Přejít na výpis diskuzí
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje
25.6.2012 | Petr Poláček
210 příspěvků
-
Tak co tady děláš?
Nemáš nějakou práci na práci, ty Praco-Veskoslave. -
A tak, určitě... *3*
Tak já se tedy přesunu k dělání nějakých dospěláckých věcí, než se tu zahazovat s tebou.
Popř. pročtu pár dalších skvělých vtipů zde, až se vrátím samozřejmě. Doufám že tu na mě bude čekat nějaké pěkné psaníčko, opět od tebe.
Nech toho prosimtě. Nic jsem ti neudělal tak se do mě laskavě nenavážej jo? -
Tak v tom případě to nedává smysl.
Takže ty se tady chodíš jen vyblít a sledovat jak se v tom ostatní musí brodit, když je to jedno, co si myslí? -
Jak vhodné, že máš Geralta v avataru. Zaklínač 2 je asi jedna z mála fakt velkých PC exkluzivek.
Oh, wait.
Jo a je hezký, že umíš využít příležitost jak zdůraznit svou dospělost. Protože ostatní jsou děcka a ty jsi tady ten dospělej.
Tak dospělosti zdar, dospěláku. -
Prosimte, proc na toho debila reagujes? Bavit se s nim nema cenu, akorat toho retarda krmis, proste ho ignoruj (a vy ostatni taky) a on casem chcipne
-
Tak mi teda pověz co považuješ za dobrou hru, která vyšla v posledním roce. Tak nějak mám pocit že za tu cestu (která se mi taky moc nelíbí) kterou se videohry vydávají nemůžou konzole ale něco jinýho.
-
To víš - když už se ty dnešní konzoloidní braky, nazývané videohrami, nedají příliš hrát, tak si musíme zkrátit volnou chvíli jinak!
-
Jo a Little Big Planet je taky super.Je mi jedno co kdo říká i když upřednostnuji PC a taky mne štve že některé hry jsou jen na Xbox nebo Wii nebo PS3 ale s tim se neda už nic moc dělat.
-
Jůůůů tady je ale sranda *1* tady to musím pročítat hej *15*
Jedním z nejnormálnějších přispěvatelů, je zde Trol.diskuzni. Skoro všechno jsi tu odemě dostal +1, protože většinou souhlasím.
Spíš už toho nechte omg, jste tu jak malí děcka co se hádaj, že maj lepší bábovičku.
BTW: PC je neeeej! Ne to jen abych rejpnul *15* ale stejně, pc je prostě to, co "něco" pořádnýho dělá. Konzole je prostě krabička na exkluzivitky co před PC utíkaj, protože se bojí že se to upirátí nebo to na to vývojáři ani neumí udělat dostatečně solidně. Můj názor...
Ale spíš to ani dělat nechtěj protože na krabičkách to prodaj o pár stovek dráž a lidi jim za to eště děkujou, kolikrát za naprostý blbosti. takový CoD už by se třeba mělo přesunout jen na konzole, tam žádnou škodu nenapáchá a neuškodí si, PC akorát dělá hanbu.
Nu což, život je těžký a já chtěl taky vyjádřit názor. Ale šlo to bez nadávek...
Enjoy kids... nadávejte si dál. Všem dospělím, nebo alespoň duševně dospělím přeji hezkej zbytek dne. -
No mam 2 kámoše co hrajou z 90% na PC a maj i Xbox a já osobně mam PC na kterém rozjedu momentálně cokoliv na full a k tomu mam i PS3 na ktere taky občas hraju a to například Tekkena a nebo Soul Calibur.
-
Tahle diskuze je vážně k zblití...sice mě to nepřekvapuje, ale vážně nechápu co vás na tom baví.
-
Outstanding one-timer, bro!
-
Zajimave, Xbox hraci asi moc nevylezaji od TV, protoze nekoho kdo vypada jako na obrazku jsem na ulici jeste nepotkal :D
-
Pokud ti to došlo, pak se tedy omlouvám.
No, rozhodně to nebudou přispěvatelé na Games.cz... *3* -
To mi došlo, ale reagoval jsem jakoby ne, abych tím ukázal svou nespokojenost se situací.
Hmm, tož kdo jsou ti u kterých ti na tom záleží? Pochlub se. -
Můj příspěvek byl myšlen jako ironie, FYI... *7*
Lidé, u kterých mi na tom záleží, mým názorům naslouchají, takže bych v tomhle ohledu neviděl problém...
S poslední větou bych i souhlasil. *14* -
Jejďour se třeba ješte staví.
Amaroun by taky mohl, skvěle se dopňujete. -
Spíš nebude.
Zdá se mi, že sám říkal, že nechce, aby se v diskuzích objevoval elitismus a utlačování jednoho názoru. A přitom to jsi tady teď vytvořil.
I když ty to děláš jen jako odplatu, protože lidi zase neposlouchají tvoje názory jinde, že?
A Sankuri to dělá, protože se potřebuje nějak zabavit, než mu ArenaNet pustí další dávku do žil.
Tak PC da Best! -
Nezapomeň na jejdáska a Amarouna! *14*
-
Levou.
Hraju oběma, jednou to moc nejde.