Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Místní děti zase plácají. Když jsem byl puberťák, byly jsme všichni zarytí pc hráči, tenkrát hry na pc byly hardcore a stálo to za to. Dnes už mám spoustu jiných zájmů, takže mi bohatě stačí noťas (na všechno jak tam kdosi píše :D) a k tomu Xbox když si chci večer třeba zapařit pohodička v posteli u televize a nechci řešit stahování,instalování,nastavování atd. to všechno žere hromady času a hry konzole/pc jsou dnes víceméně stejné (větší rozlišení a texturu opravdu ke hratelnosti nepotřebuju) ...
  • hm cekal jsem trochu podrobnejsi statistiku :). Jakou ma barvu vlasu mi prijde ze bude odpovidat vseobecnemu zastoupeni barvy vlasu v populaci...
    Zajimavejsi by byly statistiky jako prijem, kolik hodin denne na tom hraje, jestli hraje online jestli radci FPS nebo bojovky atd. atd.
  • A co jiného jsi čekal od Games? Poslední dobou je to tady čím dál horší...
  • Trol.diskuzni
    Neustále upgradeovat PC? LOL, zase vytahujete ten jeden jediný ohraný (a již dávno neaktuální) argument, konzolgumy zaslepený? *15*

Pro tvé info - na PC nemusíš žádný disk do mechaniky ani dávat a přesto si zahraješ. *5*
  • Trol.diskuzni
    Jj - nechápu, jak může být někdo tak hloupý, že vyhodí prachy za konzoli. Na PC si člověk může zařídit VŠECHNO, co se dá dělat na konzoli, plus další tisíce věcí navíc... Vždyť i ty hry jsou na ně výrazně dražší a pokud člověk nechce mít doma jen plastovou krabici s tlačíkem on/off, tak si musí dokupovat všelijaké adaptéry a přídavné disky. *7*
  • To je článek jak pro 13tileté puberťačky.
  • Nebo je to například dospělý člověk, který má rodinu a rád si příležitostně zahraje hru. Proto určitě nebude upgradovat neustále PC a ano - určitě je pro něj i lepší, že do konzole prostě vloží disk, který si koupí a může si hned zahrát. Tohle je např. příklad mého strejdy, kterému je 35. Ty sám působíš spíš jako přiblbý puberťák, podle toho co jsi vyblil za příspěvek. Osobně také preferuji PC hraní, ale to neznamená, ale znamená to snad, že se musím nutně chovat jako pitomec??
  • Trol.diskuzni
    S topinkovačem na věčné časy a nikdy jinak! *5*
  • sankuri
    X360 hrac je spis priliz blby na to aby dokazal ovladat PC. Radsi si koupi kobzoli aby mu zbyle mozkove bunky ktere prezili vsechny ty kchuul parby nechciply vysilenim.
  • Forever Alone *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit