Přejít na výpis diskuzí
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje
25.6.2012 | Petr Poláček
210 příspěvků
-
Konzole brzdí interface?
A kde má teda GW2 nějakej geniální interface? Vždyť je to jen pár tlačítek v řadě a velká červená koule... super revoluce.
Drsńáčci jako ty by měli zůstat na GW2 beta fóru, kde můžou brečet s ostatníma děckama, jak je hra těžká.
Funny, jak vždycky ArenaDroni navenek GW2 brání, že tam jsou těžké explorable dungeony atd, ale na beta fóru pak brečí, jak je to hrozně těžké. -
evelýn to tedka vystihl, nechápeš konzole já zase wow a podobný sra*ky a to hezký na tom je že ani jeden z nás nechce chápat to druhý :)
-
Ony konzole necim byvaly?
-
Nečekám, že se konzole budou točit po dvou letech... Ale Wii U, co právě vychází, bude z hardwarového hlediska pravděpodobný propadák a prostě nevěřím tomu, že Sony s Microsoftem příjdou za dva roky s něčím, co bude mít výkon jako dnešní kompy v NASA. Herní vývoj se zastaví a kdo za to může? Konzolisti...
Co máš dnes na konzolích za hry? Nějaké upscaleované 720p na 1080p v sotva 30 snímcích za vteřinu (aneb cukajícící se Masitý efekt v cutscénách apod.)? To přece nemůže být problém rozjet... Nedávno jsem pomáhal kupovat komp za 6 tisíc (po součástkách samozřejmě), který bez problémů rozjede všechny dnešní hry - některé detailněji, některé méně. Nevěřím, že bys do 15 litrů nesehnal velmi solidní dělo. Vyjma harddisků jsou ceny dneska naprosto v poho. -
Proc se tu hadate o PC a X360, kdyz kazdy inteligentni uzivatel vi, ze nejlepsi pocitac je mac a nejlepsi konzole PS3 *15*
-
A proč proboha nadávat na konzole? Není jedno kdo na čem hraje? 99% "konzolistů" má stejně pc a vice či méně na něm hraje. Spíš si přejme ať vychází co nejvíc dobrých her :)
-
Sankuri, dej si facku, protože tydle rádoby drsný PC pindy si můžeš strčit do zadku.
Asi víš velký kulový o tom, jaký konzole bývaly a z čeho vzešly. A ani dnes není každá konzolovka jen pitomej CoD, to jen rádoby drsní trollové jako ty to tak vidí. Existují tuny skvělých konzolových her s hloubkou, o které si PC hry můžou jen nechat hrát.
A je opravdu vtipný, jak tady tvrdíš, že konzole vše zjednodušily a bůů bůů a přitom si připosranej z GW2, což je mechanikama to nejvíc casual MMO jaký snad mohli v ArenaNetu vymyslet.
Takže drž prosím pysk. Jo a Trol taky.
(Teď asi napíšeš: A takhle se dělá troll, jak máš ve zvyku, co?) -
Něco mně říka, že v téhle diskuzi bude "prča". *1*
-
At si lidi na tech kramech klidne hrajou jak je jim libo, ale dokud bude vyvoj grafiky, interface a obtiznosti ovlivnen nutnosti konzoloveho portu tak budu zaryte proti nim.
-
no zatim mas nakroceno na 1st place v tomhle kole *3*
-
Mno jo, ale ta druhá polovica ty dobré hry pamatuje... Ono konzole v nějaké formě existovaly odpradávna, ale jde o to, že především s příchodem poslední generace Xboxu a PSka ty hry prostě totálně zdementněly a už se to nedá hrát. Tágo Wii už je jen pomyslná třešnička na dortu.
-
mám doma pc a ps3 proti xboxu trpím averzí dle mě je to topinkovač, ale nehodlám to nikomu cpát (sankuri) názory některých uživatelů mě tu udivují delší dobu a je mi z vás zle, komzole je o pohodlí a některé hry se na tom prostě hrají lépe vyjma fps pc už má dnes každý a ne každý na něm hraje, mě už například na pc hrát nebaví ikdyž mám herní mašinu a u konzole vydržím sedět klidně i hodiny, hry na ni vycházejí dřív a některé tituly např. god of war, killzone atd. se pc vyhýbají obloukem jako nhl *13* plus pro koment joeyho mínus pro sankuriho, názory blbého puberťáka na úrovni myšlení pod bodem mrazu
-
Nemel bys na postu pro duchod dedo?:-P
-
ja si jen chci uzit hru a je mi upr*dele na cem vyjde + nechci vypadat (ackoliv jen virtualne) pred ostatnima jako uplna p*ča :D co se i tak vyjadruje .)
to bude cely. pro me je kazdy uzavreny mozek hajici bezhlave jen to sve (i kdyz vsichni vi ze to dobre nenajdes jen na jednom miste) proste omezena lamka jejiz chapani moc daleko nedosahne, v pohode ono takovych flejm clanku vyjde jeste kvantum a takovych ho*en co jsi napsal ty tu bylo a bude vzdycky dost, vzdy jen nekdo vystoupi ze stada, renkne naky moudro a zaleze :) doufam ze se nyni citis dostatecne "originalne" -
Tak samozrejme to musi byt soutez o co nejlepsi troll jako vzdy:-P
-
Je naprosto logické, že konzole na konci svého životního cyklu těžko budou výkonné jako moderní herní PC. Nebo očekáváš, že generace konzolí se budou točit po dvou letech? Nepřijde mi na tomhle stavu nic smutného.
Je sice hezké, že na svém PC si zahraju hry v daleko lepší grafice, ale pokud vyhodím 4x více peněz za PC, než by mě stála konzole, tak očekávám, že budu hrát i nejnovější tituly při 60fps se vším na max - to už je pak potřeba skutečně upgradovat. -
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje .... pracuje v McDonalde....
-
Pravda, topinky si na svém PC nepřipravím - bohužel mám příliš kvalitní chlazení... Respektive to ani není třeba, když koupíš rozumný hardware a dáš si na pak grafiku lepší chladič, což je častokrát spíš nutnost, aby ta grafika rychle neodešla.
-
Nič, to len miestne decká sem chodia hulákať ako konzole zničili hry, pritom polovica z nich má menej ako 15 rokov a ide nám sem písať aké super boli hry predtým než prišiel Xbox atď. .
-
pruzkum o ceskych hracich vlastnici xbox, ktery ma vlastne zaukol jedine:
ukazat jak moc vylizancu tady v diskuzi zase bude, to bude ten pravej pruzkum
toe jak sledovat pareni opic na NatGeo *1*