Přejít na výpis diskuzí
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje
25.6.2012 | Petr Poláček
210 příspěvků
-
X360 hrac je spis priliz blby na to aby dokazal ovladat PC. Radsi si koupi kobzoli aby mu zbyle mozkove bunky ktere prezili vsechny ty kchuul parby nechciply vysilenim.
-
-
spis si ho koupil navic aby mohl hrat parby co ti nikdy na to pc nevyjdou ty deb*lku :)
lidi jako ty delaji z Pcckaru (taky maji pc ale to tvuj mozek nezvladne absorbovat z toho co pises :D:DD:.....) dusevni mrzaky. ale tyhle clany sou proste jen pro takovy loliky jako jsi ty a ucel ocivindne plni :) -
-
Ja uz hraju jen mmo, protoze to jsou jedine hry nezkazene nemoci zvane konzolove zjednodusovani a przneni. Ty si zase nikdy na kobzoli nezahrajes ty.. deb*lku.
-
-
Takáto záchodová diskusia ktorá nikam nevedie... hádaj sa ako chceš konzole začinajú napredovať, sú stále oblúbenejšie ale je na ne stále viac titulou takže si tu nadávaj, kludne sa rozkrájaj od hnevu že niekto napíše, že hrá na xboxe ale aj tak nič nezmeníš maximálne spravíš zo seba debila, ale podľa príspevkou ktoré čitam to nieje vobec potreba...
-
a kdo rika ze je nehraju na pc ? :DDDD lol kok*tku :DDDD
pobavil *1* *1* -
-
Kdybys jako PC hrac za neco stal tak bys neobhajoval konzole *7* *5*
-
-
Ty jedna blbá kreaturo, ty nemáš vůbec tušení, co se ve světě hw děje, jak to všechno vzniká atd. atd. Jelikož jsi vymazlenej fracek a beztak nějakej zkurvenen čítr *16*
-
A proč proboha nadávat na konzole? Není jedno kdo na čem hraje? 99% "konzolistů" má stejně pc a vice či méně na něm hraje. Spíš si přejme ať vychází co nejvíc dobrých her :)
-
At si lidi na tech kramech klidne hrajou jak je jim libo, ale dokud bude vyvoj grafiky, interface a obtiznosti ovlivnen nutnosti konzoloveho portu tak budu zaryte proti nim.
-
ja si jen chci uzit hru a je mi upr*dele na cem vyjde + nechci vypadat (ackoliv jen virtualne) pred ostatnima jako uplna p*ča :D co se i tak vyjadruje .)
to bude cely. pro me je kazdy uzavreny mozek hajici bezhlave jen to sve (i kdyz vsichni vi ze to dobre nenajdes jen na jednom miste) proste omezena lamka jejiz chapani moc daleko nedosahne, v pohode ono takovych flejm clanku vyjde jeste kvantum a takovych ho*en co jsi napsal ty tu bylo a bude vzdycky dost, vzdy jen nekdo vystoupi ze stada, renkne naky moudro a zaleze :) doufam ze se nyni citis dostatecne "originalne"
-
-
-
Ja uz hraju jen mmo, protoze to jsou jedine hry nezkazene nemoci zvane konzolove zjednodusovani a przneni. *1* *1* *1*
-
-
-
Chlapče. Vlastním PC (asi 18 let) a mám i Xbox. Nějak ti do toho škatulkování nezapadám :(
-
No koukám, že podle úrovně tvého vyjadřování (a uvažování) vlastníš konzoli sám :) A jestli máš PC, tak tvoje mozkové buňky evidentně nezvládají písmenka na klávesnici.
-
-
Nemam ani televizi k cemu by mi byla kobzole?
-
-
Jj - nechápu, jak může být někdo tak hloupý, že vyhodí prachy za konzoli. Na PC si člověk může zařídit VŠECHNO, co se dá dělat na konzoli, plus další tisíce věcí navíc... Vždyť i ty hry jsou na ně výrazně dražší a pokud člověk nechce mít doma jen plastovou krabici s tlačíkem on/off, tak si musí dokupovat všelijaké adaptéry a přídavné disky. *7*
-
Nebo je to například dospělý člověk, který má rodinu a rád si příležitostně zahraje hru. Proto určitě nebude upgradovat neustále PC a ano - určitě je pro něj i lepší, že do konzole prostě vloží disk, který si koupí a může si hned zahrát. Tohle je např. příklad mého strejdy, kterému je 35. Ty sám působíš spíš jako přiblbý puberťák, podle toho co jsi vyblil za příspěvek. Osobně také preferuji PC hraní, ale to neznamená, ale znamená to snad, že se musím nutně chovat jako pitomec??
-
-
Joey mužes mi řict jakto že más 5 minusu a naskoci ti tam 20 plusu ?!!!
-
No mam 2 kámoše co hrajou z 90% na PC a maj i Xbox a já osobně mam PC na kterém rozjedu momentálně cokoliv na full a k tomu mam i PS3 na ktere taky občas hraju a to například Tekkena a nebo Soul Calibur.
-
-
Jo a Little Big Planet je taky super.Je mi jedno co kdo říká i když upřednostnuji PC a taky mne štve že některé hry jsou jen na Xbox nebo Wii nebo PS3 ale s tim se neda už nic moc dělat.
-
-
Neustále upgradeovat PC? LOL, zase vytahujete ten jeden jediný ohraný (a již dávno neaktuální) argument, konzolgumy zaslepený? *15*
Pro tvé info - na PC nemusíš žádný disk do mechaniky ani dávat a přesto si zahraješ. *5* -
-
Já mám nabušenej Počítač a sou s ním pořád nějaký potíže servis reklamnace atd. na konzoli nic takovýho není. Já chci hrát a né se tomu hrabat ve střevech, ale hold ty si jen dítě které má od rodičů zaplacený a ze servisu postavený počítač hraješ na něm stejný srač*y jako jiní a myslíš si jakej nejseš HC hráč hahahahahahahah
-
-
nicmene jestli mas s pc neustale problem tak je to bud firmou od ktere pc mas nebo tvyma rukama.
-
to myslis vazne, ze se konzole nereklamuji???? prober se jeniku
-
-
Jaké konzolgumy? Můžeš se prosimtě chovat minimálně jako dospělej? Navíc jsem psal, že hraju na PC. A ano - mám PC rok i5/6950 2GB/8GB RAM a už teď to není žádný zázrak.
Pokud mluvím o dávání disku do mechaniky, tak mluvím o absenci nutnosti instalace her a podobně.
Přestaň se chovat jako pubscent, jestli máš zájem o to, pokračovat rozumně v diskuzi. Mně už není 20. -
-
Tvé PC by podle specifikací mělo být naprosto dostačující k tomu, aby sis mohl hry užít v daleko lepší grafice, než jakou ti nabídne nějaký topinkovač... A nejen to. Sám nemám tak silný PC, neugradeoval jsem jeho základ dobré 3+ roky a přesto zvládá jak práci, tak veškerá multimedia naprosto bez problémů. Což je ostatně spíše smutným obrázkem situace na herním trhu, neboť všechny hry se dnes musí dát rozjet na topinkách, takže to pak není pro PC žádný challenge to rozjet ty nedomrlé pixelaté braky... *6* *6* *6*
-
-
Nečekám, že se konzole budou točit po dvou letech... Ale Wii U, co právě vychází, bude z hardwarového hlediska pravděpodobný propadák a prostě nevěřím tomu, že Sony s Microsoftem příjdou za dva roky s něčím, co bude mít výkon jako dnešní kompy v NASA. Herní vývoj se zastaví a kdo za to může? Konzolisti...
Co máš dnes na konzolích za hry? Nějaké upscaleované 720p na 1080p v sotva 30 snímcích za vteřinu (aneb cukajícící se Masitý efekt v cutscénách apod.)? To přece nemůže být problém rozjet... Nedávno jsem pomáhal kupovat komp za 6 tisíc (po součástkách samozřejmě), který bez problémů rozjede všechny dnešní hry - některé detailněji, některé méně. Nevěřím, že bys do 15 litrů nesehnal velmi solidní dělo. Vyjma harddisků jsou ceny dneska naprosto v poho. -
Je naprosto logické, že konzole na konci svého životního cyklu těžko budou výkonné jako moderní herní PC. Nebo očekáváš, že generace konzolí se budou točit po dvou letech? Nepřijde mi na tomhle stavu nic smutného.
Je sice hezké, že na svém PC si zahraju hry v daleko lepší grafice, ale pokud vyhodím 4x více peněz za PC, než by mě stála konzole, tak očekávám, že budu hrát i nejnovější tituly při 60fps se vším na max - to už je pak potřeba skutečně upgradovat.
-
-
-
Na konzoli také ne. Pro Tvé info, ale to jistě víš.
-
-
To jo, nainstaluješ tam pár her a ten pracně sháněný 250 GB harddisk za prachy, za které bych měl 1 TB na komp, máš okamžitě v čudu... *15* Jo počkej, vlastně ne, protože hry na konzole mají tak slabé textury, že každá nemůže mít víc než GB v celku... *5* *6*
-
-
-
-
-
Forever Alone *1*