Přejít na výpis diskuzí
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje
25.6.2012 | Petr Poláček
210 příspěvků
-
Nevim, ale kdyz si procitam nektere tvoje prispevky, tak zacinam verit , ze ty jsi presne jako ten chcipacek na obrazku.
-
Co to je za průzkum? Ty údaje jsou stejně kvalitní, jako většina současný herní produkce. To, jestli někdo nosí kraťasy nebo kalhoty přeci závisí na počasí a nemůže to sloužit jako nějakej údaj o skupině lidí hrajících na Xboxu. A vůbec, třeba takovej zásadní údaj, jako průměrný věk, tam není vůbec. Mimochodem - včera jsem si koupil Xbox. Na Aukru. Flashnutej.
-
Joey mužes mi řict jakto že más 5 minusu a naskoci ti tam 20 plusu ?!!!
-
jo to mam taky, dokonce na stojánku kterej se každou chvilku otáčí dokola aby hodinky dobíjel :D hold dárky se neprodávají, ale vystavují :)
-
Já jsem hodinky nosil jako malý, ale kvůli sportu jsem je stejně sundával, takže jsem si na ně odvykl. Sice mám pěkné, nové koupené. Ale jsou "vystavené" na poličce:-D
-
a vypada presne jako ten pitomec na obrazku...
-
Tak to je jasný, to já taky.
Ale když jdu do města a nemám na ruce hodinky, tak prostě citím, že mi něco chybí. -
Hodinky nenosim protože je mam všude :D na mobilu, na motorce, v autě, doma, v praci :D botu mam 44
-
Ty jo, tak bez hodinek bych si už svůj den nepředstavil. Ale si je to o zvyku.
No a botku mám 44. -
No nepracuji a ani nejsem svobodný, nenosím hodinky, boty mám velikost 40, studuji vš, a povzbuzující věc při unávě je sex. Sranda musí být:)
-
Ano. Já přece netvrdil, že má avatara ze Zaklínače 2.
-
Mam PC rok 2006 (AMD 64X2 6000+. 4GB DDR2,) a předloni sem koupil GTX460 1GB (cca 4000kč) a dneska si zahraju všechny hry na plný. Takže vejmluva konzolistu že nebudou porad upgradovat HW je hovadina. Dále... Na PC mam hry, kliknu a hraju, nemusim se jako ldiot pořád zvedat a měnit Disky. Dále Vejmluva že si pohodlně sednu do gauče a hraju je taky blbost. Mam PC napojení na Televizi, vezmu do ruky ovladač a hraju uplně stejně jako na konzoli, a dokonce ve 1080p!! protože i když vam na krabičce s hrou na konzoli píšou, že hra je 720p či 1080p je to ve vetsine pripadu blbost, a to z tohoto duvodu: když připojim Xbox k Monitoru, pustim hru a pak to porovnám se stejnou hrou na PC se stejnym 1080p rozlišením, tak na PC to prostě vypadá jako opravdový 1080p a na konzoli je to kostrbatej hnus se snahou rozmáznout to Antialiasem. Mam taky konzoli, ale jen kvuli exkluzivitám jako je Red Dead redemption. Konzole prostě brzděj vývoj. tečka a tak to je a vaše mínuska to nezměněj :P
-
Ao, mám tě přečteného.
A ano. Přezdívky komolí děcka na základkách. Je mi líto, že tě to tak štve, ale prostě to jednoduše vyjadřuje mé mínění o tobě.
Veskoslav je pozér. Ty jsi pozér, co tady naběhl a všem tvrdě vytmavil jak je dospělej a pracuje. -
Řekl bych že jo. Ve dvojce vypadá trochu jinak.
-
Ano je.
-
No evidentně si myslíš, že umíš převelice dobře číst v lidech, tak si to patřičně vychutnávej.
A byl bys opravdu hodnej, kdybys mě přestal nazývat tím zkomoleným Bůh ví čím "praco-vesek"
Tak mě napadá, komolit lidem jména, popř. přezdívky, to dělají děti na základních školách že?
Nech už toho laskavě. -
Nie je to avatar zo Zaklinaca 1?
-
Priemerny vek? Ci som daco prehliadol?
-
Já mám nabušenej Počítač a sou s ním pořád nějaký potíže servis reklamnace atd. na konzoli nic takovýho není. Já chci hrát a né se tomu hrabat ve střevech, ale hold ty si jen dítě které má od rodičů zaplacený a ze servisu postavený počítač hraješ na něm stejný srač*y jako jiní a myslíš si jakej nejseš HC hráč hahahahahahahah
-
Ale já proti tobě nic nemám, Prace-Vesku.
Jen mi přijde vtipný jak jsi naběhl, zastal se největšího buřiče a pak jsi promptě usoudil, že každý, kdo vyjádřil svůj názor je jen dítě. Takový hezký alibismus. Opravdu máš potřebu nám všem dokazovat jak jsi dospělý tím, že ostatní nazýváš dětmy?
Tož Praco-Vesku... dítě jsi tu ty.
Žij blaze.