Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sankuri, dej si facku, protože tydle rádoby drsný PC pindy si můžeš strčit do zadku.

Asi víš velký kulový o tom, jaký konzole bývaly a z čeho vzešly. A ani dnes není každá konzolovka jen pitomej CoD, to jen rádoby drsní trollové jako ty to tak vidí. Existují tuny skvělých konzolových her s hloubkou, o které si PC hry můžou jen nechat hrát.

A je opravdu vtipný, jak tady tvrdíš, že konzole vše zjednodušily a bůů bůů a přitom si připosranej z GW2, což je mechanikama to nejvíc casual MMO jaký snad mohli v ArenaNetu vymyslet.

Takže drž prosím pysk. Jo a Trol taky.

(Teď asi napíšeš: A takhle se dělá troll, jak máš ve zvyku, co?)
    • Myslíš ty úžasné hry s hloubkou, jako jsou Kinect Star Wars, Fable Journey, Just Dance a podobně? Tak to vážně teda nevím, jestli o tom někoho přesvědčíš.
      Ale teď vážně. Je fakt, že jsou to konzole, které na začátku každého svého cyklu posouvají herní průmysl někam kupředu. To, že poslední dobou je to posouvání k totálnímu zjednodušování, to je bohužel věc nemilá, ale hráči to tak asi chtějí. Jinak ale v součastném stavu, tzn. v době, kdy na konzole vychází jen kraviny a všelijakej odpad, tak je to právě PC, co drží herní scénu nad vodou. Podle mě by měly konzole vycházet zhruba cca v 2-3 letých cyklech. pak by to mělo nějáký smysl. takhle bohužel ne. *9*
      • EuroSamurai
        No paráda právě si vyjmenoval casual hry bravo!!
      • Ne, tenhle bordel nemyslím. Na ten každý právem zapomene.

Jsou tu jiné hry. NES, SNES, GBA, DS, PS1, PS2, MegaDrive, GBC, atd. jsou jich plné. Xbox360, PS3 a Wii jsou už jich mnohem míň plné.

Ale to neznamené, že neexistují. A tak jen doufám, že na ně potom budeme vzpomínat, a ne na nějaký pitomý skákání před Kinectem.

Jenže pitomý skákání před Kinectem a CoDlike srajdy je všechno, co Sankuri vidí a pak takhle pyskuje.
    • Konzole brzdí interface?

A kde má teda GW2 nějakej geniální interface? Vždyť je to jen pár tlačítek v řadě a velká červená koule... super revoluce.

Drsńáčci jako ty by měli zůstat na GW2 beta fóru, kde můžou brečet s ostatníma děckama, jak je hra těžká.

Funny, jak vždycky ArenaDroni navenek GW2 brání, že tam jsou těžké explorable dungeony atd, ale na beta fóru pak brečí, jak je to hrozně těžké.
      • sankuri
        Ja spis brecim aby to stizili.

Ano konzole brzdi interface, pri vzpomince na Skyrim zvracim jeste dneska, ten byl hratelny az PC komunita vydala predelavku ve forme SkyUI
    • sankuri
      Ony konzole necim byvaly?
      • Ano.

A vyfič za svýma fuckbuddies na GuildWars2.cz.
      • něčím co už nikdy nepochopíš :D
  • Něco mně říka, že v téhle diskuzi bude "prča". *1*
    • misto pismenka "r" ve slove prca bych napsal "i" a sedelo by to naramne :D
    • To mě taky. Asi nějákej stejnej vykuk, co?
  • mám doma pc a ps3 proti xboxu trpím averzí dle mě je to topinkovač, ale nehodlám to nikomu cpát (sankuri) názory některých uživatelů mě tu udivují delší dobu a je mi z vás zle, komzole je o pohodlí a některé hry se na tom prostě hrají lépe vyjma fps pc už má dnes každý a ne každý na něm hraje, mě už například na pc hrát nebaví ikdyž mám herní mašinu a u konzole vydržím sedět klidně i hodiny, hry na ni vycházejí dřív a některé tituly např. god of war, killzone atd. se pc vyhýbají obloukem jako nhl *13* plus pro koment joeyho mínus pro sankuriho, názory blbého puberťáka na úrovni myšlení pod bodem mrazu
  • Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje .... pracuje v McDonalde....
  • pruzkum o ceskych hracich vlastnici xbox, ktery ma vlastne zaukol jedine:

ukazat jak moc vylizancu tady v diskuzi zase bude, to bude ten pravej pruzkum

toe jak sledovat pareni opic na NatGeo *1*
    • sankuri
      Tak samozrejme to musi byt soutez o co nejlepsi troll jako vzdy:-P
      • no zatim mas nakroceno na 1st place v tomhle kole *3*
  • Nič, to len miestne decká sem chodia hulákať ako konzole zničili hry, pritom polovica z nich má menej ako 15 rokov a ide nám sem písať aké super boli hry predtým než prišiel Xbox atď. *4*
    • Trol.diskuzni
      Mno jo, ale ta druhá polovica ty dobré hry pamatuje... Ono konzole v nějaké formě existovaly odpradávna, ale jde o to, že především s příchodem poslední generace Xboxu a PSka ty hry prostě totálně zdementněly a už se to nedá hrát. Tágo Wii už je jen pomyslná třešnička na dortu.
    • sankuri
      Nemel bys na postu pro duchod dedo?:-P
  • Místní děti zase plácají. Když jsem byl puberťák, byly jsme všichni zarytí pc hráči, tenkrát hry na pc byly hardcore a stálo to za to. Dnes už mám spoustu jiných zájmů, takže mi bohatě stačí noťas (na všechno jak tam kdosi píše :D) a k tomu Xbox když si chci večer třeba zapařit pohodička v posteli u televize a nechci řešit stahování,instalování,nastavování atd. to všechno žere hromady času a hry konzole/pc jsou dnes víceméně stejné (větší rozlišení a texturu opravdu ke hratelnosti nepotřebuju) ...
    • Trol.diskuzni
      "...hry konzole/pc jsou dnes víceméně stejné..."

Ty voe, tak tohle může říct fakt jen zástupce fanatických konzolistů, díky kterým ty dnešní hry vypadají jak vypadají - slabá grafika, zprasený interface a ovládání, quick-time eventy... OMG. *11* *11* *11*
      • sankuri
        "slabá grafika, zprasený interface a ovládání" - Presne tak konzole vpodstate znicily hry pro skutecne hrace a udelaly z nich mainstreamove srance pro sampony a barbiny.
        • coze, jak konzole? konzole za to snad nemuzou, sou to lidi co delaji hry, to ze firmy nechteji investovat do poradne verze pro pc prece neni chyba konzoli. WTF??? Prober se? vse jen jen o penezich ne o konzolich a pc co se her tyce
        • Na Pc vychází tuny her, které se na žádnou konzoli ani nepodívají, tak nechápu co konzole ničí :)
          • Nič, to len miestne decká sem chodia hulákať ako konzole zničili hry, pritom polovica z nich má menej ako 15 rokov a ide nám sem písať aké super boli hry predtým než prišiel Xbox atď. .
          • Trol.diskuzni
            No ale ty hry, které určují směřování herního trhu, jsou v podstatě do jedné dělány primárně na konzole, anebo na PC s ohledem na budoucí pravděpodobný port na konzole...
  • hm cekal jsem trochu podrobnejsi statistiku :). Jakou ma barvu vlasu mi prijde ze bude odpovidat vseobecnemu zastoupeni barvy vlasu v populaci...
    Zajimavejsi by byly statistiky jako prijem, kolik hodin denne na tom hraje, jestli hraje online jestli radci FPS nebo bojovky atd. atd.
  • To je článek jak pro 13tileté puberťačky.
    • A co jiného jsi čekal od Games? Poslední dobou je to tady čím dál horší...
  • Trol.diskuzni
    S topinkovačem na věčné časy a nikdy jinak! *5*
    • Takto bych své Pc nikdy nenazval :)
      • Trol.diskuzni
        Já své rovněž ne... Mé PC dokáže bezproblémů obstarat činnosti, o kterých si může nějaký topinkovač jen nechat zdát. *5*
        • Třeba přípravu topinek? :)
          • Trol.diskuzni
            Pravda, topinky si na svém PC nepřipravím - bohužel mám příliš kvalitní chlazení... Respektive to ani není třeba, když koupíš rozumný hardware a dáš si na pak grafiku lepší chladič, což je častokrát spíš nutnost, aby ta grafika rychle neodešla.
            • Není nějaký USB topinkovač? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit