Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nič, to len miestne decká sem chodia hulákať ako konzole zničili hry, pritom polovica z nich má menej ako 15 rokov a ide nám sem písať aké super boli hry predtým než prišiel Xbox atď. *4*
  • sankuri
    Kdybys jako PC hrac za neco stal tak bys neobhajoval konzole *7* *5*
  • Trol.diskuzni
    No ale ty hry, které určují směřování herního trhu, jsou v podstatě do jedné dělány primárně na konzole, anebo na PC s ohledem na budoucí pravděpodobný port na konzole...
  • sankuri
    Nemam ani televizi k cemu by mi byla kobzole?
  • Třeba přípravu topinek? :)
  • Trol.diskuzni
    Tvé PC by podle specifikací mělo být naprosto dostačující k tomu, aby sis mohl hry užít v daleko lepší grafice, než jakou ti nabídne nějaký topinkovač... A nejen to. Sám nemám tak silný PC, neugradeoval jsem jeho základ dobré 3+ roky a přesto zvládá jak práci, tak veškerá multimedia naprosto bez problémů. Což je ostatně spíše smutným obrázkem situace na herním trhu, neboť všechny hry se dnes musí dát rozjet na topinkách, takže to pak není pro PC žádný challenge to rozjet ty nedomrlé pixelaté braky... *6* *6* *6*
  • a kdo rika ze je nehraju na pc ? :DDDD lol kok*tku :DDDD

pobavil *1* *1*
  • Na Pc vychází tuny her, které se na žádnou konzoli ani nepodívají, tak nechápu co konzole ničí :)
  • Cosi
    Ja uz hraju jen mmo, protoze to jsou jedine hry nezkazene nemoci zvane konzolove zjednodusovani a przneni. *1* *1* *1*
  • sankuri
    Ja uz hraju jen mmo, protoze to jsou jedine hry nezkazene nemoci zvane konzolove zjednodusovani a przneni. Ty si zase nikdy na kobzoli nezahrajes ty.. deb*lku.
  • Trol.diskuzni
    Já své rovněž ne... Mé PC dokáže bezproblémů obstarat činnosti, o kterých si může nějaký topinkovač jen nechat zdát. *5*
  • Jaké konzolgumy? Můžeš se prosimtě chovat minimálně jako dospělej? Navíc jsem psal, že hraju na PC. A ano - mám PC rok i5/6950 2GB/8GB RAM a už teď to není žádný zázrak.

Pokud mluvím o dávání disku do mechaniky, tak mluvím o absenci nutnosti instalace her a podobně.

Přestaň se chovat jako pubscent, jestli máš zájem o to, pokračovat rozumně v diskuzi. Mně už není 20.
  • sankuri
    "slabá grafika, zprasený interface a ovládání" - Presne tak konzole vpodstate znicily hry pro skutecne hrace a udelaly z nich mainstreamove srance pro sampony a barbiny.
  • spis si ho koupil navic aby mohl hrat parby co ti nikdy na to pc nevyjdou ty deb*lku :)
    lidi jako ty delaji z Pcckaru (taky maji pc ale to tvuj mozek nezvladne absorbovat z toho co pises :D:DD:.....) dusevni mrzaky. ale tyhle clany sou proste jen pro takovy loliky jako jsi ty a ucel ocivindne plni :)
  • Trol.diskuzni
    To jo, nainstaluješ tam pár her a ten pracně sháněný 250 GB harddisk za prachy, za které bych měl 1 TB na komp, máš okamžitě v čudu... *15* Jo počkej, vlastně ne, protože hry na konzole mají tak slabé textury, že každá nemůže mít víc než GB v celku... *5* *6*
  • Chlapče. Vlastním PC (asi 18 let) a mám i Xbox. Nějak ti do toho škatulkování nezapadám :(
  • Takto bych své Pc nikdy nenazval :)
  • Na konzoli také ne. Pro Tvé info, ale to jistě víš.
  • jnsCZ
    No koukám, že podle úrovně tvého vyjadřování (a uvažování) vlastníš konzoli sám :) A jestli máš PC, tak tvoje mozkové buňky evidentně nezvládají písmenka na klávesnici.
  • Trol.diskuzni
    "...hry konzole/pc jsou dnes víceméně stejné..."

Ty voe, tak tohle může říct fakt jen zástupce fanatických konzolistů, díky kterým ty dnešní hry vypadají jak vypadají - slabá grafika, zprasený interface a ovládání, quick-time eventy... OMG. *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit