Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze hraci Xbox 360 vypadaji jako DJ Skrillex? :D
  • A tak nadějně to vypadalo když bylo Games převzato. Na malou chvilku jsem věřil v kvalitu...
  • Joey:
    Naopak spíše nepovažuju za nutné ihned osočovat ostatní z toho, že to nemají.
  • Evelýn Dráteník Gáčan: Pokud jsi schopen něco takového označit za povyšování, tak pro tebe tyhle skutečně běžné věci asi tak běžné nebudou...
  • A co bude příště průzkum na PS3 hráče, Wii a potom PC aby to bylo kompletní? Článek nemá žádnou hodnotu no a tomu odpovídá i diskuze.
  • Shodou okolností zaklínač 1 rozšířená edice byla poslední hra co jsem na PC hrál. Super hra, ale trvalo mi týden než sem ji dokázal spustit. Pořád řval, že mu něco vadí právě z bezpečnostních důvodů (virtuální CD a bůhví co ještě) řešil sem to ten týden s oficiální podporou a po tom co sem měl přeoraný celý PC a stejně to nešlo tak mi poslali EXE, který tu ochranu obešel a všechno v poho. Přiznám se, že se radši projdu k TV než řešit takové věci. Ty hry co píšeš budou spíše vyjímky potvrzující pravidlo :) A díky bohu, že ještě nejsou na konzolích hry co vyžadují stálé internetové připojení (nemluvím o online :)) Ale beztak to nějak časem pohnojí a něco takového se objeví :(
  • Za to ty jsi zcela jiste totalni blb
  • nainštalujem na disk a je pokoj..len občas prehodím dvd..a s RGH Glitchom nie je potrebné ani to DVD..to len tak na okraj...
  • A ještě jednu věc. To, že na tom PC ještě můžeš hrát na "plný" jak říkáš. Tak to je právě díky těm konzolím. Jinak bys měl už třetí nový PC od roku 2006 :)
  • Můžeš být hrdý, že jsi zavedl vlnu povyšování se pomocí naprosto obyčejných všedních věcí.
  • Veskoslav
    No mám ME 3 koupený, do mechaniky jsem ho dal jednou a už nemusím, Sc II to samé, Zaklínač to vyřešil patchem, že nemusíš mít DVD, DarkSPore nemusíš mít DvD, Zaklínač II nemusíš mít DVD. STalker série nemusíš mít DVD v mechanice, Warhamme DoW II nemusíš mít v mechanice:)A mohl bych pokračovat. U Xboxu musíš mít vždy.
  • Veskoslav
    Já jsem původní originál, to ostatní jsou mé "děti":)
  • Pokud nemáš hry ze steamu či pirátěný tak většinu origo her musíš do té mechaniky stejně dát. A to z důvodu různých super protipirátskejch ochran. Na konzoli nemusíš mít spoustu programů na pozadí, aby ti něco jelo. Nemusím se nikdy bát, že mi něco nepojede či blbě. Já sem z PC přešel na PS3 a přiznám se, že od té doby sem na PC nešáhl. Jinak si hry můžeš stáhnout z PSN a nemusíš do mechaniky nic strkat. Ale já ty placky prostě zbožňuju a jdu vždycky do nich :) Jinak většinou nehraju hry na přeskačku a nemám jich 10 rozehraných.
  • Tak dole máme Práce-Veskoslava, a tady máme Sex-Veskoslava.

Jací další Veskoslavové se nám tady objeví...
  • vraj na pc z roku 2006 si zahraješ všetko na plný..to určite... *3* a ešte..konzoly brzdia vývoj, ale "zhodou okolností čiste náhodou, len tak medzi rečou jednu mám a hrám na nej iba RDR a nič viac" *6* *3* *1*
  • Veskoslav
    Když si nic nebudeme nalhávat, tak 2/3 zde diskutujících občas mají "své" dny:) Podle toho nejde moc udělat obrázek.
  • No podobnost v tomhle obrazku nehledej, byla to jen parafraze na tve prispevky, kde v mnoha diskuzich pises a tvrdosijne obhajujes neobhajitelne ... proste nektere tvoje prispevky jsou hodne rekneme slusne podivne
  • Veskoslav
    Hnědé oči mám, to máš pravdu. Ale zklamu Tě, XBox a potažmo herné scéna je už na hodně vzdálené koleji. A co jsi ty? Člověk, co je sám a povzbuzuje se Red Bullem?:)
  • gratuluju tak to jsi ale Borec!!!! to už si velkej kluk !! klanim se ;)
  • podle sebe soudim tebe :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší