům naslouchají, takže bych v tomhle ohledu neviděl problém...

S poslední větou bych i souhlasil. *14*
        • To mi došlo, ale reagoval jsem jakoby ne, abych tím ukázal svou nespokojenost se situací.

Hmm, tož kdo jsou ti u kterých ti na tom záleží? Pochlub se.
          • Trol.diskuzni
            Pokud ti to došlo, pak se tedy omlouvám.

No, rozhodně to nebudou přispěvatelé na Games.cz... *3*
            • Tak v tom případě to nedává smysl.

Takže ty se tady chodíš jen vyblít a sledovat jak se v tom ostatní musí brodit, když je to jedno, co si myslí?
  • Sankuri pamatuješ Amigu? Atari? Ne? aha.

Mimochodem už za tebe zaplatila maminka internet na další měsíc ?
    • Pozor, MiBox si domů přinesl druhou výplatu v životě a teď jsou pro něj všichni ostatní pubertální děti, kterým vše platí rodiče. A jinak já si pamatuju i IQcka a PMDcka, kdyby něco :-)
  • Ja v tom pruzkumu vidim pozitivni to, ze prumerny hrac X360 pracuje :)
  • evelýn to tedka vystihl, nechápeš konzole já zase wow a podobný sra*ky a to hezký na tom je že ani jeden z nás nechce chápat to druhý :)
    • Trol.diskuzni
      Já nechápu WOW, konzole, ME, TES, D3, AC, Halo 4 a ilegální kácení lesů v Amazonii!
      • Ty už taky máš dost.

Tady na Games.cz diskuzích si prostě člověk nevybere. V diskuzi má buď rádobyslušné moralteoretiky jako Cahir a Veskoslav, a na druhé straně zapálené, snad už i spálené, fanatiky jako ty.

Čert to vem. Ještě by se měl stavit Lord_Blackadder a bude tady celá parta.
        • Trol.diskuzni
          Nezapomeň na jejdáska a Amarouna! *14*
          • Jejďour se třeba ješte staví.

Amaroun by taky mohl, skvěle se dopňujete.
  • Proc se tu hadate o PC a X360, kdyz kazdy inteligentni uzivatel vi, ze nejlepsi pocitac je mac a nejlepsi konzole PS3 *15*
    • Trol.diskuzni
      Nejlepší PC neexistuje - už jen z podstaty toho, čím PC je a z čeho se skládá... (otevřená platforma) *4*

Nejlepší konzole (uzavřená platforma) teda výkonem asi Playstation... I když xboxový ovladač je daleko lepší a to hraje velkou roli pro mě osobně.
      • Nejlepsi PC existuje a je to Mac :) Uz z podstaty, ze je to jediny pocitac, ktery je vyraben s konkretnim OS a softwarem na konkretni hardware.
        • Trol.diskuzni
          PC prostě není uzavřená platforma... Vždyť i Macy máš různé. Trochu míň podkuřování za*raným kopírkám z Applu, prosím. *6*
          • Macy mas ruzne rady a modely, kterych je ale jenom par oproti miliardam vsemoznych kombinaci sestavenych PC. Z podstaty veci se vyvojari os mohou lepe soustredit na funkcnost softwaru, oprototi Windows a Linuxu, ktere se musi soustredit na kompatibilitu.
            • Trol.diskuzni
              Já jsem prostě zastáncem modelu, kdy mi stroj zařídí především svobodu a variabilitu, zatímco já si užitím selskéhu rozumu obstarám bezproblémovou funkčnost. Z tohohle i z finančního hlediska Apple nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit